Inspiraatio Instagramista

Mulla on uus ihastus (ja jumitus) kynsikoristeluiden saralla: beige leimauslakka! En käsitä miten en ole hoksannut sen hienoutta aiemmin. Näin joulun alla Instagramissa @sannamaria.v -instatilillä aivan ihanan lakkauksen, jossa oli yhdistetty savunsininen OPIn Less Is Norse -lakka, beige leimauslakka ja jouluiset leimauskuviot. Olin ihan blown away, koska mulla ei olisi tullut mieleenkään yhdistää niitä kolmea komponenttia. Lopputulos oli tosi kiva ja virkistävän erilainen verrattuna perinteisiin vihreisiin ja punaisiin joulukynsiin. Onneksi mun varastoista löytyi Less is Norse ja Dashican beige leimauslakka, joten pääsin tekemään sannamaria.v:n lakkauksesta oman versioni.

Näillä kynsillä itseasiassa vietin jouluaaton! Less Is Norse on aivan ihana lakka ja epätavallinen sinisen sävy tuntuu sopivan mihin tahansa asuunkin. Upea talvisävy! Neulosleimakuvio on MoYou Londonin Festive 06 -laatasta.

Beigen leimauslakan hienous avautui mulle näiden sinisten kynsien myötä. Beige sopii melkolailla mihin tahansa lakkasävyyn ja on täydellisen hienovarainen mutta silti erottuva. Jouluhurmoksessa piti tietysti testata sitä myös punaisen kanssa:

Paljon kivempi kuin perinteinen valkoinen leimaus, jonka tavallisesti yhdistäisin talvisessa lakkauksessa punaiseen! Kynsillä on tässä essien Hear Me Aurora viime talven kokoelmasta.

Mitä mieltä te olette beigestä leimauksesta? Kumpi lakkaus miellyttää enemmän silmää, punainen vai sininen? Ja hei laittakaa ihmeessä @sannamaria.v instassa seurantaan, hän tekee aivan ihania lakkauksia!

Lopuksi vielä miniavautuminen: mulla on töissä nyt todella kiireinen ja kuormittava vaihe (vuosi) menossa ja olen taas vähän kamppaillut mielialan ja väsymyksen kanssa. Niistä syistä en ole saanut valmisteltua postauksia enkä kuvattua tuotteita entiseen malliin. Toivon että annatte vähän armoa, sillä postaustahti tullee olemaan entistä epäsäännöllisempi kiireisimpien arkipäivien aikana. Tavoitteena on kyllä saada työaika jollain tapaa hallintaan, jottei koko viikonloppu kuluisi vain uupuneena kotona makaamiseen, mutta en tiedä onko se kovin realistinen tavoite ainakaan tammi-helmikuun aikana. Seuraava lomakin on näillä näkymin vasta kesällä, joten pikkusen meinaa ahdistaa. Onneksi syyskuulle on matka Kreikkaan varattuna! Pitkä aika sinne vielä on, mutta onpahan syksylle sitten jotain mitä odottaa :)

(Less Is Norse ja Hear Me Aurora saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Mullekaan ei ole tullut edes mieleen leimata beigellä, vaan tartun aina siihen valkoiseen. Siis silloin kaksi kertaa vuodessa, kun saa jotain ees leimattua.
  Todella näpsäkkä yhdistelmä ja tykkään aivan erityisesti beige-punainen yhdistelmästä <3

 2. Beige leima tuo ihanaa pehmeyttä pakkaukseen verrattuna valkoiseen :) onneksi löytyy aina muita fiksuja ihmisiä, joilla on tälläisiä huippuideoita jaettavaksi meille muille <3

 3. Toi sininen lakkaus on tosi nätti :) Välillä ne ei niin obvious-sävyt toimii yllättävänkin hyvin yhdessä/kynsillä!

  Syksyn lomareissu kuulostaa hyvälle, vaikka olisikin vielä aikaa :) Kesälomiaki voi jo ootella ihan hyvin ;) Tsemppiä arkiseen aherrukseen, muista kuitenkin omat rajat kaikessa tekemisessäsi :)

  1. Kiitos! Pitäis useammin miettiä vähän eri näkökulmasta näitä väriyhdistelmiä eikä aina jumittaa niissä samoissa :)

   Kiitos myös tärkeistä sanoistasi omien rajojen tarkkailun suhteen. Koitan muistaa. :)

 4. No nyt kun sanot, niin kieltämättä beige on kivempi kuin valkoinen noissa. Kreikan-lomaa kadehdin kovasti, siellä silmä lepää.

  1. Kiitti!

   Kreikka on ollut pitkään haavelistalla matkailun suhteen, joten oon kyllä tosi innoissani! Mantereelle en tosin suuntaa vaan Kreetalle :)

 5. Mä tykkään! Mä yritän aina hakea näitä vähän erilaisempia yhdistelmiä, enkä halua käyttää aina valkoista/mustaa. Sieltä saattaa ponnahtaa tosi kivoja väriyhdistelmiä!

  Tsemppiä kiireen kanssa, samaa se on täälläkin!

  1. Sä osaatkin kyllä kivasti yhdistellä erikoisempiakin värejä! :)

   Sisua myös sun kiireiden selättämiseen!

Vastaa