Paras suoristusrauta: Cloud Nine The Touch

Kirjoitin vähän aikaa sitten Olaplexista, joka mullisti hiusteni kunnon. Samaan aikaan Olaplexin kanssa otin käyttöön laitteen, joka puolestaan mullisti hiusten laiton. Cloud Ninen The Touch -suoristusrauta on ylivoimaisesti helpoin ja paras laite, jolla hiuksiani olen laittanut.

Taustatietona kerrottakoon, että inhoan hiustenlaittoa. Siinä puuhassa on todella vaikeaa saada onnistumisen kokemuksia. En ole ikinä osannut laittaa hiuksiani tai tehdä minkäännäköisiä kampauksia, vaikka olen omaksunut elämässäni paljon haastavampiakin taitoja. Ehkä mun hienomotoriikka ei vaan riitä siihen puuhaan, kun ranskanlettikin on mulle ihan jotakin korkeampaa matematiikkaa. Niinpä mun kampausvariaatiot on aina rajoittuneet lähinnä auki oleviin hiuksiin (kihartimella käännetyin latvoin), suttunutturaan ja tavalliseen lettiin, silloin kun hiusten pituus on siihen riittänyt. Juhlat on aina aiheuttaneet välittömän hiusangstin, koska juhlissa pitäisi olla Hieno Kampaus ja sehän ei multa onnistu.

Selailin Elevenin sivuja Black Friday -alekamppisten aikaan ja satuin myös lukemaan hyviä arvioita Cloud Ninen The Touch -suoristusraudasta. Rauta oli ostettavissa hyvällä alella ja kipuilin ostopäätöksen kanssa pienen iäisyyden. Mulla oli nimittäin jo entuudestaan suoristusrauta, jota en käyttänyt koskaan, kun en saanut sillä oikein mitään järkevää lopputulosta aikaiseksi. Mulla on ylipäänsäkin ollut taipumuksena haalia erinäisiä hiuslaitteita epätoivon vimmalla ja sitten jättää ne kuitenkin käyttämättä (lämpörullat, I’m looking at you). Ajattelin kuitenkin, että tämän Cloud Ninen vielä hankin ja jos sekin jää käyttämättä, en osta enää ikinä mitään hiuksiin liittyvää vempelettä ja hautaan ne aiemmatkin takapihalle.

Huoli käyttämättömyydestä oli onneksi turha. The Touch on niin uskomattoman vaivaton ja nopea käyttää, että laitan sillä nykyään hiukset käytännössä joka päivä – siis myös aikaisina työaamuina! The Touch kuumenee ihan muutamassa sekunnissa (!!!!) 195 lämpöasteeseen, ja kun levyjä napsauttaa 3 kertaa yhteen, rauta laskee lämpötilan 165 asteeseen. Jos rautaa ei käytä 30 sekuntiin, se sammuu itsestään ja lämpenee takaisin edelliseen lämpötilaan, kun rautoja napauttaa kerran yhteen.

Parasta Could Ninen The Touchissa onkin sen uskomaton nopeus. Mun aamut on niin hätäisiä, että jokainen säästetty minuutti on arvokas ja tiedän, että hidas laite jäisi kuitenkin käyttämättä. Todisteena se vanha suoristusrautani. Nopeuden lisäksi The Touch on muutenkin todella laadukkaan oloinen: se liukuu hiuksissa vaivatta ja jopa tällainen hiustumpelo pystyy tekemään sillä helposti laineita ja kiharoita. Rautakäsittelyn jäljiltä hiukset ovat ihan mielettömän kiiltävät ja muotoilu kestää hiuksissa älyttömän hyvin, vaikken juuri muotoiluaineita käytäkään. Tässä on toki apuna myös Olaplexin tuotteet, jotka jo lähtökohtaisesti tekevät hiuksista kiiltävät ja helposti muotoiltavat, mutta oman osansa kiiltoon tekevät myös Touchin mineraalipäällysteiset keraamiset levyt. Eron hiusten kiiltävyydessä näkee ihan paljaalla silmällä kun käsittelee osan hiuksista raudalla ja osaa ei.

The Touch on Elevenin myydyin suoristusrauta, enkä ihmettele sen suosiota yhtään. Tämän näppärämmäksi hiustenlaitto tuskin muuttuu. Yhdellä laitteella saan silotettua ja kiillotettua hiukset, käännettyä latvat, kohotettua tyveä ja muotoiltua kiharoita ja laineita. Arkiaamuisin mulla menee vain muutama minuutti hiusten laittoon. The Touch on arvokas, mutta olisin säästänyt tosi paljon rahaa, jos olisin jo aikoja sitten ostanut Touchin enkä puolta tusinaa erilaisia 50 euron laitteita. The Touchin takuu on 2 vuotta, mutta kyllähän nämä kunnolliset raudat kestää helposti kymmenenkin vuotta eivätkä mene miksikään. Cloud Ninen laitteet on tosi toimintavarmoja ja olen ammattilaisystäviltäni kuullut, että niistä ei reklamaatioita juuri tehdä. Tuo seikka oli itseasiassa yksi iso tekijä siinä että valitsin juuri Cloud Ninen raudan, enkä esimerkiksi GHD:tä.

The Touchin voi ostaa Eleveniltä tai Cocopandalta.

Miltä kuulostaa? :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen ja muiden blogikustannusten kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Just eilen tilasin tämän eleveniltä pienellä alennuksella :D Kuulostaa ihan mun tarinalta toi sun kertoma, joten toivon itsekin hartaasti, että tähän rautaan tulisi sitten oikeasti tartuttua (ihan jo hintansakin puolesta)!

 2. Olen huomannut, että kiharoita saa kyllä aikaan halvemmallakin raudalla, mutta suoristamiseen tarvittaisiin parempi rauta. Nyt kun taas olen näköjään kasvatellut pitempää tukkaa, sitä tekisi mieli suoristaa, ja halpisraudan kanssa tuppaa vaan menemään hermot eikä sillä saa hyvää lopputulosta. Tää on myös mun ostoslistalla jossain vaiheessa:)

  1. Musta taas luonnollisten, nättien kiharoiden aikaansaanti oli vaikeampaa sillä mun vanhalla raudalla. Mutta varmasti riippuu siitä millanen rauta on! Toisaalta, en aiemmin juurikaan edes yrittänyt silottaa ja suoristaa tukkaa, joten voit hyvin olla oikeassa :)

 3. Ah, hiusten laittaminen! Siihen on syynsä, miksi minulla on pitkät hiukset. Lyhyitä pitäisi laittaa joka päivä, että ne näyttäisivät hyvältä. Pitkät voi antaa olla siltään, tai sitaista ne kiinni, jos ovat haitoilla. Etenkin kun minulla on luonnonkiharat. Ja lyhyillä hiuksilla se kampaajalla ravaaminen! En jaksaisi.
  Haluiaaisin kyllä kokeilla, miltä tämä kuontalo näyttäisi suorana, ja muutama vuosi sitten ostinkin suoristusraudan, sellaisen pienen matkamallin. Käyttämättömänä se tuolla odottaa, että joskus edes kokeilisin sitä.
  Tutulta kuulostaa myös tuo monenlaisien hiuskoneiden ostaminenkin. Hiustenkuivaaja on ollut käytössä ehkä neljä kertaa sen 12 vuoden aikana, jonka olen sen omistanut. Erityisessä suosiossa kohdallani ovata sellaiset härpäkkeet, joissa on yksi kahva, johon voi vaihtaa erilaisia päitä. Eivätpä ole montaa kertaa käyttöön päässeet nekään.

  1. Tuo on totta, mulla on ollut pitkäänkin lyhyet hiukset ja vaikka laittaminen oli helppoa (ei niitä voinut laittaa kuin yhdellä tavalla oikeastaan), se oli kuitenkin pakko aina tehdä. Mutta toisaalta näiden pitkien hiusten laittamiseen kuluu enemmän aikaa, kun ohutta tukkaa ei oikein voi antaa vaan olla sellaisenaan.

   Hahah oon mäkin niihin monipäisiin vempeleisiin sortunut useamman kerran :D

 4. Mun on pitkään tehnyt mieli uutta suoristusrautaa, vaikka nykyisessä Remingtonissakaan ei vielä ole mitään vikaa. Se vain pitäisi saada aikaiseksi putsata niin sillä menisi vielä hetken :D Tämä näyttää niin täydelliseltä esimerkiksi kiharoiden tekoon, jotka teen muutenkin aina raudalla.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  1. Mullakin on muuten Remington se edellinen rauta :) ihan toimiva sekin oli, mutta tää on vaan NIIIIIIIN paljon parempi :D

Vastaa