Essie Gel Couture ja kestotesti

Linkit mainoslinkkejä, merkitty tähdellä. Tuotteet saatu. 

Onkos siellä ketään, joka ei ole vielä kuullut geelikynsilakoista? Kättä ilmaan jos on! Pitkää kestoa lupaavat kynsilakat ovat olleet kuuminta hottia lakkabrändien keskuudessa jo jonkin aikaa ja viimein essiekin julkaisi omat versionsa. Gel Couture -kynsilakoille luvataan jopa 14 päivän kesto. Sain kasan sävyjä esiteltäväkseni maahantuojalta ja päätin suorittaa kestotestin. Tai oikeastaan suoritin sen puolivahingossa, kun aikaa ei tuntunut lakkaamiselle löytyvän :)

(Edit 27.8.2016: Postaus on siirretty Purkkimafia-portaalista manuaalisesti, joten postauksen kommentit puuttuvat. Pahoitteluni!)

essie_gel_couture-5

Ohjeissa sanotaan, että Gel Couture -lakat levitetään kynnelle ilman aluslakkaa. Suositeltu kerrosmäärä on kaksi ja keston varmistamiseksi sarjan päällyslakkaa on hyvä lisätä joka toinen päivä lakkauksen päälle. Minä lakkasin pohjalle hoitolakan, tavallisen aluslakan, kaksi kerrosta värilakkaa, yhden kerroksen päällyslakkaa enkä sen jälkeen tehnyt lakkaukselle mitään. Ja sitten viimein 12. päivän kohdalla tuli mieleen lukea ohjeet. Oikein tutkivaa journalismia, sanoisin…

Uhrikseni kestotestiin valikoitui korallipinkki creme nimeltä Signature Smile. Laatu oli vallan erinomainen ja lakka peitti kahdella helpolla kerroksella. Päällyslakka antoi huikaisevan kiillon vielä kaupanpäälle.

essie_gel_couture

Kaksitoista vuorokautta lakkaamisen jälkeen kynnet näyttivät tältä.

essie_gel_couture-2

Etusormen damage ei ollut lakan keston heikkoutta, vaan mun omaa typeryyttä. Kuljen vissiin sormi tanassa jatkuvasti koska onnistuin SULATTAMAAN osan lakkauksesta sohiessani tulikuumaa uunipeltiä. Mut hei, puolustuksekseni sanon että pellillä lirkutteli uunituore itse tehty pizza joten kyllä siinä lentää fiksummaltakin naiselta koordinaatiokyvyt romukoppaan.

essie_gel_couture-3

Etusormen siviiliuhria lukuunottamatta pidän lakkauksen kestoa kyllä todella hyvänä, varsinkin kun en edes noudattanut mitään valmistajan ohjeita enkä huolehtinut lakkauksesta millään tavalla. Toisessa kädessä lopputulos oli paljon karumpi, koska multa katkesi testijakson aikana kolme kynttä siitä kädestä ja semmoista rytäkkää ei tietenkään mikään lakka kestä.

Elegantin Take Me to Thread -cremen lakkasin kynsilleni seuraavaksi ja muistin jopa jättää aluslakan pois. Päällyslakkaa en lisäillyt, mutta pidinkin lakkaa kynsillä vain kuusi päivää. Tässä lakkaus kuudentena päivänä:

essie_gel_couture-4

Liki moitteeton! Laatu oli muuten tässäkin lakassa tosi hyvä, kuvassa kaksi kerrosta värilakkaa.

Tällä kokemuksella sanoisin, että Gel Couture on essieltä varsin onnistunut julkaisu. Toki lakan pysyvyyteen vaikuttaa hirveän moni muukin asia kuin itse lakka, etupäässä kynsien kunto. Liuskoittuvilla haperokynsillä ei pysy mikään, koska tietenkin lakka lähtee liuskottuman mukana pois. Liuskoittuville kynsille suosittelisin siksi aluslakkaa myös Gel Coutureiden alle, koska se voisi turvata vähän pidemmän keston pitämällä liuskoittumat aisoissa.

essie_gel_couture-6

Olen muuten kuullut kanssaharrastajilta, että Gel Couturen päällyslakka pidentää tavallistenkin lakkojen kestoa! Itse en ole sitä muiden lakkojen kanssa vielä kokeillut, mutta ajattelin mainita asiasta kuitenkin.

Gel Couturet maksavat saman verran kuin tavallisetkin essien lakat ja ovat nyt laajalti myynnissä kaupoissa ja kynsijuttuja myyvissä verkkokaupoissa, esimerkiksi *Cocopandalla ja *Elevenillä. Valikoimaan kuuluu kymmeniä sävyjä, joten jokainen löytää varmasti joukosta mieluisia värejä. Sävyissä on sekä shimmeriä että cremeä ja lakkojen pigmentit on käsitelty siten, että niiden ei pitäisi värjätä kynsiä vaikka aluslakkaa ei käyttäisikään.

Joko olette kokeilleet? Kauanko lakkaus kesti teillä? Ja hei mitä mieltä olette tuosta pullomallista?! Musta se on aika hauska, vaikka hieman juiliikin se ettei pulloja saa aseteltua siistiin riviin kylki kylkeä vasten :D

(Lakat saatu.)

Translation: Essie Gel Couture is a very good addition to essie range. Gel Couture polishes can last up to 14 days without chipping (according to essie) and of course I had to test that promise. I chose coral pink Signature Smile for my experiment and above you can see how my mani looked after 12 days. The large chip on my index finger was my own fault because I managed to MELT the polish away by touching a burning hot baking tray….but other than that my mani looked pretty good! The taupe creme Take Me to Thread was photographed after 6 days of wear and it looked pretty much flawless. Based on this experiment I would say that I’m a believer! (these polishes are press samples.)

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa