Pink Teddy Bear

Nyt teki mieli mustaa. Ehkä se on tämä lomanloppumisblues tai jotakin, mutta pirteät sävyt eivät ihme kyllä innostaneet. Cadillacquerin Pink Teddy Bear soitteli seireenin kutsuaan kokeilemattomien lakkojen laatikosta ja tartuin lakkaan kuin pelastusrenkaaseen.

Ja niin kaunis se onkin, että bluesit unohtui ja alkoi rokki soida.

Cadillacquer Pink Teddy Bear
Cadillacquer Pink Teddy Bear

Kerrankin musta shimmerlakka, jossa se värillinen shimmer oikeasti näkyy eikä katoa heti kynnelle päästyään! Kaksi kerrosta, mukavan vaivaton ja ohut koostumus, tosi helppo lakattava. Puhdasta rakkautta taas, muuta en Cadillacquerilta enää odotakaan.

.
.

Pink Teddy Bearissa on tuollaista duochrome-tyyppistä shimmeriä, joka pääosin näkyy pinkkinä ja violettina, mutta tietyssä kulmassa pilkahtaa esiin kultaista tai oliivinvihreää, kuten pullon reunoista ja makrokuvan kynnen reunasta näkyy.

Pink Teddy Bear close-up
Pink Teddy Bear close-up

Koristeluiksi piti tietenkin saada jotakin pinkkiä, joten tein kaksivärileimauksen Konadin leimauslakoilla. Kuvio on Lily Annan laatasta nro 09. Etusormeen ja pikkurilliin tuuppasin mielikuvituksellisesti yhdet niitit.

.
.
.
.

Innostiko tumma lakkaus näin pirteiden lakkasävyjen aikakautena? :)

Voisin jorista tässä vaikka mitä tyhjänpäiväistä, mutta mulla on eräs kynsilakkoihin liittyvä urakka tehtävänä ja kiire on – luvassa on jotakin aivan ihanata lähipäivinä joten pysykää kuulolla! Ja huippua vappua kaikille jotka sitä viettävät!

Translation: Cadillacquer did it again, another polish that I love fiercely :D This is Pink Teddy Bear, a black polish with multicolor shimmer and tiny holographic sparkles. The shimmer shifts color from pink and purple to gold and olive green. Absolutely gorgeous. For once someone created a black shimmer polish in which the colored shimmer actually shows up on the nail, yay! The quality was excellent, something that I’ve used to expect from Cadillacquer. Pink Teddy Bear is fully opaque with two easy coats. For the nail art part I chose Lily Anna plate 09 and created a gradient stamping with two Konad polishes, light pink and bright pink. I really liked the end result. Rock on ladies! :)

Kurkkasitko jo nämä?

36 kommenttia

  1. Ei haittaa yhtään nämä tummat lakkaukset! Ihanat! <3 Itsellä on ihan vahingossa tullut tehtyä tosi tummia lakkauksia, nytkin kynsillä OPIn Metallic 4 Life… :D

  2. Ihanat!! Varsinkin tuo liukuleimaus! Gravityssä oli myös sellaisia holohippusia, jotka oli välillä kirkkaita ja välillä kultaisia tai jopa vihreitä. Se oli niiiiiin kaunis!

    1. Kiitos :) Näin tänään muuten Picture Polishin Auroran livenä, ja se oli ihan käsittämättömän upea. Paljon hienompi ku missään kuvissa. Voin siis kuvitella kuin upea Gravity mahtaa kans olla…

  3. Jestas kuin nätti lakka. *nostaa leuan lattialta* Ja noi kaksiväriset leimaukset niin täydelliset ton rinnalle.

  4. Nää on ihan mielettömän kauniit. Tuo lakka on upea, vaikka en oikein itsellä noita tummia osaakaan käyttää. Tuo shimmer tosin on niin mahtava, että tuota varmasti tulisi jopa käytettyä. Näiden kynsien kannustamana voisin kyllä ottaa tavoitteekseni testata monivärileimausta :)

    1. Kiitos! Harvoin minäkään tosi tummiin lakkoihin tartun, mutta tää on niin kiehtova että oli pakko ostaa. Onneksi ostin :) Kokeile ihmeessä, se on aika iisi tapa saada näyttävät kynnet :)

  5. Voitko välillä epäonnistua täysin ja julkaista tänne, niin tää kateus helpottais. Kiitos. Huikean ihanat, etenkin tuo leimaus! ♡

  6. Aivan mahtava lakka sekä muutenkin kynnet! Toisaalta aurinko varmaan tuo tämän lakan upeuden ihan eri tavalla esille, joten sitä ei ole tarkoitettu käytettävän ainoastaan talvella.. ;)

Vastaa