Avonin lakkauutuuksia

*This post is only in Finnish, sorry!*

Sain hetki sitten Avon Finlandilta yhteydenoton, jossa kysyttiin olisinko halukas kokeilemaan Avonin kynsilakkauutuuksia. Aluksi meinasin jo vastata kieltävästi, sillä aikaa blogille on ollut viime aikoina niin vähän että lakkaesittelyt ovat päässeet vähän ruuhkautumaan, mutta sitten tuumin että tämähän on niitä yhteistyökuvioiden parhaita puolia: päästä kokeilemaan tuotteita joita ei ehkä muuten tulisi ostaneeksi, mutta jotka varmasti monia lukijoita kiinnostaisi. Avonin lakoista ei taida swatcheja ihan hirveästi netistä löytyäkään, joten mielelläni paikkaan sitä puutetta.

Kynsilakkauutuuksia Avonille tulee nyt paljon. Geelikynsilakkahype näkyy Avoninkin kuvastossa ja niitä kiiltäväpintaisia cremejä löytyy kymmeniä sävyjä. Efektilakkojen puolelta löytyy tikkuglitterlakkoja, lastuglitterlakka, mattalakkoja ja tekstuurilakkoja, ja lisäksi valikoimassa on mattapäällyslakka. Minä sain kokeiltavakseni kaikki efektilakat, joista osan esittelen tässä postauksessa ja osan seuraavassa.

.
.

Tässä lakkauksessa on käytetty kolmea Avonin mattalakkaa, tosin kiiltävän päällyslakan kanssa. Etusormessa on kaunis Violetta, jossa on nätti monivärinen shimmer. Keskisormessa ja nimettömässä on mattavalkoinen ja pikkurillissä tummansininen, punaruskealla shimmerillä terästetty Inky Blue. Keskisormen ja nimettömän kuvio on leimattu Violettalla ja Inky Bluella.

Violetta ja Inky Blue olivat helppokäyttöisiä ja peittivät kahdella kerroksella (etusormen pinta näyttää epätasaiselta, koska mulla on paikattu kynsi lakan alla ja paikan pintaa ei ole näemmä kovin huolellisesti viilattu tasaiseksi :D). Leimausjälkikin oli ihan kohtuullista, joskin reikiä kyllä tuli mukaan kun en osannut olla tarpeeksi nopea. Mattalakat kuivuu leimauslaattaan ääntä nopeammin joten harkinta-aikaa ei kauheasti ole. Mattavalkoinen oli sitten huomattavasti ikävämpi lakata kuin Violetta ja Inky Blue, mutta siitä en ollut kovin yllättynyt. Lakka kaljuuntui helposti, mutta kolmella ohuella kerroksella tuli tasainen tulos. Avonin lakkapullojen korkki on neliskulmainen ja ihan tolkuttoman liukas, ja rähmäkäpälänä sain sen lipeämään mun otteesta monta kertaa. Kulmikkaat korkit on muutenkin vähän vaikeita käyttää lakattaessa, mutta nää korkit oli kyllä ku saippuapaloja :D

.
.

Yllätyin siitä, että lakkojen pinta jäi himmeäksi siitäkin huolimatta, että päällä on superkiiltävä päällyslakka (HK Girl). Tikkukuvassa näkyy sitten lakkojen alkuperäinen, täysin matta pinta. Siellä seassa (vähän epäloogisesti) on myös se mainitsemani lastulakka eli Diamond Shatter, jota on yksi kerros mustan päällä. Lakassa on sinisiä ja vihreitä ohuita lastuja….jaa, nyt muuten huomaan että olen kirjoittanut kuvaan väärän nimen eikä kuvankäsittelyohjelmani anna enää muuttaa sitä. Äh. Eli Diamond Shatter, ei Crush :)

.
.

Tikkuglitterlakkoja on neljä ja sarja kantaa nimeä Fringe. Kuvastossa puhutaan ”punotusta pinnasta” mutta mulla tulee auttamatta mieleen parranajojätteet lavuaarissa…tai säärikarvat. Jokainen pidempään tätä blogia lukenut tietää mun mielipiteet tikkuglittereistä, joten sanon vain että mun juttu nämä ei todella ole, mutta tiedän että osa tykkää.

.
.
.
.
.
.

Selailin Avonin kuvastoa (nettiversio täällä) ja sen mukaan kaikki efektilakat on nyt kampanjahintaan 5,95 euroa, normaalihinta on kympin pullo. Avonin tilausjärjestelmä ei ole mulle tuttu, mutta täällä on ohjeet lähialueen myyjien löytämiseen. Myös Nonnulan Jonna on Avonin kauneuskonsultti, joten laittakaa vaikka hänelle kyselyä mikäli tuotteet kiinnostaa (nonnula@gmail.com) :)

Seuraavalla kerralla esittelyssä on Avonin tekstuurilakat, ja kerron jo nyt että ne teki muhun suuren vaikutuksen! Ens kertaan, folks!

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Tämähän on mielenkiintoista! Mun ainoa Avon-kosketus on Saksikäsi Edward-elokuva, missä se perheen äiti on ”Avon-lady” :D

    1. hahahahah :D mä olen koittanut aiemmin muutamia meikkituotteita, jotka sain miitistä. Se Avonin silmämeikinpohjustaja on oikein hyvä :)

  2. Mineral Crushit oli ainoat jotka tilasin kaikki (ennen kuin ne taas loppuu), tilasin vielä ne yhtä kampanjaa aiemmin, jolloin sai tilattua euron halvemmalla, koska olivat demona. Muut uutuudet ei oikein sykähdyttänyt. Tosin kampanjassa 9 on kiva oranssi, joka ehkä voi tulla napatuksi ostoskoriin :D

    1. Kiitos!

      Hehe, väriyhdistelmilläkin on kyllä väliä! Jos tikut on mustia niin partakarvamielleyhtymä on taattu, mutta esim tuo hopea-valkoinen oli jo ihan toista maata :)

Vastaa