Sugar Venom

Muistatteko kun esittelin sattumanvaraisen indielakkalöytöni, Pahlishin Train Underwaterin? Sininen glitterjelly vakuutti siinä määrin, että halusin kokeilla muitakin merkin lakkoja ja sopivasti lakkakirppiksellä tulikin eteen Pahlishin Sugar Venom.

Pahlish Sugar Venom
Pahlish Sugar Venom

Miten tämmöistä voisi vastustaa? Kylmän vaaleanpunainen pohja, seassa tummanpunaisia/fuksianpunaisia neliöglittereitä ja mikroglittereitä. Ihan kuin lappapuuro eli vispipuuro eli marjapuuro! Nam!

pahlish sugar venom swatch
.

Sugar Venom vaikutti pullossa aika ohuelta, joten varmuuden vuoksi laitoin alle yhden kerroksen China Glazen Dance Babya. Dance Baby onkin aivan samanvärinen Sugar Venomin lakkapohjan kanssa. Sugar Venom levittyi täysin ongelmitta, eikä glittereille tyypillistä paakkuuntumisilmiötä ollut lainkaan. Glitterit levisivät tasaisesti kynnelle ja kaiken kaikkiaan lakkauskokemus oli helppo. Lakkasin DB:n päälle kaksi kerrosta, todennäköisesti Sugar Venom peittäisi kolmella kerroksella ilman pohjalakkaa.

.
.

Mulla on ollut puutetta viininpunaisesta leimauslakasta. Konadin oma lakka on ikävää venyvää ja leviävää jankkia ja Gina Tricot’n Alexis on kaunis ja hyvin leimaava, mutta tosi kimalteleva. Niinpä viininpunaisen leimauslakan virkaa saapui toimittamaan China Glazen Autumn Nights -syyskokoelman Red-y And Willing. Hyvin toimii! Levisihän tämäkin päällyslakkaa levitettäessä mutta se taisi olla mun hätiköintiä, en malttanut juuri odotella lakan kuivumista.

.
.

Leimauskuvio on, yllätys yllätys, MoYoun laatasta. Tällä kertaa käytössä oli Pro Plate 04:n ihana kiekurakuvio. Hyvin toimi, ei valittamista. En ole edelleenkään kokeillut toiseen kertaan sitä ongelmalaattaa, ei jotenkin huvittaisi alkaa taistella sen kanssa…

.
.
.
.

Seurailen Pahlishin sivua Facebookissa ja sain sieltä tietooni verkkokaupan seuraavan restockin. Laskin tuhinoissani aikavyöhykeasioita saadakseni selville moneltako restock Suomen ajassa on, sain ajan selville, ilmoitin sen IT-tuelle joka puolestaan hitaasti kertoi mun olevan noin 11 tuntia pielessä. Hyvin meni. Long story short, en jaksanut valvoa yökolmeen kaupan avaamista odottaen, mutta seuraavana aamuna kaikkia lakkoja oli vielä jäljellä ja nyt mun luokse on matkaamassa pari ihanaa Pahlishia (Blood of the Mountain sekä Fleur de Sel). Verkkokaupassa on restock joka perjantai, joten paniikkia ei niiden kanssa onneksi ole ja näköjään kaikkia lakkoja on nytkin vielä jäljellä :) Postikulutkin on ihastuttavan pienet, 3,5 dollaria ensimmäiselle lakalle ja 1,5 dollaria seuraaville. Tää ei oo mainos, haluan vain jakaa ilosanomaa :D

Mutta se tärkein kysymys: mikä on ”oikea” nimitys, vispipuuro, lappapuuro vai marjapuuro?

Translation: I showed Pahlish Train Underwater here a month ago and was so smitten with that polish that I just had to try out another Pahlish. Say hello to Sugar Venom, super cute cool-toned pink creme with red square and mini glitters. Looking at the bottle the polish seemed quite thin so I layered two coats of it over China Glaze Dance Baby, but Sugar Venom would have probably covered with three coats on it’s own. The polish went on smoothly and evenly and all in all was a total delight. I stamped some swirly patterns with China Glaze Red-y and Willing from MoYou Pro Plate 04 to complete the red & pink look. Of course the story didn’t end here, I just had to order a couple of polishes from Pahlish store (Fleur de Sel and Blood of the Mountain). Can’t wait for them to get here!

Kurkkasitko jo nämä?

35 kommenttia

 1. Siis.. mitä on Lappapuuro? O_o Ensimmäisen kerran ikinä kuulen koko sanan. Okei, hetken googlaamisen jälkeen on se ilmeisesti vispipuuroa. Mutta siis vispipuuro! Nää kynnet on jotenkin ihan kuin vispipuuro ja mehukeitto. Mulle riittäis kumpi tahansa ihan yksinään =)

  1. Oikeesti?! :D Mulle se on aina ollu lappapuuro! Ehkä se on joku pohjoisen juttu, sieltä siis olen kotoisin :)

 2. Lappapuuro tietenkin!

  Ja voi minkä teit, ÄLÄ kerro vinkkejä mistä saa herkkuja lakkoja ja postikulutkin on vielä halvat. *kädet hikoilee, sydän hakkaa, hermostuttaa, hengitys kiihtyy* …lakka-nisti tiloissa. ;D

   1. ”Pieni ongelma” todellakin. Katotaan joku viikonloppu mikä passais kaikille ni tuutte Tean kans auttaa mua mun ongelman kans. Keitän kaffet ja tarjoon pullaa. Saanpahan herkutella, kun te haalitte mun pienokaisia uusiin koteihinsa. :'( :D

 3. Ou jeah, hienoa tietää, että Red-y and Willing toimii myös leimauksessa o/ Se on noin muutenkin yks mun viime vuoden ultimate feivöriteistä ja leimauskykynsä nostaa sen aivan uudelle tasolle. Aevan mahtavvoo.

  (Vispipuuro. Se on vispipuuro.)

  1. Autumn nightseista taitaa melkein kaikki leimata, se on niinkun päivitetty Romantique paremmilla väreillä :))

 4. Aivan ihanat kynnet, tää lappapuurolakka on kyllä mieleeni ja olen ihan tosissani yrittänyt pitäytyä indielakoista, ehkä tämä silti päätyy…. Ei, ei päädy wishlistille! Tai sitten päätyy, upea! :)

  1. Kiitos! Indiet on jotenkin niin uniikkeja ja sympaattisia ja ihania, ja lähes kaikki kokeilemani on olleet myös hyvälaatuisia, joten älä turhaan evää itseltäsi mitään näin ihanaa :D

  1. Eikäkö lappa!! :D Käy ihmeessä, oon niin mielissäni noista kohtuullisista postikuluista :P yleensä Jenkeistä saa aina maksaa toistakymmentä dollaria postareita!

  1. En tiedä mistä se sana on peräisin, olen Pohjois-Suomesta kotoisin ja sieltä se mulle on tarttunut…vaikka kyllä mä vispipuuroakin olen sujuvasti käyttänyt, mutta lappapuuro on tutumpi :)

 5. Vispipuurohan se:) Muutkin on tuttuja kyllä, nuoruudenaikaisen poikaystävän äiti aina puhu että ”tein lappapuurua, tulukaa syömähä”

  Löytyy näköjään yksi asia jossa en ole vielä apinoinut sua: en omista ainuttakaan Pahlishin lakkaa! On se kyllä ältsin nätti mokoma tuokin.

 6. Mulle uppoaa noi kaikki, kutsun marjapuuroksi, vispipuuroksi ja joskus lappapuuroksikkin :oD Mut aivan ihastuttava lakka ja kauniit kynnet!

 7. Vispipuuroahan se on. Marjapuuro on sitten marjoista tehty (manna)puuro.

  Herkullinen väri, ihan just vispipuuroa… Eli kiitti vaan, alkoi ihan vimmatusti tekemään mieli vispipuuroa… lähdenkin tästä tarkistamaan, että vieläkö olis puolukoita pakkasessa

   1. Heh ole hyvä! Mä en osaa tehdä LAPPApuuroa joten säästyn vaivalta. Saatan kyllä etsiä sitä kaupoista joku päivä…tosin semmoinen tuskin on lähelläkään kotitekoisen puuron makua :)

    1. Osaatpas. Keität mannapuuron esim. puolukkamehuun (jos et halua käyttää puolukoita ja vettä ihan sellaisenaan), tarkistat makeuden ja sitten sähkövatkaimella vispaat vähän jäähtyneen puuron kuohkeaksi. Heleppoa. Ja se on muutes ihan sairaan hyvää myös aprikoosista tehtynä, SLURPS.

Vastaa