Vuoden ainoat joulukynnet

Niin vain kävi, että en tosiaan ehtinyt (tai siis en saanut aikaiseksi) tehdä kuin yhdet jouluaiheiset kynnet tänä vuonna, ja nekin meni vähän pieleen. Aika perussetti siis. Sarjassamme kaukaa kauniit:

essie_joulukynnet-1-edit

Huomaa, että en ole ihan hirveästi leimaillut viime aikoina, koska sain leimat leviämään jopa HK Girl -päällyslakalla. Se vaatii jo kuulkaa taitoa. Onneksi kuvauskädessä leimat onnistui paremmin, oikeassa kädessä ne levisi ihan pitkin sanonkomitä. Mutta 5 siitä, kynnet on punaiset ja niissä on jouluvaloja ja tuo joulurehu, mikä se nyt onkaan viralliselta nimeltään…orjanlaakeri kai. Parhaani tein ja tähän se riitti :D Leimauskuvio on MoYou Londonin joululaatasta ja leimauslakkana käytin Dashican valkoista.

essie_joulukynnet-14

Punainen creme on essien A-List, jonka sain pr-tuotteena tuollaisessa lahjapakkauksessa. Essieltä on nyt tullut näitä lahjalaatikoita monenlaisella sisällöllä; Ready, set, shine -boksi pitää sisällään jonkin essien perusvalikoiman sävyn sekä Gel Setter -päällyslakan, ja essie essentials -setti sisältää lasiviilan, Millionails-hoitolakan ja Gel Setter -peruslakan. En tiedä onko bokseja muunkinlaisia, mutta nämä sattuivat minulle tulemaan :)

A-List oli todella miellyttävä tuttavuus, hyvin pigmenttinen ja helppo lakata. Kahdella kerroksella sai täysin peittävän tuloksen, melkein jo yksikin riitti.

essie_joulukynnet-15

essie_joulukynnet-18

Millionails-hoitolakka kiinnostaa erityisen paljon. Ihme kyllä, en ole koskaan kokeillut sitä. Mun kynnet on tällä hetkellä ihan poskettoman huonossa kunnossa, eikä edes Trindin Nail Repair ole pystynyt asiaa korjaamaan, joten olen avoin kaikille uusille kokeiluille.

Tämän _piti_ olla pääasiallisesti lakkauspostaus, mutta päädyin kuvaamaan kynsien sijaan lähinnä näitä lahjapakkauksia (levinneet leimaukset saattoivat vaikuttaa asiaan). Essien boksit ovat niin kauniita ja hyvin suunniteltuja aina, että mielelläänhän näitä ihastelee. Boksit on hyvä lahjaidea myös. Lakat sisältävä laatikko vedetään ulos kuoresta punaisesta lipareesta, mikä tuo sellaisen hyvin suunnitellun ja huolitellun vaikutelman. Boksit ovat niin jämäkkää matskua, ettei näitä haluaisi millään heittää pois. Mietin tässä parhaillaan uusiokäyttöä näille…olisko mitään DIY-ideoita?

essie_joulukynnet-16

essie_joulukynnet-19

essie_joulukynnet-20

Semmosta! Oliko teillä sellainen joulu kuin toivoitte? Mitä saitte lahjaksi?? Omasta joulustani en vielä voi oikein mitään kertoa, koska kirjoitan tätä 22.päivä aamuyön tunteina…ajattelin, että ajastan edes yhden postauksen joululoman ajalle vaikka henki menis :D

Kertokaahan joulukuulumiset, tai muutkin kuulumiset!

(Tuotteet saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Mä tein yhdet joulukynnet pari viikkoa ennen joulua ja siitä eteenpäin mentiinkin yksivärisillä lakkauksilla kun ei vaan ehtinyt!

  Mäkin aloitin juuri tuon Millionailsin kokeilun, sillä mullakin on mennyt nyt syksyn ja alkutalven aikana kynnet ihan sikahuonoon kuntoon. Jospa tuo auttaisi! :)

  1. Sama juttu täällä tälläkin hetkellä, ei tietoakaan mistään uuden vuoden kynsistä :D

   Huikkaa sit auttoiko Millionails sua! Mä en oo vielä aloittanut, kun en oo juuri kynsiäkään lakannut :D

 2. Varsin jouluiset kynnet :) Täällä jäi kans yksiin joulukynsiin, sillä kynnet mureni lopullisesti :( En keksi syyksi muuta kuin, että puolen vuoden takainen stressi näkyy nyt kynsissä, vaikka olen todella ahkerasti hoitanu kynsiä koko alkutalven. Joulu ei mennyt ensinkään suunnitelmien mukaan, mutta varsin mukavasti kuitenkin :D

  1. Koin valaistumisen kun luin tän kommentin, voiskohan minunkin kynsiongelmat olla tosiaan muistoja elämäni karseimmasta kesästä ja syksystä…:o

   Hyvä että oli lopulta mukava joulu :)

 3. Kivat kynnet, pikkukuvassa ei huomaa leimojen vähäistä levähtämistä:)
  Mä säästin myös noi Essien laatikot johonkin tarkoitukseen, jota en ole vielä selvittänyt:D

  1. Sanaa ”vähäinen” ei kyllä voinut oikean käden kohdalla käyttää :D

   Kerro jos/KUN keksit jonkun kuningasidean niiden lootien suhteen, niin voin sit matkia :D

 4. Kaunis punainen lakka. Täällä meni joulu kivan rauhallisesti ja nautiskellen. Sähän oot oikeen tuottelias siihen verrattuna etten mä saanut yksiäkään joulukynsiä tehtyä!

  1. Oon siis 100% tuotteliaampi kuin sinä :D Kiva että oli mukava joulu! Oon seurannut sun joulukalenteria blogin välityksellä, vaikken olekaan kommentoinut :)

 5. Mä tein tasan yhdet päin mäntyä menneet joulukynnet ja ne turjakkeet on edelleen kynsillä, koska en ole saanut aikaiseks poistaa…
  Sun joulukalneterijuttuja on ollut kiva lukea, vaikka en ole saanut aikaiseks kommentoida.
  Näyttää siltä, etten ole saanut paljon mitän aikaiseks :D
  Mukavaa alkavaa uutta vuotta <3

  1. No ei ne nyt niin kauheat ollu :D mutta ärsyttäähän se aina jos ei lakkaus onnistu omien suunnitelmien mukaan!

   Kiva että oot tykännyt :) Onnellista uutta vuotta myös sinne!

Vastaa