Black Friday -alevinkit ja alekoodi LookFantasticille!

Linkit ovat mainoslinkkejä.

Aika unohtaa joulukuulle ajoittuva lahjastressi, sillä Black Week on täällä ja mahdollistaa tarjoushaukan joululahjashoppailut helposti kotisohvalta. Sanon tämän joka vuosi: kulutushysteriaa en ihannoi, mutta joululahjoja haluan antaa ja Black Friday -tarjoukset hyödynnän siinä hommassa aina. Miksi maksaa enemmän kun voi tehdä hyviä diilejä kotisohvalta, kysynpä vaan! (Tänä kummallisena vuonna erityisesti toivonkin että ihmiset todella shoppailisivat kotisohvaltaan verkossa eivätkä ryntäisi kauppoihin, jotta koronan leviäminen ei vie meiltä kaikilta joulua.) En nyt kuitenkaan ihan samarialaiseksi heittäydy ja väitä että ostaisin tarjouksesta vain joululahjoja. Yleensä hankin BF-alennusten turvin itselleni jotakin ihanaa-aivan-ihanaa kosmetiikkaa synkkää talvea ilahduttamaan ja täydennän jatkuvasti kuluvien tuotteiden varastot (käsivoiteet, kangasnaamiot, kuorintasukat jaloille, shampoot ja hoitsikat ja niin edelleen).

Kokosin teille tänäkin vuonna kompaktin listan mun suosikkiverkkokaupoista ja parhaista tarjouksista, jotta ei tarvitse lukea koko internetiä läpi tarjousten perässä. Heti kärkeen ihan huippujuttu LookFantasticilta!

LOOKFANTASTIC: Tämä on parhauden uutinen: mulla on tarjota teille oma alekoodi, joka käy peräti 13 000 tuotteeseen LookFantasticin valikoimassa 25.11.-2.12.2020 välisenä aikana. Tuotteet, joihin alekoodi käy, löytyvät LookFantasticin sivuilta täältä. Alekoodi on WLCYBER. Koodilla saa alennusta parhaimmillaan -50%, mutta aleprosentti vaihtelee tuotteesta riippuen. Palaan omien suositusteni kera tähän alekoodiasiaan vielä viikonlopun kynnyksellä, siihen asti odottelen josko mun omat valinnat LookFantasticilta ehtisivät saapua kotiin ja teille esiteltäväksi! LF:n sivuilla on toki muutenkin laajalti erilaisia Black Friday -alennuksia, joten jos tuolta onnistuu jotakin normaalihinnalla ostamaan niin onnittelen :D

NOBE: Koko valikoima vähintään -25% koko viikonlopun ajan. Ihanan selkeää! Pro tip: Iske kiinni Beautyblenderin, Whamisan, theBalmin tai vaikka TonyMolyn tuotteisiin!

KICKS: Tietty tuoteryhmä (esim. tuoksut, hiustuotteet jne) joka päivä -25 %, poislukien lauantai 28.11., jolloin koko kaupan valikoima on -20%. Pro tip: tänään 25.11. on meikkien vuoro olla alennuksessa, ja niiden osalta kohdistaisin katseeni ehdottomasti Benefitiin sekä aivan äskettäin Suomeen rantautuneeseen Morpheen.

COCOPANDA: Lähes koko valikoima -25-60% alella. Pro tip: se maailman paras suoristusrauta eli Cloud Ninen The Touch on Cocopandalla tuntuvassa alennuksessa, kun lähes kaikki muut verkkokaupat tarjoavat the Touchin kohdalla tällä hetkellä ei-oota. En voisi enempää tuota rautaa suositella, se on edelleen mulla likimain päivittäin käytössä. Perusteluni löytyvät täältä. Erittäin hyvä lahjaidea myös!

ELEVEN: lähes kaikki meikit ja ihonhoito vähintään -25%. Pro tip: Elevenillä on iso valikoima K-beautya eli korealaisia brändejä ja nyt kaikki K-beauty -tuotteet ovat -25%. Monien korealaisten merkkien hintataso on muutenkin ilahduttavan edullinen, ja nyt voi alen turvin kokeilla rohkeasti vähän jotain uusiakin juttuja! Suosittelen ainakin Holika Holikan rakeetonta kuorintaa kasvoille. Ylellistä fiilistä tai lahjaideoita kaipaaville suosittelen By Terryn hypetettyjä tuotteita, jotka harvoin ovat alessa, mutta nyt Elevenillä -25%. Erityisesti merkin hyaluronihappopuuteri on ihastuttanut kuivaihoisia meikkaajia.

THE BODY SHOP: vartalovoit 2kpl/20e, suihkugeelit 2kpl/10e (nämä on juuri niitä tuotteita joita tarvitsen jatkuvasti ja siksi ostan aina tarjouksista jokusen varastoon). Lisäksi laajalti muita alennuksia mm. useista vartalojugurteista ja kasvojen ihonhoitotuotteista.

SKINCITY: Joka päivä eri tuotemerkin tuotteet tuntuvassa alennuksessa. Kannattaa siis kurkata sivut päivittäin, sillä etukäteen Skincity ei ole kertonut, mitkä brändit kampanjaan kuuluu!

NORDICFEEL: Sivusto on pullollaan yleisalennuksia ja tuoteryhmäkohtaisia alennuksia, mutta asian selkiyttämiseksi pro tip: Ida Wargin tuotteet ovat -25%. Ida Wargin hiustuotteet ja itseruskettavat ovat herättäneet ihastusta ainakin mun bloggaajakavereissa tosi laajalti. Lue vaikka Sissin postaus tuotteista!

Siinä nyt ensi hätään! Joko on joululahjojen ostohousut jalassa? Peeäs, mitä aiotte ostaa miehille, mikäli sellaisia lahjalistaltanne löytyy?? Olen ihan pulassa heti jos ei voi ostaa kosmetiikkaa :D

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Olen aina pitänyt Body Shopin tuotteista. Nyt kuitenkin harmikseni huomasin -nettikaupan tuotearvostelujen perusteella- että osa Body Shopin suihkugeeleistä sisältää mikromuoveja. Tämä on mielestäni käsittämätöntä, kun Body Shopista on kyse :(

    1. Mikromuoveiksi luokitellaan alle 5mm kappaleet, kuten esimerkiksi kuorintarakeet vartalonkuorinta-aineessa. The Body Shop on siirtynyt mikromuovittomuuteen muistaakseni…2015? En nyt ihan satavarma ole vuodesta. Akrylaattijohdannaisia, kuten tuo kyseinen acrylates copolymer, löytyy kuitenkin myös liukoisessa muodossa ja sitä käytetään erittäin laajalti kosmetiikan ja suuhygieniatuotteiden sidosaineena. Se tuo tuotteeseen viskositeettia, paksuutta ja läpinäkymättömyyttä, ja siksi sitä löytyykin juuri noista valkoisista ja paksummista suihkugeeleistä, joista ei nää läpi. Liukoisessa muodossa sen käytölle ei ole kosmetiikassa rajoituksia, eikä se aiheuta samanlaista kuormitusta ympäristölle kuin mikromuovit. Osa akrylaateista haihtuu kokonaan tuotteista eikä imeydykään mihinkään. Vaikka kyse ei olekaan mikromuovista, ei akrylaattijohdannaiset helposti biohajoavia ole (elleivät siis haihdu). Toki The Body Shop ei luonnonkosmetiikkaa olekaan. Jos aivan varman päälle haluaa pelata ja välttää myös liukoisia akrylaattijohdannaisia, kannattaa siinä tapauksessa valita suihkugeeli luonnonkosmetiikan puolelta ja kurkata myös käyttämänsä hammastahnan inci. :)

  2. Kiitos vinkistä Lookfantastic:lle.
    Tein linkkisi ja tarjouskoodisi kautta ensimmäisen tilaukseni sinne. Toivottavasti saat provikat tms.siitä. ☺️
    PS: minkä kuriirifirman kautta olet saanut em.verkkokaupan toimitukset?

    1. Eipä kestä ja kiitos! :) kyllä mainoslinkin kautta tehdystä ostoksesta pieni komissio tulee :) Mulle on tullut PostNordin kautta. Juuri äsken hain LookFantasticin tilauksen, rivakasti tuli vaikka verkkosivuilla varoiteltiin toimitusaikojen pidentymisestä. Tilasin sunnuntaina illalla, paketti lähti heti maanantai-aamuna matkaan ja saapui perille perjantaina. Toisen tilauksen tein (heh hups) eilen, se paketti ei ole vielä lähtenyt matkaan mutta oletan että sekin tulis PostNordilla.

Vastaa