Train Underwater

Nyt sattui kohdalle niin upea lakka, että ei haluta lätistä mitään ylimääräistä sen ympärillä. (En myöskään pysy hereillä ja aivotoiminta on nollissa, mutta verhoan sen yritykseen olla viemättä huomiota hienolta lakalta.)

Pahlish Train Underwater
Pahlish Train Underwater

Kyseessä on jälleen indiemaailman kukkanen, Pahlish-merkin Train Underwater. Merkki on mulle entuudestaan aivan vieras, tämän lakan bongasin Merkkilakkakirppikseltä Facebookista.

.
.

Lakkasin alle Essien No More Filmiä yhden täydellisen kerroksen ja päälle kaksi kerrosta Train Underwateria. Tuo Essie on muuten aivan priimaa laadultaan ja niin kaunis violetinsininen sävyltään, että piti jättää edes puolikkaan kynnen verran sitäkin näkyviin :) Myös Train Underwaterin laatu oli moitteeton, mutta ennenkaikkea lakka on _kaunis_. Syvänsininen pohja täynnä pinkkejä, vihreitä, violetteja ja turkooseja glittereitä…ainakin. On siellä varmaan jotain muutakin. Ainakin se aiheuttaa ihastuneita huokauksia!

.
.
.
.

En malttanut olla laittamatta minikarkkeja muistuttavia niittejä lakkauksen kaveriksi, vaikka tämä Pahlish on juuri niitä lakkoja jotka ovat kuin koru itsessään.

.
.

Näköjään Pahlishilla on nettikauppa täällä. En uskalla tutkia toimittaako se Suomeen…

Eilen päättyneen arvonnan voittaja selvitetään tänään 12.12., voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikista ihanista kommenteista joita arvontapostaukseen jätitte! Luin niitä hymyssä suin :)

Translation: Pahlish Train Underwater over Essie No More Film – WHOAH. Loving it!

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Mä en edes kovasti pidä sinisistä lakoista, mutta nää kaks lakkaa jotenkin on vaan niin upeita. Varsinkin yhdessä. Todella kauniit kynnet :)

 2. Ihana lakka!

  Pysyykö niiteissäsi väri ihan ok? Kyselen, kun omiini tulee viiruja heti, kun vähän ottavat osumaa päällyslakasta huolimatta..

  1. Pysyy, koskaan ei oo väri lähtenyt :o noita pastelli- ja neonväriniittejä oon tilannut Born Pretty Storesta, mistä ne sun on?

 3. Joo-o. Menit sitten… *mutinaa*
  Ja kyllä toimittavat Suomeen! Juuri laitoin sisälle neljän lakan tilauksen (yksi niistä mysteerilakka). Toimitus 11 taalaa. Ei edes pahimmasta päästä, jos suoraan sanotaan..

   1. Piti oikein tulla kurkkaamaan, että koska oon tilauksen tehnyt.
    Lakat tulivat _tänään_ <3 Nopeaa toimintaa.

     1. Mä en tiedä. :D
      Pohjassa oli mysteerisesti vain kysymysmerkki :D
      Punainen, missä on kultaista shimmeriä. Kaunis kuin mikä.

     2. What jo on outo systeemi :DD mutta kuulostaa ihan sellaiselta lakalta johon rakastuisin, koska <3punainen<3!

 4. Paluuviite: Sugar Venom

Vastaa