Bailando

Moni teistä onkin varmaan jo kuullut, että Mi Nails otti myyntiin tanskalaisen indielakkamerkin Foxy Pawsin lakkoja. Foxy Pawseihin oon päässyt tutustumaan jo aiemmin esittelykappaleiden kautta (postaukset täällä ja täällä) ja lakkojen tekijä Charlotte on myös mukana eurooppalaisten kynsibloggaajien Polishers Inc -lakkaushaasteryhmässä, jossa minäkin olen jäsenenä. Valtaosa indielakkamerkeistä tulee Australiasta ja Amerikasta, joten on tosi ilahduttavaa nähdä joukossa myös pohjoismaalaista tuotantoa.

Sain Mi Nailsista kaksi Foxya esiteltäväksi, molemmat Summer Party -hololakkakokoelmasta, joka on sävyjensä puolesta minusta ihan Foxy Pawsin parhaimmistoa. Kirkkaita, meheviä ja iloisia värejä kaikki, osa varsin erikoisiakin, ja nimet on nykäisty suoraan 90-luvun korneista hittibiiseistä. Pakko tykätä. Tänään nähtävä Bailando on ihan äärettömän pinkki, joten koristelutkin lipsahti vähän karkkilinjalle.

.
.

Bailando on lämmin, pikkaisen koralliin nojaava karkkipinkki lineaarisella holoefektillä. Sävy ei ole mun ihonsävylle se paras mahdollinen, mutta kukas siitä nyt välittää kun on mahdollisuus tehdä hyväntuuliset kynnet (ja sellaista lakkausta muuten todella tarvittiin sinä päivänä kun lakkauksen tein, sillä taivaalta satoi vaakasuoraan jalkarätin kokoisia räntäklönttejä).

Lakkaa oli helppo levittää, mutta ilmeisesti joukossa on neonpigmenttiä, koska lakka kuivui tosi nopeasti ja hieman himmeäksi. Nopean kuivumisen vuoksi työskentelyaikaa ei juuri ollut, mutta en sitä ihmeemmin kaivannutkaan. Bailando tarvitsee kolme kerrosta peittävyyteen.

.
.
.
.

Leimauksessa törmäsin taas mun tuttuun hahmotusongelmaan, kuvittelin ettei Konadin m98-laatan kuvio ole kovin peittävä, mutta aika hallitsevaksi se sitten kuitenkin osoittautui. Ilmeisesti mun pitäis leimata kaikki leimauskuviot ensin paperille jotta tajuaisin miltä ne oikeasti näyttää, muuten en vain tajua. Noh, kuvio on kuitenkin nätti joten en jäänyt asiaa murehtimaan. Viivakuvion ”solmukohta” oikein huusi vielä jotain ekstraa, joten töpöttelin vanupuikolla siihen Loaded Lacquerin Fluffy Macaroons -pastellimattaglitteriä. Kyseinen lakka on marinoitunut käyttämättömien laatikossa varmaan vuoden. Ostin sen ajatellen, että siinäpä vasta glitter joka sopii minkä tahansa lakan päälle – ja sen jälkeen lakka on ollut käyttämättä koska en ole osannut yhdistää sitä mihinkään. Tarvitsisin varmaan lakka- ja leimakuviokonsultin.

.
.
.
.
.
.

Ihan hauskat pääsiäiskarkkikynnet näistä tuli! Bailando ja muut Foxy Pawsit saapuvat kauppaan todennäköisesti jo tänään, kannattaa seurailla Mi Nailsin Fb-sivuja :)

Pääsiäinen on varmaan blogin puolella tavallista hiljaisempi, mutta sunnuntaina on Polishers Inc -päivä ja sitä varten ajattelin kyllä postauksen saada kasaan. Mitäs pääsiäissuunnitelmia teillä on?

(Lakka saatu esiteltäväksi. Linkkien klikkauksista tai mahdollisista ostoksista en hyödy.)

Translation: Finnish webshop Mi Nails started to carry Foxy Paws in their range and I’m thrilled about that! I’ve reviewed some of these Danish indie polishers before (here and here) and have really liked them. Today I’m showing you Bailando (press sample from Mi Nails), a coral pink holo from the Summer Party collection. I really like that collection because all the colors are so vibrant and cheery! Bailando is easy to apply but it dries really fast so you don’t want to over-work the polish. I used three easy coats for full opacity. The stamping design is from Konad m98 plate and the pastel matte glitter is Loaded Lacquer Fluffy Macaroons. This mani reminds me of Easter candy! :D 

Thanks for visiting today and have a Happy Easter!

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. Aivan ihanat herkkukynnet <3 Lakka on toden totta sävyltään kaunis, ja juuri tällaiseksi koristeltuna se tosiaan piristää täällä kamalan sään keskellä :)

 2. Ihanat kynnet! Mä taidankin lakata tuolla seuraavaksi! Pitäisi vaan viitsiä taas näyttää kynsille viilaa, mutta miksi se on aina niin hankalaa? :D

 3. Apua, annoit mulle sitten korvamadon heti aamulla tosta otsikosta. :D Tuli vaan niin eräs juhannus mieleen, kun heräsin kamalassa kankkusessa tutun mökillä siihen, kun joku oli vääntänyt stereot täysille ja huudatti biisiä varmaan 10 kertaa putkeen. :D

  Upeat kynnet!

 4. Nämä ovat kyllä kivan pirteät! Leimakuviokonsultista vois kyllä ehkä olla hyötyä, koska tuo kuvio näyttää tuossa laatalla mulle ainakin varsin peittävältä :D

 5. Nää on kyllä ihanat ja just sellaset hyvänmielen kynnet :) Mulla on kans usein hahmotusongelmia leimakuvioiden kanssa,ja usein leimaankin kuvion ensin paperille tarkastaakseni miltä se oikeasti näyttää. Tää kuvio on mun luottokuvio, ja onnistuu aina . Tykkään <3

 6. Sievä lakkaus, leima tosin on aika peittävä. Mulle tulee pääsiäisenä kaverin koira hoitoon joten todennäköisesti kuivailen kuratassuja pyhät:)

 7. Mä katselin näitä kynsiä jonkun aikaa ja sitten mun päässä alkoi hahmottumaan.. Vappu! Nämä oli varmaankin pääsiäiskynnet, mutta näen vaan mielessäni vappuhuiskan ja serpentiiniä. kävin jo tuolla Mi Nailsin sivuilla katsomassa näitä, mutta siellä onkin, että vain myymälästä, muuten tuo turkoosi olisi ehkä lähtenyt mukaan. =)
  Siinä valkoisesta leimauksesta, niin mulla ei ole Konadin valkoista, vaan joku Adeninasta aikanaan tilattu valkoinen. Se ei kyllä toimi, joten pitänee ostaa tuo Konadin versio. Hyvää pääsiäistä!

  1. On tosiaan aika vappukynnet, totta! :D
   Kyllä näitä lakkoja saa verkkokaupasta! Jos siellä lukee että vain myymälästä niin sitten lakat ei ole vielä saapuneet eikä niitä siksi näy verkkokaupassa :) eiköhän ne huomenna oo jo ostettavissa mutta eipä tuosta postin toiminnasta ikinä tiiä…:D
   Hyvää pääsiäistä <3

 8. Waau! Ihanat! Mulle tulee aina sun blogia lukiessa hirmuinspis alkaa lakkailee ja leimaamaan. jälki ei vaan vastaa valitettavasti innostuksen määrää. :D

 9. Piparminttukarkki! Aattelin puraista joltain pääsiäispupulta korvat ja käydä lauantaina töissä ja aiheuttaa pahennusta vaikka sunnuntaina. Ihanan pirtsakka lakkaus, nam!

 10. Me lähdetään huomenna Suomen Turkuun, ja olen jo hyvissä ajoin valmentanut perhettäni siihen että MiNailsilla on käytävä, oli se auki tai ei :D

  Oikein sievät kynnet! Sopivat niin pääsiäiseen kuin vappuunkin :) vappuun asti samoilla kynsillä siis?

  1. Uuuh! Mun täytyy kyllä kans päästä käymään siellä vielä joskus :) mukavaa reissua!

   Ois varmaan tosi kauniit vappuna (y)

Vastaa