Lahjaidea: Bluesky-geelilakkaus kotona

Tuotteet saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Minäpä kerron, mikä on parasta juuri nyt: Bluesky geelilakkaus! Instassa minua seuraavat näkivätkin jo ensihehkutuksiani tästä asiasta, ja nyt yritän paketoida intoni blogipostauksen muotoon. Oon ihan myyty tälle jutulle ja minusta Blueskyn aloituspaketti on aivan loistava lahjaidea – etenkin nyt koronan aikaan, kun kynsistudioissa käyminen ei välttämättä onnistu.

Mulla on ollut aivan toivoton kynsitilanne koko vuoden. Nyt talven tultua kynsien tilanne ei ole ainakaan parempaan kuntoon mennyt. Ainahan talvisin saa sadatella tätä samaa asiaa, mutta koronan takia (tai siis eksessiivisen käsienpesun ja käsidesin käytön takia) kynnet eivät ole missään vaiheessa vuotta olleet hyvässä kunnossa. Nyt tilanne on ollut siinä pisteessä että en ole lakannut kynsiäni ollenkaan. Mitä järkeä, kun lakkaus ei pysy kynsillä edes yhtä päivää? Kynnet on niin liuskottuneet ja ohuet, että lakka lohkeilee pois liuskottumien mukana muutaman tunnin jälkeen.

Tästä huolimatta aluksi vastustelin, kun CesarsShopin Satu kysyi, haluaisinko kokeilla Blueskyn geelilakkaus-aloituspakettia. Ajattelin että se on monimutkainen ja hidas show ja pilaa omat kynnet ja sitten en voi käyttää omia kynsilakkojani. Satu vakuutti, että geelilakkauksen poisto ei pilaa omia kynsiä, ja että geelilakkaus voi olla myös väritön, ja kynsilakat pysyy paljon kauemmin geelilakkauksen päällä kuin luonnonkynnellä. Se oli mulle Heureka-moment: miksi jättäisin geelilakkauksen kokeilematta, kun enhän muutenkaan voinut käyttää omia kynsilakkojani kynsien surkean kunnon takia?! Geelilakkauksen turvin voisin saada kasvatettua vaurioituneet kohdat kynsistä pois, ylläpidettyä kynsissä vähän pituuttakin JA voin käyttää omia kynsilakkojani. Ja jos lakkailu ei huvita, voin käyttää värillistä geelilakkaa ja taata itselleni pariksi viikoksi kauniit kynnet. Ei muutako tuumasta toimeen!

Blueskyn aloituspakkaus sisältää kaiken lakkaukseen tarvittavan: LED-lampun, kaksi viilaa, alus- ja päällyslakan, puhdistusliinat ja kolme värillistä geelilakkaa. Aloituspakkauksen värit ovat Blackpool (musta), Pillar Box Red (kirkkaanpunainen) ja Musk Pink (murrettu vaaleanpunainen nude). Jos aloituspakkauksen käy noutamassa CesarsShopin liikkeestä, voi vaihtaa yhden pakkauksessa olevan geelilakan valitsemaansa väriin. Geelilakkaus poistetaan karhentamalla geelilakan pintaa viilalla ja käyttämällä geelilakanpoistolappuja, jotka kannattaa ostaa aloituspakkauksen kaveriksi.

Sain tämän aloituspakkauksen lisäksi kynsinauhaöljyn, toivomani Lace-sävyn sekä Clear Pink -sävyn, joka on lähestulkoon väritön ja sopii siis kynsilakkojen kanssa käytettäväksi.

Viikko sitten asetuin pöydän ääreen ja aloin tutustua geelilakkauksen saloihin. Olin valmistautunut parin tunnin urakkaan, mutta istu ja pala: geelilakkauksen tekoon ei mennyt kuin parikymmentä minuuttia! What?! Koko prosessi oli aivan uskomattoman helppo. En tiedä olisiko värillisen geelilakan kanssa joutunut työskentelemään vähän hitaammin tai tarkemmin, mutta ainakin Clear Pinkin levitys oli ihan lastenleikkiä. Ehkä myös mun vuosien kynsilakkausharrastuksesta oli tässä asiassa jonkin verran hyötyä :D Joka tapauksessa, työvaiheita ei ollut montaa eikä geelilakkauksen teko juurikaan eronnut tavallisesta manikyyristä muutoin kuin LED-lampun käytön osalta. Kynsiä hieman karhennetaan pehmeällä viilalla, sitten levitetään aluslakka, laitetaan lampun alle 30 sekunniksi, sitten värilakka, lampun alle, toinen kerros, lampun alle, päällyslakka, lampun alle ja siinäpä se (pähkinänkuoressa) onkin. Homma paketissa. Ohjeet lakkauksen tekoon löytyvät Cesarsin sivuilta ja tulevat tietysti myös aloituspakkauksen mukana, englanniksi tosin. Ohjeita seuraamalla on hankala mokata, mutta sooloilu kostautuu nopeasti kyllä. Tältä valmis lakkaus näyttää, kynsillä siis Clear Pink:

Livenä kynnet on tosin huomattavasti kiiltävämmät ja se ihana kiilto onkin näissä ihan parasta! Kirkkaan geelilakan alta (ja kuvausvalojen loisteessa) näkyy mun omien kynsien vauriot, mutta livenä niitä ei oikeastaan huomaa. Kuvassa geelilakkaus on 5 päivän ikäinen. Nyt viikon kohdalla kahdesta kynnestä on lohjennut pala geelilakkausta; toinen siksi että tölväisin kynnen kohtisuoraan kaapinoveen ja koko kynsi katkesi, toinen siksi että oma kynteni on alla niin paperinohut ja liuskottunut, että geelilakkaus ei ole siinä pahimmassa kohdassa ihan pysynyt matkassa.

Tavallisesti geelilakkauksen pitäisi kestää 2-3 viikkoa, kynsistä ja tekijän huolellisuudesta riippuen. Geelilakkauksen kanssa pitääkin oikeasti olla huolellinen: tuotteet eivät ole tarkoitettu iholle, ja huolimattomasti käytettynä allergisoitumisen riski on olemassa. Geelilakkaus ei myöskään pysy, jos lakkaa levitetään kynsinauhoille asti. Myös lampun kanssa pitää olla tarkka: minkä tahansa rakennekynsien tai geelilakkausten kanssa pitää aina käyttää juuri sitä lamppua/uunia joka kyseisille tuotteille on suunniteltu, sillä lamppujen ja uunien toiminnan taustalla on paljon kemiaa ja muita seikkoja, jotka vaikuttavat tuotteiden käyttöturvallisuuteen. (Lue esimerkiksi tämä kirjoitus asiaan perehtyneen ammattilaisen kynästä.) Sen takia nämä aloituspakkaukset ovat näppäriä, kun saa kerralla kaiken tarvittavan ja nimenomaan oikeanlaiset tuotteet, joiden kanssa voi toimia turvallisesti.

En ole tämän ensimmäisen viikon aikana lakannut kynsiäni ollenkaan, sillä olen ollut niin ihastunut kirkkaaseen, kiiltävään ja huoliteltuun geelilakkaukseeni. Geelilakka on myös kiitettävästi suojannut kynsiäni jatkuvalta käsienpesulta. Se mitä en vielä tiedä, on että miten geelilakkaus reagoi kynsilakkaan (tai siis lähinnä kynsilakanpoistoaineeseen), ja millainen projekti geelilakkauksen poistaminen on. Tulen kyllä blogiin raportoimaan aiheesta heti kun olen päässyt molempia kokeilemaan. Ja hei -kunhan olen hieman vielä saanut kasvatettua ja tasoitettua kynsieni pituutta, swatchaan teille Color Clubin uudet holot!! Whoo!

Blueskyn geelilakat on 7-free ja lakkojen värivalikoima on pökerryttävän laaja. Koko Bluesky-tuoteperheen löydät CesarsShopin sivuilta.

Tuotteet saatu. 

 

Kurkkasitko jo nämä?

3 kommenttia

  1. Itse asiassa meinasin kysyäkin, että mites lakkojen poisto jos geelilakkauksen kanssa käyttää tavallisia kynsilakkoja? Asetoniton poistoaine? Varsin edullinen kyllä tuo pakkaus, eihän sen hinnalla taida saada kuin yhden tai kaksi käyntikertaa kynsistudiossa lakattavana.

  2. Kiinnostuin kyllä heti instassa tästä, mutta vielä jään kytistelemään jatkoa eli samoja asioita pohdin vielä kuin sie itse ja Sissikin tossa ylempänä :)

  3. Jos geelilakkauksen päälle laittaa kynsilakkaa niin se kestää parikin viikkoa sen päällä. Tämän jälkeen voikin vaihtaa koko jutun ihan pohjia myöten. Jos alla on jokin rakenne esim. geeli, akryyli, dip powder jne niin tällöin värin voi viilata pois jolloin säästää aikaa ja jopa rahaa kun ei tarvitse poistoainetta.
    Jos geelilakkaus on suoraan luonnonkynnen päällä niin silloin kannattaa poistaa sitä varten tarkoitetuilla poistolapuilla.

Vastaa