Synttäriasiaa ja peruskauraa

Nyt on vuorossa sellaset kynnet, joista ei oo oikein mitään sanottavaa, vaikka aivan sievät ovatkin. Hääjuhlakynsistä olisivat käyneet nämäkin, varsin samalla kaavalla tehty :)

essie go ginza
.

Värkkäsin tämän lakkauksen ollessani vierailulla kotiseuduilla pohjoisessa. Kuvitelkaa, että en selvinnyt edes Keminmaan Citymarketissa vierailusta ilman kynsilakkaostoksia…aika huolestuttavaa. Essien kevätkokoelman, Madison Ave-Huen, hempeä lilaisa/vaaleanpunaisa Go Ginza oli ollut jo tovin mun ostoslistalla, mutta pk-seudulta se oli loppu kaikkialta missä kävin. Keminmaalla ei vissiin sitten hyvän päälle niin ymmärretä, koska siellä Go Ginzaa oli useita kappaleita.

IMG_0259
.

Toivoin selviäväni kahdella lakkakerroksella, mutta jouduin kolme laittamaan, muuten kärjet kuulsivat läpi. Koostumus oli kuitenkin oikein mukava, joten en tee mieli valittaa sen suuremmin. Koristeina pitsihässäkkäiset siirtokuvat, jotka on rutussa sieltä sun täältä.

Sitten synttäriasiaa! Wasting Lifestyle täytti kokonaisen yhden vuoden pari päivää sitten. Itsehän luulin synttäripäivän olevan vasta loppukuusta, joten tyylilleni ominaisesti joudumme juhlistamaan merkkipäivää myöhässä :D Arvontaa mä tässä kyhäilen kasaan, mutta haluaisitteko jotain muitakin bakkanaaleja ja sikabileitä? Lakkauskilpailu vaikka? Itkunsekainen kiitospostaus? Ehdottakaa jotain :)

Translation: This blog reached it’s first anniversary! :D Happy Birthday WL :)

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

  1. Mun ois ehkä pitäny tarkentaa, että ehdottakaa jotain minkä voi toteuttaa INTERNETISSÄ :D Meikähän ei siis leivo, että suklaakakut saatte hakee kaupasta :D

  2. Minulle tuli sellainen mieleen, että olisi kiva nähdä kooste lakkauksista jotka on sinulle itselle jääneet parhaiten mieleen vuoden ajalta. Joko siksi, että oot tykännyt tosi paljon tai sitten jostakin muusta syystä :)

  3. Miksei kukaan ole vielä halunnut bakkanaaleja? Kannatan niitä! Jotain ylenpalttista!

    …. tai sitten vaikka niitä lempparilakkauksia. Käy ne nekin.

    1. Musta tuntuu että mä vähän sahasin omaa oksaani antamalla vaihtohdoiksi sikabileitä ja bakkanaaleja :D

  4. Paljon onnea blogillesi!
    Tykkään blogistasi juuri tällaisena. Tosi kiva tarina blogin blogin synnystä. Sinulla on tosi hienoja lakkauksia ja myös kirjoitat kivasti huumorilla höystettynä. Jatka vaan samaan malliin ;)

Vastaa