Polishers Inc: Inspired By a Polish Brand

Tätä kirjoittaessani vierailulle tulossa oleva perhe roikkuu suurinpiirtein jo ovenkahvassa, joten nyt on pakko olla vähäsanainen jotta ehdin lomahommiin! Polishers Incin tämän päivän teemana on Inspired By a Polish Brand ja koska Cadillacquer ja Picture Polish ovat saaneet jo peräti teemaviikot tässä blogissa, päätin antaa tilaa kolmannelle suosikki-indiemerkilleni eli Glam Polishille. Mikäli Polishers Inc ei ole tuttu, suosittelen vilkaisemaan tätä postausta. Ryhmän jäsenistössä on tapahtunut joitain muutoksia ja tällä hetkellä jäseniä on yhdeksän, joista kolme suomalaisia. Aletaan vallata alaa ihan huolella näköjään!

Glam Polish nousi tietoisuuteeni kunnolla arviolta vuosi sitten. Merkin Cast a Spell -kokoelmat ilahduttivat ihan mahdottomasti priimalaatuisilla hololakoillaan ja äärimmäisen kauniilla sävyillä. Cast a Spellin kolmas osa julkaistiin ihan vastikään ja sorruin useaan lakkaan, jotka ovat tällä hetkellä vasta matkalla mulle. Kakkososastakin hamstrasin monta lakkaa, joista yksi nähdään tänään.

Hello everyone! Today’s theme on Polishers Inc is Inspired By a Polish Brand. This was an easy pick for me – I love indie polishes and as I’ve already done theme weeks for Picture Polish and Cadillacquer, I wanted to showcase another indie brand that’s one of my favorites: Glam Polish. Their Cast a Spell collections are totally swoon-worthy, beautiful and amazing in quality. I just recently ordered a bunch of pastel holo pretties from the new Cast a Spell III collection :)

glam polish wicked
.

Lakan nimi on Wicked ja värisävy on tasan tarkkaan hologlitterillä kuorrutettu mustikka. Ja minähän rakastan mustikoita. Mummin mustikkapiirakka on parasta herkkua maan päällä ja ehkä sen vuoksi tykkään suurinpiirtein kaikesta muustakin mustikkaa sisältävästä syötävästä. Mustikat myös tuoksuu aivan ihanalle (on muuten käsittämätöntä, etten ole löytänyt vielä yhtään mustikan tuoksuista kosmetiikkatuotetta, joka tuoksuisi hyvälle. Se haju on aina tosi esanssinen ja kamala) ja se väri, voi mahoton ku se on nätti!

Siinä liuta syitä, miksi Wicked oli mulle aivan kertakaikkisen pakko-ostos. Kaikki omistamani Glam Polishin Cast a Spellit ovat rakenteeltaan ja koostumukseltaan samanlaisia: lakoissa on kaunis holoefekti, isompia pohjavärin sävyisiä kuusikulmioglittereitä ja äärettömän hyvä laatu ja peittävyys.

Today’s polish is called Wicked and it’s the shade of a pimped out bilberry! I love bilberries (probably because my grandmother makes the greatest bilberry pie) and was thrilled to come across a polish that reminded me of them :D Wicked has a beautiful holo effect and blue hexes to boot. The quality is outstanding and this could be an OCW if you are careful. For this mani I used two coats for some of the nails but mostly I got away with just one. 

.
.
.
.

Lakkaus oli kivuton ja helppo toteuttaa. Laitoin kynsille aluslakan ja sen päälle pikakuivattajan (jotta kynsivinyylit eivät veisi aluslakkaa mukanaan), asettelin päälle V:n muotoisen kynsivinyylin, lakkasin kynnestä riippuen 1-2 kerrosta Wickediä, irrotin vinyylit ja räiskin pilkkutikulla ja A Englandin Fonteynillä palleroiset koristukseksi. Tässä ei kauaa nokka tuhissut.

This was an easy mani to make: I used nail vinyls for the chevrons and added dots with a dotting tool and A England Fonteyn and then I was all done!

.
.

Iskeekö yksinkertaisuus vai onko tylsää? Ja mitä mieltä olette mustikoista? :D

Jostain syystä uusi blogipohja ei lainkaan tykkää InLinkzin kuvagalleriasta ja haluaa aina näyttää vain tuon linkin. Noh, klikatkaa sitä, niin pääsette kuvagalleriaan, jossa on kuva ja linkki muihin tämän päivän Polishers Inc -lakkauksiin. Mukavaa loppupääsiäistä, palataan asiaan ensi viikolla!

 So, what do you think? Hot or not? :D

For some reason my new blog theme doesn’t work well with InLinkz (or truthfully speaking I’m probably doing something wrong) because I can’t for the life of me get the image gallery to show up here. However if you click the link below, there it is. So start clicking if you want to see what the other ladies were inspired by! :)

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

    1. Kiitti! :) Mä oon itseasiassa vähän tuumaillut että sellaisen voisin kyllä pitää! Nyt on vaan vähän ruuhkaa kevätkokoelmien kanssa mutta kunhan oon ne saanut swatchattua ja julkaistua niin sitten vois kyllä urakoida taas teemaviikon…EHKÄ. Riippuu vähän siitäkin kuinka ranttaliksi se tuleva koiranpentu meidän elämän laittaa :D

  1. Yksinkertainen on usein kaikista kauneinta :) Kaunis lakkaus ja erittäin kaunis lakka! Tuoreet mustikat on mun juttu, mut en tykkää pakastetuista mustikoista, ja pensas mustikoista en tykkää ollenkaan. Onneksi saan mustikoita niiden kasvukauden ajan ihan omasta pihasta. Yleensä käynkin poimimassa illalla mustikat aamupuuroon :)

    1. Kiitos!

      Pakastetut mustikat ei kyllä tietenkään vedä vertoja tuoreille, mutta mulle ne on niitä harvoja marjoja jotka maistuu pakastettunakin. Mansikat menee ihan karmeiksi pakastuksen ja sulatuksen jälkeen :D Mä kyllä popsin hyvällä halulla pensasmustikoitakin, mutta kyllä ne Lapin metsistä poimitut on parhaita :)) Mut siis..mustikoita omalta pihalta?? NYT oon kateellinen!

  2. Tykkään tuosta lakan väristä, aivan ihana! Mustikkapiirakka menettelee kyllä aina =) Muutenkin tykkään lakkauksesta. Yksinkertainen on hienoa =) Toivottavasti sun reissu meni mukavasti!

Vastaa