Lakka-armeija: Kiko, Essence, Catrice

Taitaa olla aika jatkaa Lakka-armeija -postaussarjaa, aikaisemmin olen esitellyt O.P.I:t ja Essiet. Nyt on vuorossa halpoja mutta laadukkaita merkkejä, nimittäin Kiko, Essence ja Catrice. Kaikkia yhdistää kolme asiaa: halpa hinta, keskimäärin hyvä laatu sekä huono saatavuus. Suomesta näitä ei saa mistään, ja nettikaupoistakin jokseenkin heikosti. Kikon oma nettikauppa ei toimita Suomeen, joten olen omani hamstrannut itse ulkomaanreissuilta tai saanut niitä tuliaisiksi muilta. Sittemmin Ninja Polish on ottanut joitakin Kikon lakkoja myyntiin, sieltä ne kulkeutuvat myös tänne Pohjolaan, mutta itse en ole sieltä toistaiseksi mitään tilannut. Valikoimassa on ainoastaan tekstuurilakkoja ja hintakin korkeampi kuin Kikon omissa liikkeissä. Essenceä voi tilata Kosmetik 4 Lessiltä tai hemmetin ärsyttävästä Beauty Cosmetic -nettikaupasta, Catricea saa vain jälkimmäisestä.

L-R: 646, 644, 640, 642, 641
L-R: 646, 644, 640, 642, 641

Kikon Sugar Mat -kimalletekstuurilakat on aivan uskomattoman hyviä. Tekstuureja on tullut kokeiltua toistakymmentä, ja nämä ovat laatunsa puolesta aivan kärkipäässä. Kuvasin näistä swatchit lakat saatuani, postaus täällä.

L-R: 402, 399, 255, 702, 705
L-R: 402, 399, 255, 702, 705

402 on marjapuuronpunainen lineaarinen holo, 399 taas shampanjanvärinen holo. Aivan ihania molemmat, postaus vuoden takaa löytyy täältä. 255 on juuri se violetti hologlitterupeus, jonka esittelin aivan äskettäin. 702 ja 705 ovat tuliaisina saatuja magneettilakkoja, molemmat odottavat ensikokeilua vielä.

L-R: 329, 345, 389, 245, 430
L-R: 329, 345, 389, 245, 430

329 on kaunis, vaalea harmaa, 329 harmahtava turkoosi ja 389 on The Kesäväri. 245 taas on aivan valloittava syksylakka, viininpunainen shimmer. Kaikista näistä löytyy postaus jostain aikojen alusta täältä. Yökkäsin hieman kun näin nuo kuvat, mutta ainakin saatte oppitunnin siitä, kuinka isolla kädellä ihon kuntoon vaikuttaa säännöllinen rasvaus ja huoltaminen oikeanlaisilla mömmöillä. Tsiisus. En tuohon aikaan edes tajunnut kuinka hirveässä kunnossa mun käsien iho oli, mutta nyt kun vanhoja kuvia katsoo niin oikeen hirvittää. Voisin tässä kohtaa kiittää niitä uskollisia lukijoita jotka jatkoi blogin lukemista tuollaisista kuvista huolimatta :D Rivin viimeinen lakka, 430, on Chili Pepper Red jonka esittelin ihan vasta täällä.

L-R: Grey-t to Be Here, Hello Marshmallow, Oh My Glitter, Break Through, Ultimate Pink
L-R: Grey-t to Be Here, Hello Marshmallow, Oh My Glitter, Break Through, Ultimate Pink

Essencejä on kulkenut mun käsien läpi lukuisia, vakkaripaikan Helmeristä saaneet näkyvät näissä kuvissa. Laadun huonouden vuoksi en montaa Essenceä ole myynyt, mutta jokunen on saanut väistyä sen vuoksi että sama sävy on löytynyt joltain toiselta, mieluisammalta merkiltä. Grey-t to Be Here on erikoinen harmaa shimmerlakka, näkyy täällä. Hello Marsmallow on aivan ällösöpö vaaleanvioletti lakka sinisellä shimmerillä, lakkaa on käytetty ainakin tässä lakkauksessa, ja samassa lakkauksessa esiintyy myös Oh My Glitter. Break Through on sinipohjainen tumma lila, postaus täällä. En ees jaksa alkaa nillittää noista kuvista. :D

L-R: Essence Holo Topping, Please!, Catricet Purple Reign, Dirty Berry ja Steel My Soul
L-R: Essence Holo Topping, Please!, Catricet Purple Reign, Dirty Berry ja Steel My Soul

Essencen hologlitterlakkaa on käytetty ainakin näissä kimaltelevissa mummokalsareissa. Purple Reign on myyty uuteen kotiin ihan äskettäin eikä siitä ole postausta olemassa, mutta näihin kuviin lakka näköjään jäi. Dirty Berry on aika uniikki mun kokoelmassa, likaisenvioletti hologlitterlakka. Steel My Soul on jostain syystä edelleen kokeilematta, asia pitänee korjata ensi tilassa.

L-R: Easy Peasy Lemon Squeezy, Bye Bye Birdy, Orange-utan
L-R: Easy Peasy Lemon Squeezy, Bye Bye Birdy, Orange-utan

Easy Peasy Lemon Squeezy on ollut mm. osana liukuvärjäystutoriaalia. Keltainen Bye Bye Birdy nähtiin Miami-kynsissä täällä. Orange-utan on kiva poltettu oranssi, kynsilläkin se on käynyt mutta postausta siitä ei ole olemassa.

HUH hitto mikä urakka, kun taas piti skaalata jokaisen linkatun postauksen kuvat siedettävämmän kokoisiksi. Seuraavassa Lakka-armeija -postauksessa ehkä sitten China Glazea :)

Tämä postaus on ajastettu, joten saatan vastailla kommentteihin viiveellä :)

Kurkkasitko jo nämä?

3 kommenttia

    1. Minä myös. Että se löytyis meille molemmille :D Tuo Essencen Oh My Glitter on yksi niistä harvoista lakoista, joille olen miettinyt jopa varapullon hankkimista. Se on vaan NIIN hieno. Ja pullo on kovin pieni.

Vastaa