Money Well Spent: Clinique All About Eyes Rich

Hyvää päivää! Kapteenin lokikirja kertoo, että nyt on kesälomapäivä numero 9 ja minä olen edelleen puolikuntoinen. Mainitsin epämääräisestä kurkkurutostani jo kesäloman alettua, mutta en kyllä kuvitellut että yli viikkoa myöhemmin olisin edelleen kipeä. Kotiseutureissu meni tosi hyvin ja mulla oli aivan erinomaisen mukavaa, mutta vielä mukavampaa olisi ollut jos en olisi ollut hirveässä räkätaudissa tai vaihtoehtoisesti ääntä vailla koko reissun ajan. Mulla oli ääni käytännössä kokonaan poissa kahden päivän ajan. Lähipiiri varmaan nautti tästä harvinaisesta asiaintilasta täysin siemauksin, mutta minä en. Pihisin ja kähisin minkä pystyin, mutta kyllähän se nyt turhauttaa kun mieli on täynnä erinomaisia vitsejä eikä pääse niitä kertomaan, kun kurkku ei tottele. Tällä hetkellä mulla on sellainen kaunis pubiruusuääni, ja puhelimessa puhuessa kuulijat luulee mun olevan äärimmäisen kettuuntunut, kun eivät nää mun ilmeitä ja minä taas en saa ääneeni mitään korkeuseroja tai ylipäänsä mitään intonaatiota. Mah-ta-vaa. Nyt tiedän miltä Pienen Merenneidon Ursulasta tuntui :D

Onneksi blogi ei ääntä kaipaa ja voitte rauhassa kuvitella mun kuulostavan satakieleltä. On taas aika jatkaa Money Well Spent -postaussarjaa, jossa nostan vuorollaan esiin yhden erinomaisen kosmetiikkatuotteen, joka on hintansa väärti. Tänään vuorossa on Cliniquen silmänympärysvoide All About Eyes Rich.

.
.

Olen teinivuosien päättymisestä saakka ajatellut, että pitäisi varmaan käyttää silmänympärysvoidetta, mutta en tehnyt asialle mitään ennenkuin havaitsin lukuisia juonteita silmien ympärillä. Näemmä ongelmien ennaltaehkäisy on mulle jotenkin haastava konsepti. Kokeilin muutamaa silmänympärysvoidetta, mutta en huomannut mitään ratkaisevaa eroa silmänympärysihon kunnossa – ja aika usein silmäluomilla oli myös atooppista ihottumaa, jossa mikä tahansa tavallinen voide kirveli ihan hirveästi. Livboxista sitten tuli Cliniquen All About Eyes, josta kyllä pidin, mutta joka ei sekään ollut mulle tarpeeksi tuhtia. Konsultoin lopulta muutamaa bloggaajakollegaa, ja useampi suositteli kokeilemaan Cliniquen voiteen Rich-versiota, joka on paksumpaa ja hoitavampaa kuin geelimäinen normiversio.

.
.

Konsultointi kannatti, sillä All About Eyes Rich on sopinut mun tarpeisiin todella hyvin. Myönnän kyllä, että kun kävelin kaupasta ulos noin 45 euroa köyhempänä ja kädessäni minimaalinen purkki, toivoin lähinnä että purnukan sisällä olisi rasvan sijaan 45 euroa, mutta onneksi tuote oli kuitenkin hintansa väärti. Voide lupaa vähentää turvotusta ja tummuutta silmien ympärillä, vähentää ryppyjä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Turvotusta mulla harvoin silmäluomilla on joten siitä en osaa sanoa mitään. Silmänalusten tummuuttakaan voide ei pätkääkään ole vähentänyt. Atooppinen ihottuma sen sijaan on pysynyt poissa, kuivuudesta johtuneet pienet juonteet lähtivät nopeasti ja silmänympärysiho on kimmoisampi. Mukavana sivuvaikutuksena huomasin, että voiteen sipaisu myös ripsirajaan on tehostanut ripsien kasvua ja tehnyt niistä tuuheammat.

.
.

All About Eyes Rich on koostumukseltaan paksua ja jämäkkää, eikä sitä tarvita kuin ihan pienenpieni nokare. Voide siis riittää todella pitkäksi aikaa, vaikka purkki onkin pieni. Aluksi käytin voidetta aamuin illoin, mutta totesin sen olevan liian rasvaista meikin alle, joten nykyisellään käytän Richiä vain iltaisin. Geelimäinen ja kevyempi All About Eyes sen sijaan varmasti sopisikin aamuisin käytettäväksi, ja harkinnassa on josko raaskisin ostaa senkin. Menee kyllä aika hifistelyksi, mutta mitä sitä ei nuoren näköisen ihon eteen tekisi!

Kuten aina, kommenttiboksiin odotan vinkkejä muistakin hyvistä voiteista ja etenkin kiinnostaa se, käytättekö aamulla ja illalla eri voiteita silmänympärysiholle? Vai onko olemassa joku supervoide, joka kosteuttaa hullun lailla mutta käy silti meikin alle? Vai onko koko silmänympäryksen rasvaaminen ihan hepreaa ja hapatusta? Sana on vapaa!

Translation: If you need a heavy-duty moisturizer for your eye area, I strongly recommend Clinique All About Eyes Rich!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Hii, mäkin olen yhden näytepurkillisen tätä käyttänyt ja hyvää oli! Se matkakokoinenkin purkki kesti mulla varmaan kuukausia käytössä >:) So good!

 2. Tietty me kuvitellaan, että sä kuulostat satakieleltä. Mä ainakin. Aina.
  Mä käytän jotain geelimäistä dermosilin silmänympärysvoidetta. Se on tarpeeksi kevyttä meikin alle. Tekisi mieli kokeilla tällaista paksumpaa versiota öisin. Mulla on vain sellainen tunne, että jos laitan paksua tahmaa silmäluomille illalla niin mun silmät turpoaa tai jotain =P Ehkä tästä saisi jonkin näytteen…
  Aion tässä kyllä mainita, että käytän Cliniquen all about eyes concealeria, joka on ehdottomasti paras peittämään mun tummia silmänalusia!

  1. Arvasin! *livertelee*

   Mulla oli kans joku geelimäinen jutska Dermosililta, mut silloin mulla oli ihottumaa silmäluomilla ja se geeli kirveli ihan hulluna. Nyt silmäluomet on hyvässä kunnossa joten voisin ehkä kokeilla sitä uudelleen, jos kerran meikin alle sopii! Kannattaa tosiaan pyytää näyte, koska kyllähän liian hoitava tai tuhti voide saattaa luomia turvottaa.

   Concealeria en ookaan kokeillut, mut kuulostaa lupaavalta!

 3. Mun suosikki on se kevyempi All about eyes, joka soveltuu itsellä myös meikinkin alle :) Mulla on tää tuhdimpikin ollut joskus yökäytössä ja hyvää oli, mutta kevyempi versio itselle sopivampi, joka nyt puolestaan on yökäytössä ja päiväkäyttöön mulla on juuri ostettu Cliniquen suojakertoimellinen sy-voide, vaikuttaa pätevältä sekin :) Mun mielestä Cliniquen tuotteet on pääsääntöisesti hinta-laatu-suhteeltaan hyviä ja valikoimaa on runsaasti, että money well spent; i agree :)

  1. Joo, mä luulen että se All About Eyes sopis nyt mullekin meikin alle. Toisaalta toi suojakertoimellisuus houkuttelis kyllä tosi paljon! Pitääpä tutustua :)

 4. Just tällaista postausta olen odotellut. Mä olen nimittäin kyllä kova tyttö rasvaamaan naama mutta samalla litkulla menee aina sitten koko nassu enkä ole oikein perustanut erillisen silmänympärysvoiteen päälle. Jotaib olen joskus kokeillut, mutta en ole huomannut mitään eroa enkä ole sitten jaksanut jatkaa monen purkin kanssa sotimista. Mulla on putsarit ja voiteet Sensai Silkiä, jonka nimeen vannon varmaan hautaan asti eikä tuo ole tuntunut yhtään pahalta silmilläkään. Tässä eräänä päivänä kuitenkin katsahdin peiliin ja huomasin, että silmien ympärille on alkanut tulla pigmenttimuutoksia. Siis WHAT! En vietä sekuntiakaan auringossa, joten ei nää mitään aurinkopilkkuja ole. Toisessa silmässä on ulkonurkassa pari täplää ja toisessa silmän alapuolella outo tummuva läiskä, jossa ihokin on jotenkin rytyllään. Mä teen ihan mitä tahansa ja ostan minkä timanttipurkin vaan, kunhan saisin jotain apua noihin pigmenttihäröihin. Lupaan vaikka tanssia purkin ympärillä puoli tuntia ennen voiteen levittämistä jos siitä suoattaa apuja olla! HELP ME maailmankaikkeus!

  1. Hmm, outoa :o pigmenttimuutoksiin on *jollakin* merkillä omiakin voiteita (tai no varmaan useammallakin merkillä), oliskohan La Roche Posaylla ollut ainakin jotain? Tämä Cliniquekin kyllä lupailee vaalentumista. Toivottavasti apu löytyy!

 5. Mä tykkään siitä geeliversiosta, kun tuo Rich hulahtaa mulle samoin tein ihoon ja sitä saisi käyttää aika määrän ennen kuin ihon pinta jäisi silleen sopivasti kosteutetun tuntuiseksi. Tosin boostailen normiversiota Hauschkan sy-voiteella, jonka levitän Cliniquen alle. Jos se ei oo hifistelyä, ni en tiedä mikä ois!

 6. Pirkka. Sillä on menty about siitä asti kun sy-voidetta olen käyttänyt. Mulla on kuiva iho, mutta tuo on onneksi toistaiseksi riittänyt, ja sopii myös meikin alle! *hauiskäsi-emoji*

Vastaa