Pois mukavuusalueelta: skittle

Pois mukavuusalueelta -postaussarjan lakkaus on roikkunut julkaisemattomien joukossa jo aika kauan, koska en vaan pidä tästä. Yhtään. Kuvatkin on huonoja, en jaksanut niihin panostaa kun en pitänyt lakkauksestakaan.

Miten musta tuntuu että aloitan jokaisen tämän sarjan postauksen samoilla sanoilla…

Skittle tarkoittaa lakkausta, jossa jokainen kynsi on erivärinen. Skittlet on usein tosi söpöjä ja pidän niistä kovasti muilla, mutta omissa käsissä se ei vaan tunnu toimivan. Tämän skittlen lisäongelmana on mulle hankalat värit: sininen, vihreä ja sinivihreä.

skittle
siniviherskittle

Skittlen värit tulevat Essien valikoimasta: etu- ja pikkusormessa Where’s My Chauffeur, keskisormessa Naughty Nautical ja nimettömässä First Timer.  Koristelun virkaa toimittaa Golden Rosen musta-valko-hopeaglitteri, numeroa en muista enkä pulloakaan löytänyt tähän hätään, mutta Jolly Jewels -sarjasta se kuitenkin on. Kimalteleva ja kiiltelevä skittle oli jotain mitä en kyennyt kestämään, joten kuorrutin lakkauksen OPI:n mattapäällyslakalla.

.
.

Turkoosi Chauffeur on ihana, raikas creme, kynsillä sitä on kolmen kerroksen verran. Naughty Nautical on hullun pigmenttinen ja hyvälaatuinen, mutta värjää kynnet iloisesti. Suosittelen siis hyvää aluslakkaa ja sen tarkkaa levitystä ennen Naughty Nauticalia. Nimettömän First Timer on paksua mutta mukavasti levittyvää ja sävy on tumma mintunvihreä, mutta sinisävyisten kavereidensa välissä se näyttää lähes ruohonvihreältä. Pyh. First Timer peitti lähestulkoon yhdellä kerroksella, mutta värin ja lakkauksen tasaisuuden saavuttamiseksi jouduin laittamaan kaksi. Peukkuun pääsi vihertävän harmaa Maximillian Strasse Her, sekin Essien valikoimasta ja laadultaan mahtava, kynnellä kaksi kerrosta.

.
.

Olisin halunnut poistaa nämä heti. Töissäkin hävetti. Pakon edessä jouduin pitämään lakkausta pari vuorokautta ja kyllä oli kuulkaa ikävää. Mä en vaan pidä näin sekavasta lookista (mutta edelleen, en ajattele skittlen muilla näyttävän sekavalta). En tajua tätä ongelmaani. Menee varmaan taas vuosi että koitan skittleä uudelleen, mutta mikäli niin käy, voisin yrittää yhdistää vähän pehmeämpiä sävyjä pienemmillä värieroilla…

.
.

Tämä postaus on ajastettu, joten saatan vastata kommentteihin hieman viiveellä :)

Translation: Skittle is a difficult manicure for me. I just feel really awkward every time I’m wearing one. Skittles tend to look really messy and child-like on me, although I don’t think that when I see someone else rocking a skittle. I managed to keep this manicure for two days but only because I had no time to do another manicure. This was done with Essie polishes: Where’s My Chauffeur (index and pinkie), Naughty Nautical (middle finger) and First Timer (ring finger). Glitter topper is from Golden Rose Jolly Jewels -collection and to top it all off I added OPI Matte Top Coat. 

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Mutkun.. Nämä on ihanat! Mä kyllä tykkään näistä ja glitterikin sopii hienosti tuohon päälle. Ehkä tosin jos olisi omissa kynsissä, niin noin monta eri sävyä voisi olla hieman levotonta. Ehkä. Ei, kyllä noi on vaan hienot. =)

 2. Värivalinnat ja koristelu on onnistuneet mutta ymmärrän pointin, koska itsekään en todennäköisesti viihtyisi skittleissä. Muistan tehneeni vain kerran koko lakkaushistorian aikana sellaiset. Kuvista näitä on kyllä kiva katella ja nämäkin näyttää hyvältä näin.

  Mattaus onneksi pelastaa paljon:)

  1. Ehkä skittlet toimii kuvissa paremmin, luonnossa kun näkyy ne vaatteetkin ja mahdolliset korut ja kaikki muu, jolloin se sekavuusvaikutelma vaan korostuu…

 3. Nämähän on hirmu kivat! Jotenkin mulla on kanssa jotain henkisiä ongelmia noiden skittlejen kanssa. Mutta ehkä jos niitä tarpeeksi väkertäis ni alkais tuntea olonsa kotoisammaksi.

 4. No höh, tosi kivannäköiset kynnet, mutta jos ei itse tykkää, niin eipä sille mitään mahda.. :) Oisko joku vaaleanpunainen/lila helpompi värisekoitus?

 5. Hienot on, muttei työkynnet. Ainakaan mulle. Vaikka toki oon sitä mieltä, että voin olla töissä ihan millaisissa kynsissä vaan :P.

  Ja tuo Chauffeur. I-h-a-n-a. Hitsi, pitää painua googlaamaan, miksei mulla oo tuota lakkaa.

  1. Nimenomaan, ei todellakaan työkynnet. Teki mieli istua käsien päällä koko ajan :D Chauffeur on ihana!

 6. Minä tykkään! Mutta voihan nämä kyllä tottumatonta silmää kiusata :) Sun tarttee kokeilla violeteilla tai vaaleanpunaisilla uusiksi, jospa ne tuntuis enemmän omilta skittleväreiltä.

 7. Paluuviite: Candy Cane
 8. Paluuviite: Carneval

Vastaa