Golden Rose Holiday swatches

Helsingin Kamppiin on avattu Beauty Brands Europen myymälä, joka kauppaa mm. Flormarin, Golden Rosen ja Modan lakkoja ja kosmetiikkaa. BBE on ko. merkkien maahatuoja ja aikaisemmin merkkien tuotteita on saanut Seppälästä. Kampin liikkeessä esillä on kuitenkin myös sellaista tavaraa, jota Seppälöissä ei ole, yhtenä esimerkkinä Golden Rosen Holiday-tekstuurilakkakokoelma.

Mua oikeesti vähän hävettää kirjottaa taas kerran tekstuurilakoista, ihme etten oo vieläkään kyllästynyt niihin. Mutta kun ne vaan on niin helppoja ja näyttäviä! Tekstuurilakkojen jäljiltä harvoin tarvitsee kynsinauhoja siistiä, päällyslakkaa ei tarvitse ja silti lakat kuivuvat nopeasti eikä aluslakkakaan ole välttämätön. Erinomaista, sanon. Golden Rosen Holiday-lakat oli mulle alunperin aivan vieraita, Suomessa niitä ei ole tätä ennen näkynyt eikä mun seuraamissa blogeissakaan. Liikkeen avajaistarjous, kolme lakkaa vitosella, sai kuitenkin hanat auki ja kotiutin kuusi kipaletta. Sävyjä olis ollut vielä vaikka kuinka paljon lisää, ja kokoelma täydentyy pian kesäsävyillä (joskaan en tiedä tulevatko uutuudet Kampin myymälään). Lakkojen normaalihinta on Suomessa 4,95 €, joten tuo liikkeen tarjous on varsin messevä.

Kaikissa swatch-kuvissa on nimettömissä kaksi kerrosta päällyslakkaa, niin saatte osviittaa miltä lakat sillä tavalla käytettynä näyttää. Muutoin en käyttänyt lakkojen kanssa alus- enkä päällyslakkoja.

Golden rose holiday 54 swatch
54

Lakka numero 54 on…hmm tää alkaa hyvin, mä en tiedä minkä väriseksi tuota pitäisi kutsua. Valaistuksesta riippuen 54 näyttää joko hopeanharmaalta tai lilaan taittavalta harmaalta. Päällyslakka tummentaa väriä ja taittaa sitä violetimpaan suuntaan (ks. nimetön), mutta juuri muuta se ei sitten tehnytkään. Seassa on isohkoja hopeisia kuusikulmioglittereitä. Kuvassa 2 kerrosta, mikä riitti vallan mainiosti. Koostumus on erinomainen, paksua ja pigmenttistä mutta helposti levitettävää. Tässä lakassa on kyllä mulle jotenkin liikaa kaikkea..liikaa blingiä ainakin.

IMG_0994
54
golden rose holiday 59 swatch
59

Nro 59 on fuksianpunainen lakka, jossa on punaista/oranssia ja kultaista shimmeriä. Kimalletta on niin paljon, että se saa yleisilmeen näyttämään pohjasävyä vaaleammalta. Koostumus oli ohuehko, lakka kuulsi läpi vielä kahden kerroksen jälkeen, joten kuvissa on kolme kerrosta. 59 on huomattavasti vaaleampi kuin OPIn Magazine Cover Mouse ja huomattavasti sinipunaisempi kuin Kikon Poppy Red tai OPIn Jinx. Lakasta tulee mieleen China Glazen Ahoy tai Strawberry Fields, mutta tekstuuriversiona :)

IMG_0999
59
golden rose holiday 62 swatch
62

62 on räikeä fuksianpunainen lakka, jossa on sähkönsinistä ja pinkkiä shimmeriä. Väri on aivan mahtava, mutta koostumus harmillisen ohut. Kuvissa lakkaa on kolme kerrosta, ja siltikin lakka kuultaa läpi. Kuvissa läpikuultavuus ei niin näy, mutta tosielämässä kyllä. Lyhyille kynsille 2-3 kerrosta todennäköisesti riittäisi. 62:n normaalilakkaversio olisi varmaan Essien Tour de Finance :) Lakka on kaunis myös päällyslakan kera.

IMG_0989
62
golden rose holiday 57 swatch
57

57 on hieno yksilö, oliskohan tuo nyt väriltään magenta, joukossa reilusti sinistä ja pinkkiä shimmeriä. Kuvassa on kaksi paksua kerrosta, joka riitti juuri ja juuri. Koostumus ohuempi kuin hopeanharmaassa lakassa, mutta helppo käsiteltävä. Ainoa miinus on se, että väri ei vain tallentunut kuviin oikein. Kuvissa lakka on aivan liian punainen, oikeasti väri on lähempänä mustikkakeittoa. Kamera suurinpiirtein ilmoitti että OH HELL NO joka kerta kun yritin lakkaa kuvata. Makrokuvassa näkyvästä pullosta saatte käsityksen oikeasta väristä, samalta lakka kynsilläkin näyttää.

IMG_1010
57
golden rose holiday 58 swatch
58

58 on UPEA. Sävystä tuli heti mieleen OPIn Teas-y Does It, etenkin päällyslakan kanssa. Pohjaväri on hyvin tumma, ruskeaan vahvasti taittava violetti. Shimmeriä on monessa värissä, vahvimmin näkyy pinkki ja kultainen. Koostumus on mainio, pigmenttistä ja paksua mutta helposti levitettävää. Kuvissa kaksi kerrosta, niillä tulos on täysin peittävä. Tämä lakka voi olla kovassa käytössä syksyllä ja on näistä lakoista oikeastaan ainoa, joka on yhtä hieno sekä tekstuuripinnalla että päällyslakan kanssa.

IMG_1002
58
golden rose holiday 63 swatch
63

63 on vaaleanpunainen lakka sinisellä shimmerillä. I-ha-na. Hyvä koostumus, joskin toivoin peittävyyttä kahdella kerroksella, mutta jouduin laittamaan kolme. Lyhyille kynsille kaksi varmastikin riittää. 63 on älyttömän kaunis, juuri sellainen minkälainen OPIn Pussy Galoren olisi pitänyt olla, ja toimii myös päällyslakkakuorrutteen kera.

IMG_0985
63
IMG_0983
63

Kokonaisuudessaan mun Holidayt oli positiivinen yllätys. Pullokin on neutraalin sievä ja järkevän muotoinen, toisin kuin muissa BBE-firman lakoissa. Laatu oli keskimäärin oikein hyvä, mutta vaihtelua peittävyydessä oli aika paljon. Tekstuuri muodostui samalla tavalla riippumatta kerrosten välillä odotetusta ajasta tai lakkakerrosten paksuudesta. Kuivumisaika on ehkä hieman pidempi kuin tekstuurilakoissa keskimäärin.

BBE:n myymälä löytyy Kampin lisäksi myös Powerparkista. Jos kumpaankaan paikkaan ei ole pääsyä, Golden Rosen tekstuureja saa myös Beautycosmeticista, missä ne maksavat 2,70 € kappaleelta. Sivusto on kaukana miellyttävästä sekavuutensa vuoksi, mutta onneksi Sissi on tehnyt tilaamisesta opastuksen.

No, löytyikö himotuksia?

Translation: Golden Rose Holiday is an excellent texture polish collection and a cheap alternative for salon brands. My favorites are 63 (light pink) and 58 (plum-brown). If you want to know something specific about a certain polish, please do ask :)

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

 1. Itsekin kirjoittelin neljästä omasta sävystäni viikonloppuna ja sä oot tehnyt huikean työn kun oot kynsille asti saanut swatchattua! Mulla on 53 (joka on ehdoton suosikki ja nyt kynsillä), 56, 58 ja 59. Nyt tuntuu siltä, että miksi oi miksi, en halunnut vaaleanpunaista :D

  1. Joo tässä oli kyllä hommaa, meni melkein koko päivä :D Tuo vaaleanpunainen on kyllä aivan mahtava <3 ne kesäsävytkin kiinnostais, en vaan tiiä tuleeko ne liikkeeseen saakka.

 2. Yllättävää kyllä, ei löytynyt himotuksia, ainakaan näin ensinäkemällä. Kauniita toki ovat, mutta mulla taitaa olla ainakin hetkellinen yliannos tekstuureja. Uudet kokoelmat kun ei tunnu tarjoavan juurikaan mitään uutta. Tiedä sitten mitä kaipaan, ehkä jotain The Impossiblen tähtihärpäkkeitä tai jotain muuta erikoista..?

  1. Tekstuureille on kyllä vähän käymässä holot – kaikki näyttää kohta ihan samalta :D Golden Rosella oli sentään isojen merkkien sävyistä poikkeavia yksilöitä valikoimissaan, siitä plussaa.

 3. LÖYTYI! AAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…. Toivottavasti Murmis ehtii piipahtaa tuolla liikkeessä ja poimia mulle mun himotukseni :D Ihania!

 4. Mä eilen melkeen itkin, kun pääsin tuon liikkeen eteen ja se oli menny kiinni! Eikä ovessa ollut aukioloaikoja, murrh! En saanukaan tekstuurilakkojani! Nuo on niiiin ihania. Tuo 58 on pakko kotiuttaa!

   1. Eiköhän :) Pitää olla aiemmin liikkeellä! Niin ja täytyy sanoa, että mitä kaemmin tuijotan tuota 54 sävyä, niin onpa sekin kaunis!

 5. Mä olen vasta lämpeämässä näille tekstuureille ja näistä kotiuttaisin mielelläni 54 (joka kaikessa blingissään oli hyvinkin mun mieleen!), 58 ja tuo 63, vaikka pinkki on mun kauhistus!
  Sulla on tosi hyvät kuvat, kiitos! =)

  1. Parempi myöhään kun ei ollenkaan :D Kehu kuvista lämmitti kovasti, koska nämä oli ihan karseita kuvattavia, joten kiitos tuhannesti :)

 6. Uaargh kauheeta kiusaamista pistää kommenttia pullosta ja sit ei kuvaa mis näkyis koko pullo! Koska katoin eka että aika ruman näkösessä pullossa nii nyt jäi oikee kaivelee. Ja ei, en voi raahata ahteriani Kamppiin katsoakseni omin silmin, koska se ei välttämättä jää katsomiseksi.

  1. No siis ei se nyt mikään varsinaisesti _kaunis_ pullo ole, mutta vertasin sitä mielessäni niihin ällöttäviin Paris-pulloihin tai Flormareihin :D ootko Facebookissa? Blogin fb-sivulla on kuva-albumi uutuuslakoista, siellä näkyy pullokuvat :)

 7. Oooooooij!! En kynsikoristelluryhmässä useinkaan avaa linkkejä uusista kokoelmista himotusten pelossa, mutta myös blogit on selkeesti erittäin riskialttiita tapauksia. Ehkä nää lakat näyttää todellisuutta ihanammilta näissä kuvissa..
  Pliis? Jos nyt ihan nopeesti käyn vilkasee näitä tuolla Beautycosmeticin sivuilla………………………

 8. Hei mun on nyt pakko udella sulta että missä toi kyseinen liike fyysisesti sijaitsee vai sijaitseeko enää missään? :/

Vastaa