Maybelline Snapscara, Tattoo Brow ja Made for All

Olin viime viikolla Maybellinen pr-tilaisuudessa, jossa esiteltiin muutamia uutuuksia. En ole pitkään aikaan ollut missään pr-tilaisuudessa, joten oli tosi kiva päästä paikalle! Jostain syystä tosi moni tilaisuus on nyt pidetty aamulla, ja eihän tällainen päivätyössä käyvä semmoisiin pääse. Oon missannut sen takia tosi monia kivoja juttuja ja kosmetiikkauutuuksia, joten nyt kun mulla on viimein mahdollisuus esitellä etunenässä teille uusia meikkejä, en aio missata tätä tilaisuutta! Poimin Maybellinen uutuuksien joukosta vain ne kiinnostavimmat, ja silti postaus meinasi venyä hullun pitkäksi.

Snapscara on se THE uutuus jonka Maybelline nyt alkuvuodesta markkinoille tuo. Snapscara on kestävä ripsiväri, joka ei tahraa silmäluomia hikoillessa eikä valu vesisateessa, mutta lähtee silmistä helposti lämpimällä vedellä. Eli sama idea kuin vaikkapa ikonisessa Sensain 38-mascarassa. Snapscaralle sopiva veden lämpötila on 36-37 astetta, tai toisin sanoen vesi saisi olla hieman kädenlämpöistä lämpimämpää. Snapscarassa on näppärä, hieman kaareva harja, joka kapenee kärkeä kohti. Kapenevalla harjalla saa tarkasti ne lyhimmätkin ripset silmän sisänurkasta värjättyä ja kaareva harja pääsee tehokkaasti ihan ripsien juureen saakka.

Snapscara sujahti välittömästi ensikokeilun jälkeen meikkipussiin ykkösripsarikseni. Ihan loistava! Ripsistä tulee ennenkaikkea todella siistit, ei paakun paakkua näköpiirissä. Massa on juuri sopivan notkeaa, ja harja taikoo jokaisen ripsen esiin ja saa aikaan viuhkamaisen efektin. Ripsari ei ole levinnyt tai tahrannut kertaakaan, vaikka joudun käyttämään silmätippoja monta kertaa päivässä ja onhan tässä päästy testaamaan kaikki mahdolliset äärisääilmiötkin. Ripsari lähtee pehmeän kuitumaisena ripsistä pois lämpimällä vedellä, eikä tahraa silloinkaan. Erittäin helppo tuote!

Total Temptationista olen kirjoittanut aiemminkin. Se on yks mun suosikkiripsareista, ja nyt perinteisen mustan sävyn rinnalle on tullut Deep Cocoa eli tummanruskea sävy! Mä suosittelen lämpimästi tummanruskeaa ripsiväriä erityisesti hyvin vaaleahipiäisille henkilöille, sillä vaaleita piirteitä vasten musta ripsari saattaa olla jyrkän ja keinotekoisen näköinen. Tummanruskea on pehmeämpi sävy ja näyttää luonnollisemmalta – ja sopii yllättävän monelle!

Tattoo Brow -tuoteperheeseen tuli nyt neljäs tuote, ja tää onkin erittäin kiinnostava. Kyseessä on vedenkestävä kulmageeli, jolla saa sekä muotoiltua että värjättyä kulmat JA värin pitäisi kestää kulmissa peräti kaksi päivää. Jos tämä toimii kuten luvataan, oon kyllä todella onnellinen! Mun kulmakarvat on täysin värittömät ja näytän ihan todella omituiselta ilman kulmien meikkaamista, ja se on aika rasittavaa. Ois kiva saada joskus vapaapäivä siitä kulmahärdellistä ilman että näyttäisin sitten ihan olmilta tai siltä, että mulla on kaljuksi maskeeraus jäänyt kesken :D

Olen kokeillut Tattoo Brow -tuoteperheen Peel Off Tint -kulmaväriä aiemmin, mutta en oikein ihastunut siihen. Peel Off Tint laitetaan kulmiin, annetaan vaikuttaa hetki ja sitten kuoritaan pois. Värin pitäisi kestää 2-3 päivää, mutta ei mulla ainakaan kestä. Väriä jää kulmiin aika hentoisesti, eikä sillä tietenkään saa muotoiltua kulmia kun väri tarttuu vain karvoihin. En pitänyt tuotetta kovin käyttiksenä mun tarpeisiin, mutta toivon että tämä geeliversio olisi toimivampi! Tattoo Brow Waterproof Geliä on saatavana kuudessa eri sävyssä, joista minulla on kolme: 04 Medium Brown, 05 Chocolate Brown ja 06 Deep Brown (sävyt näkyvissä alla olevassa kuvassa samassa järjestyksessä). Maailmalla sävyjä on myynnissä enemmänkin kuin Suomeen tulleet kuusi, ja pitääkin selvittää onko punapäille todennäköisesti sopiva Auburn tullut Suomen markkinoille ollenkaan. En ole vielä kokeillut geeliä suoraan kulmiin, koska tuntuu vaikealta arvioida kävisikö mikään saamistani kolmesta sävystä mulle. Pitää koittaa ensimmäistä kertaa joskus viikonloppuna, kun ei ole pakko poistua talosta jos epäonnistun tuotteen kanssa surkeasti :D

Made for All -huulipunat on vastaus lukuisiin huulipunien hutiostoksiin. Tavoitteena on ollut luoda sävyjä, jotka sopisivat kenelle tahansa, oli ihonsävy sitten mikä hyvänsä. Tuhansia erilaisia sävyvaihtoehtoja on testailtu 50 koehenkilöllä, eli 50 erilaisella ihonsävyllä, ja niiden testien perusteella luotiin kuusi universaalia punasävyistä huulipunaa. Punat ovat matta- tai satiinipintaisia. Musta tää on tosi hyvä idea! Sävyt on niin käyttökelpoisia, että niitä on vaivatonta käyttää arjessa kuin juhlassakin sen kummemmin miettimättä ja puna on helppo napata mukaan kauppareissulla – myös silloin, kun käytettävissä ei ole kauneuskonsultteja, kosmetologeja tai määrättömästi aikaa sopivan sävyn valintaan.

Nappasin ensikokeiluun sen sävyn, mitä pidin kaikista vähiten mulle sopivana eli Fuchsia for Me:n (ylärivin oikea reuna). Kylmät fuksiat ei käytännössä koskaan sovi mulle, joten mulla ei ollut minkäänlaisia positiivisia odotuksia tän sävyn suhteen – mutta niin vaan se sopi! Uskomatonta. Sävy ei ole liian kylmä eikä räikeä, vaan fuksiaksi sopivan neutraali ja siten sopii myös kaltaisilleni, jotka yleensä käyttävät vain lämpimiä sävyjä. Tykkäsin, ja sen jälkeen oon käyttänyt muitakin sävyjä hymy huulilla! Pysyvyys saisi olla kyllä vähän parempi noissa satiinipintaisissa punissa, tai siis oikeastaan toivoisin huultenrajauskyniä samoissa sävyissä, niin saisi helpommin siistin lopputuloksen ohuillekin huulille :)

Nämä ja muut Maybellinen uutuudet (esimerkiksi uusia sävyjä Fit Me -meikkivoiteisiin ja puutereihin sekä peitevoiteisiin) ovat nyt rantautumassa kauppoihin. Mikäs näistä kiinnosti teitä eniten? Mun ykkössuosikki näistä on ehdottomasti Snapscara, mutta saattaahan tuo vedenkestävä kulmaväri vielä yllättää!

(Tuotteet saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Snapscaraa on kehuttu laajemminkin, joten se mun täytyy jossain vaiheessa testata. Jostain syystä suurimmaksi ongelmaksi ripsivärien kanssa on yhtäkkiä muodostunut juuri paakkuuntuminen ja inhoan hämähäkkiripsiä.

 2. Ripsivärissä paakuttomuus on kyllä ihan ehdoton juttu. Mä en tykkää ollenkaan tönkköharottavista klönttiripsistä, hyhhyi;) Harmi vaan, että sekä Snapscarassa että Total Temptanionissa on propylene glykolia, joka saa silmäni vuotamaan solkenaan, joten no-can-do!
  Huulipunien sävyt on ihania – Pink for me huutaa mun nimeä:)

  1. Niinpä, tönkköripset on karseet!

   Aijaa, höh!! En tietenkään tajunnut yytsiä ainesosia, kun en ole huomannut olevani yliherkkä tai allerginen millekään ainesosalle.

 3. Snapscara pitää kyllä ehdottomasti testata! Mä olen tykännyt Maybellinen Lash Sensationalista, joten odotukset on aika korkeat tämänkin kohdalla etenkin, kun sitä noin kovasti kehuit :)

 4. Snapcara-ripsari herätti munkin kiinnostuksen! Oon tykännyt Lash sensationalista, sen Luscious-versiosta ja oli toi Total temptation myös ihan hyvä :) Täydellisen ripsivärin etsinnässä aina kehutut uutuudet kiinnostaa!

  1. Mä en oo ihan varma oonko Lash Sensationalia kokeillut…tai sitten en vaan muista että olen. Menee vähän jo sekaisin nää kaikki ripsarit :D Koklaapa Snapia! Elizabeth Ardenin Lasting Impression on yks ripsari joka todella hipoo täydellisyyttä, mutta taitaa sen hintakin hipoa kolmeakymppiä jos ei enemmänkin. Näitä edullisempia on vähän pienempi kynnys kokeilla :)

   1. Ostettu :D Näitä oliki paikallisessa Emotionissa enää pari jäljellä :o Vielä yhden käyttökerran jälkeen en osaa sanoa juuta tai jaata, mutta odotan mielenkiinnolla miten käytön myötä innostun! :)
    Kiitos vinkistä EA:n suhteen, ei ole kokemuksia kuin elevenin kaltsun minimascaran suhteen, en muista mikä versio se oli, mutta tykkäsin kyllä siitäkin :)

    1. No just sitä ripsaria tarkotan! Mullakin on kokemusta vain sen Elevenin kaltsun miniyksilön verran, mutta vakuutuin jo siitä :D

 5. Meinasin sanoa että täytyypä napata Snapscara testiin, mutta oikeasti mun pitäis ehkä keskittyä ensin käyttämään pois noin tuhat jemmassa olevaa ripsaria.. mutta ei kai sen niin väliä jos niitä onkin tuhat ja yksi?

  Jään ehdottomasti suurella mielenkiinnolla odottamaan sun kulmaväritestailua! :D

  1. Miten niitä ripsareita aina kertyykin niin paljon?! :D mutta sopiihan se Snapscara sinne joukon jatkoksi :D

Vastaa