Carnival

Voivottelin aiemmin nuivaa suhtautumistani skittlelakkauksiin ja uhosin ainakin kommenttiboksin puolella yrittäväni joskus skittleä uudestaan hempeämmillä väreillä.

Ei tästä skittleä tullut, mutta ehkä skittlette. Oon lukenut varmaankin vähän liikaa ChitChatNailsia, koska haluaisin vain tehdä skittlettejä jatkuvasti (CCN:n kirjoittaja on niissä ihan ässä). Esteenä mulla on se, etten jotenkin vaan osaa – tai siis en keksi hyviä yhdistelmiä. Oon aivan liian juurtunut siihen, että neljä kynttä on identtisiä ja nimetön on aksenttikynsi. En päässyt kovin kauas siitä vieläkään, mutta ainakin yritin rikkoa kaavojani…

.
.

Lakkaus sujui aluksi kuin tanssi. Harmahtava vaaleanpunainen on Illamasquan Jan, kaksi kerrosta. Ruskea shimmerlakka on IsaDoran Macchiato, sitä myöskin kaksi kerrosta. Nimettömästä ja peukusta löytyy Lush Lacquerin Birthday Cake, jälleen kaksi kerrosta. Kaikki lakat oli tosi hyviä laadultaan, etenkin Macchiato vakuutti levittyvyydellään. Illamasquan kuution muotoinen korkki oli yhtä rasittava kuin aina, mutta onneksi Jan levittyi vaivatta. Birthday Caken oletin olevan karsea laadultaan, onhan se cremepohjainen glitterhärdelli ja kaiken lisäksi vielä valkoinen, mutta mitä vielä: kaksi kerrosta riitti peittävyyteen ja pinta on tasainen ja sileä.

.
.

Mutta nuo decalit. Voivvvvvvvvvvv…… kuinka suolesta voi olla? Olin hillonnut kyseisiä siirtokuvia pienen iäisyyden, koska ne ”on niin kivoja etten raaski käyttää”. Joo kylläpä kannatti. Tähän lakkaukseen käytin kuusi (6) kappaletta siirtokuvia, mutta silti niitä kului arkillinen (ARKILLINEN) eli kaksikymmentä (20!!) kappaletta. Kuvat irtosivat taustapahvista vaivatta, mutta siihen ilo loppuikin.

.
.

Vaikka kuinka kastelin kynttä ja tein sirkustemppuja, kuvat jäsähtivät itsepintaisesti tasan siihen kohtaan mihin ne ensimmäisenä laskeutuivat. Nanosekunnissa ne oli suorastaan imeytyneet lakkaan ja jouduin rapsuttamaan niitä irti, mikä johti tietysti kuvan rikkoutumiseen. Jos sainkin kuvan reunasta otteen ja vedin kuvaa irti kynneltä, alkoi käsittämätön, täysin epäluonnollinen venyminen ja vanuminen. Sain moninkertaistettua kuvien pituuden ilman että kuva repesi. Toki osa kuvista repesi ihan ilman yrittämistäkin sitten. Asettelun aikana fantasioin sadistisesti siirtokuvien polttamisesta, repimisestä ja syöttämisestä koirille. Itsesuggestio johti juuri siihen mihin nyt voi odottaakin eli perus lakkausraivopsykoosiin. Lisäksi arkin kuvista 1/3 oli niin tolkuttoman mallisia puikuloita, ettei niitä ollut mahdollista saada kynsille mitenkään päin järkevästi.

Erinomainen ostos kaiken kaikkiaan. Mä NIIIIIIN lähettäisin jotain vihapostia valmistajalle jos tietäisin mikä lafka se on tai muistaisin edes mistä nämä on ostettu. Saa.ke.li.

.
.

Olisin tykännyt tästä lakkauksesta paljon enemmän, jos en olis ehtinyt alkaa vihata maailmaa decalien asettelun aikana. Vähän sekavat nää omaan silmään on, mutta värit on sen verran hillityt ettei sekava vaikutelma korostunut liiemmälti.

Illamasqua Jan, IsaDora Macchiato, Lush Lacquer Birthday Cake
Illamasqua Jan, IsaDora Macchiato, Lush Lacquer Birthday Cake

Mitäs piditte mun ensimmäisestä skittletteyritelmästä? :)

Translation: I’ve been spending way too much time on ChitChatNails and now all I want to do is skittlettes. Too bad I’m not fluent in skittlettes in any way and have a hard time figuring out good combinations. This is a subtle one but I like the color scheme a lot. Illamasqua Jan, IsaDora Macchiato and Lush Lacquer Birthday Cake were all great in quality and covered perfectly with two coats. Water decals on the other hand were the worst I’ve ever encountered and I managed to waste 20 decals in order to get six of them on my nails. I was so furious I wanted to burn them all. But all is well that ends well :)

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

 1. No, onhan niissä yritystä. Oikein kivat värit. Ja olipa persiistä noi siirotkuvat. Tiesithän muuten, että Illamasquan kuutiokorkin voi nostaa irti ja siellä alla on semmoinen peini pyöreämpi. Aika hanurista sekin on, mutta kuutiota parempi kumminkin.

  1. Tiesin, mutta en silti tuu repineeksi sitä korkkia irtikään. Kuutio on niin hiton tiukassa ja se oikea korkki ihan naurettavan pieni. Suo siellä, vetelä täällä…

 2. No mutta näistähän tuli vallan kauniit :). Hirmusti himottais päästä testaamaan Illamasquaa, mut en oo raaskinut tilata. Pitää kytätä aleja :P.

  1. Kiitos :) Kannattaa! En minäkään näitä normihinnalla ostaisi, mutta aleja on suht usein kuitenkin. Pääosin laatu on ollut hyvää, toki hutejakin on, kuten esim. Loella.

 3. Nätit on! Hyvän lopputuloksen oot kuitenkin saanut vaikka siirtokuvat oli mitä oli, mä olisin varmasti jo luovuttanut :D Mikäköhän siinä on, että kaikki ”perus”väritkin näyttää niin vastustamattomilta kun ne isketään Illamasquan pulloon.. Ihana lakka :)

  Niin ja muuten, Nufu saapui tänään eli eilen eli siis torstaina, kiitos vielä :)

  1. Kiitos :) joo en tiiä miten en luovuttanut, olis ehkä kannattanut :D Illamasqua on kyllä brändinä vetoava, olkoonkin että toi kaunis pullo ei tue lakkaamista kyllä yhtään….
   hyvä että tuli perille :)

 4. Voi helkkari, täällä pitäs olla joku disclaimeri vastaisen varalle, sillä ihan pahaa aavistamatta vaan luin postausta ja ihastelin söpöjä kynsiä kunnes tuli noi decalit. Teen ja croissantin muodostama tahna lennähti spontaanisti näyttöä koristamaan, kiitos nyt tästäkin taas.

  T: Sissi yöpalalla, jonkinasteisen kynsi-mental-breakdownin juuri kokeneena

 5. No huh, mitä siirtokuvia! Silti kyllä sanoisin, että vallan mainiot kynnet tuli :) Jos en olisi lukenut tekstiä, en olisi tiennyt moisista ongelmista :D

 6. Tosi nätti lopputulos! Katsoin ensin, että et ole voinut jaksaa vääntää joka kynteen maalauksia, mutta onneks ne olikin siirtokuvat! Vaikka et tekstin perusteella ihan helpolla tainnut silti päästä :D

 7. Minä en tykkää tuosta glitteristä niin kovin, mutta muuten nämä ovat kyllä tosi veikeät ja kauniit kynnet! ♥ (Ja kyl, se Illamasquan korkki on kaamea. KAAMEA.)

Vastaa