OPI Nail Envy: väri ja vahvistus samassa

OPI Nail Envy on kulttituote hoitolakkojen kategoriassa. Itse olin siinä uskossa, että ei mikään kynsien vahvistumista lupaava hoitolakka oikeasti toimi, kunnes aloin läträtä Nail Envy Originalin kanssa jokunen vuosi sitten. Olen käyttänyt Nail Envyä aikoinaan useammankin pullon, joskin viimeisen vuoden ajan olen käyttänyt Trindin Nail Repairia. Nail Envyn kanssa liuskoittuminen väheni ja aiemmin paperinohuet, helposti taittuvat kynnet muuttuivat vahvoiksi ja kestävämmiksi. Nail Envy ei kuitenkaan koveta kynsiä niin paljoa että joustavuus häviäisi ja kynsi kuivuisi, silloinhan seurauksena on kynnen napsahtaminen poikki pienestäkin kolhusta. Tuoteperheeseen on tullut Originalin lisäksi monia muitakin Nail Envyja, esimerkiksi Sensitive & Peeling, mutta nyt pulloissa on ensimmäistä kertaa mukana väriä.

Nail Envy is the Holy Grail of strengthening nail treatments. I’ve used several bottles of the Nail Envy Original over the years and achieved strong but flexible nails because of it. The Nail Envy family has grown a lot in a few years and now there’s a new addition: Nail Envy Strenght in Color. This range includes three softly tinted Nail Envys and one with a pink tint but a clear finish called Pink to Envy. 

.
.

OPI Nail Envy Strength in Color -poppooseen kuuluu tuttuja sävyjä OPI:n Soft Shades -valikoimasta. Mukana on Hawaiian Orchid, Bubble Bath sekä Samoan Sand, ja uutuutena pinkinsävyinen mutta kynnellä värittömältä näyttävä Pink to Envy. Idea on oikeastaan aika nerokas: erillistä aluslakkaa ja värilakkaa ei tarvita, joten muutamalla siveltimenkiskaisulla saa itselleen vahvemmat kynnet ja tyylikkään lakkauksen. Sävyt ovat sellaisia, jotka soveltuvat konservatiivisillekin työpaikoille, työhaastatteluun, pelottavan anopin tapaamiseen, häihin, kissanristiäisiin tai vaikka ranskalaisen manikyyrin pohjaksi. Very chic, I’d say.

It’s a brilliant idea really – with a few brush strokes you achieve stronger nails and a mani that’s suitable for any occasion. No need for base coat either. All the shades are familiar from past Soft Shades collections: Samoan Sand, Bubble Bath and Hawaiian Orchid. Very chic, I’d say. 

Samoan Sand
Samoan Sand
.
.

Beige nude Samoan Sand ja haalean vaaleanpunainen Bubble Bath on tarkoitettukin läpikuultaviksi sävyiksi ja ohjeiden mukaan värillisiä Nail Envyja tulisi lakata kaksi kerrosta. En kuitenkaan liiemmin välittänyt niin läpikuultavasta tuloksesta, joten uppiniskaisesti lakkasin kolme kerrosta molempia. Samoan Sandin koostumus on vähän raidoittuva kuten läpinäkyvissä lakoissa usein, mutta OPI:n leveä suti auttaa ja lakka tasoittuu ihan hyvin itsekseen. Bubble Bath sen sijaan levittyy todella vaivattomasti, vaikka onkin läpikuultava, ja sävy on tosi raikas ja kaunis.

Beige nude Samoan Sand and the pale pink Bubble Bath are meant to be sheer and although OPI suggests two coats in the instructions, I used three because I’m not a fan of really sheer polishes. Samoan Sand is a bit streaky at first but evens out pretty good with three coats. Bubble Bath is much better and very easy to apply and self-leveling. 

.
.

Hawaiian Orchid on eri maata kuin BB ja SS, ja se käyttäytyy kuin mikä tahansa hyvä creme peittäen täysin kahdella kerroksella. Tosi hyvä koostumus ja vanhan roosan sävy on erittäin kaunis ja miellyttävä. Mulla oli tosi tyylikäs ja aikuinen olo tämän kanssa! :D Alkuperäinen Hawaiian Orchid on muuten sellainen ikävä helmiäissävy, onneksi tämä on muutettu cremeksi!

Hawaiian Orchid is a proper creme with good amount of pigment (pictured here with two coats) and a very easy formula. I felt really grown up and classy when I wore this! :D I love this dusty mauve shade! Original Hawaiian Orchid has some pearly shimmer ugliness going on so it’s a good thing Nail Envy version is a creme!

Pink to Envya en kuvannut kynsillä, koska siitä ei oikeastaan mitään sävyä kynnelle tule. Käytin kaikissa kuvissa myös pikakuivattajaa, koska kärsivällisyyteni ei kestä kuivumisen odottelua ja toisaalta päällyslakan tuoma kiilto tekee lakkauksesta paremman näköisen. Periaatteessa värillisten Nail Envyjen kanssa päällyslakkaa ei kuitenkaan tarvitse. Kiireiselle lakkaajalle tällainen tuote on kyllä loistava arjen pelastus ja voisin kuvitella, että moni ei-niin-himolakkaajakin innostuisi näistä, etenkin kun sävyiksi on valittu suuren yleisön suosikkeja eli neutraaleja vaaleita. Minä tykkäisin näistä enemmän, jos sävyvalikoima laajenisi pirteämpien sävyjen ja cremelakkojen suuntaan – läpikuultavat lakat eivät ole ihan mun juttu, vaikka tiedänkin niiden olevan suosittuja trendi-ihmisten parissa. Mutta mullahan ei tunnetusti olekaan mitään tyyliä :D Mitä sanotte, onko tässä ideaa?

Lakat on saatu CesarsShopista ja Nail Envyt ovat ostettavissa täältä. Linkkien klikkaamisesta tai ostoksista en hyödy millään tavalla.

I didn’t swatch Pink to Envy since it’s pretty much clear on the nail. I also used top coat in my swatches.

What do you think, will you be picking up any of these?

All the polishes are press samples and provided to me in exhange of my honest opinion. 

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Hawaiian Orchid on kyllä tosi nätti! Mulla ei ole Nail Envystä mitään kokemusta, en siis ole koskaan sitä käyttänyt mutta nyt se alkoi kiinnostaa hitusen enemmän:)

  2. Mun kynnet on tällä hetkellä niin haperot, että todellakin kiinnostaa. Liuskoittumisen olen saanut aikalailla kuriin jatkuvalla trindin nail balsamin läträämisellä, mutta kynnet on edelleen jotenkin ohuet ja taipuisat, joten envyä voisi hyvinkin testailla. Luulen, että Bubble bath tai Hawaiian orchid on kotiutettava.

  3. Nämä on kyllä kivannäköisiä, mutta pysyn kaukana Nail Envyistä! Pullollisen ostin kokeiluun ja en päässyt edes puoleen väliin, kun kynnet alkoi katkeilla ja meni ihan karmeaan kuntoon :( Ei siis sopinut mulle alkuunkaan.

    1. aijaa! :o ehkä sulla oli lähtökohtaisestikin sillä tavalla kovat kynnet, että ne olis tarvinneet enempi kosteutusta kuin vahvistusta? kukapa näistä tietää, itelle sopivat tuotteet löytyy vaan kokeilemalla…nimimerkillä kymmeniä euroja hutiostoksiin laittanut :D

Vastaa