Simple Periwinkle

Palasin perusasioiden äärelle: ei leimoja, ei decaleita, ei pilkkutikkuja, ei ihmeellisiä välineitä, sirkustemppuja tai kommervenkkejä. Ainoastaan kolme lakkaa, jotka yhteen soppii ja ne vois laittaa sinne pussauskoppiinkin.

.
.

Olin jo kaiken värkkäämisen lomassa ehtinyt unohtaa, kuinka paljon tykkään kunnon cremeistä! Hyvälaatuinen creme kynsille, superkiiltävä päällyslakka päälle (tässä HK Girl kuten aina) ja kylläpä oli viksu ja vilmaattinen viilis! En nyt sitten tietenkään ihan pelkkään cremeen voinut lakkausta jättää, mutta ei se kauas jäänyt.

kiko 338 kbshimmer periwinkle in time kbshimmer happily ever aster
.

Ihanainen, kahdella kerroksella peittävä sinipohjainen lila creme on Kikon 338. Sävy on siis tuollainen periwinkle, jolle en keksi mitään järkevää suomennosta. Kertokaa jos teillä on jemmassa joku hyvä termi!

Glitterlakat on KBShimmerin alkukesän kokoelmasta ja ovat kuin tehty sitä varten, että ne ympätään samaan lakkaukseen. Kirkaspohjainen glitter on nimeltään Happily Ever Aster ja siinä on violetteja, vaaleansinisiä, valkoisia ja mintunvärisiä kuusikulmioita sekä pientä hologlitteriä. Niin nätti, että on aivan mahottoman nätti.

KbShimmer Happily Ever Aster
KbShimmer Happily Ever Aster

Creme-glitter Periwinkle in Time ei nätteydessä sisarelleen häviä. Lakassa on vaikka mitä: hologlitteriä, monenvärisiä pikkuglittereitä, hopeisia pyörylöitä…katsokaa kuvia, turhaan minä yritän sen söpöyttä tässä kielellistää! Koostumus oli ohuehko ja miellyttävä, yksinään en ehkä tätä tykkäisi käyttää mutta tapanani on muutenkin aina kerrostaa tällaiset lakat samansävyisen cremen päälle. Kuvissa on kaksi kerrosta Periwinkleä Kikon päällä.

kbshimmer periwinkle in time
.
kbshimmer periwinkle in time
.
.
.

Tämä oli vallan puhdistava kokemus kuulkaa. Joskus kannattaa mennä siitä mistä aita on rikki ja unohtaa kiipeily. Oli ihana päästä helpolla!

.
.

Huomasitteko että otsikko rimmaa?? NiinPÄ, en oo mikään turha jäbä! :D

Translation: I’ve been mourning for the loss of my polishing mojo for weeks on end, but today I’m not going to do that. I went back to basics and tossed all nail art equipment aside. No gimmicks, just three polishes that fit together seamlessly. Say hello to Kiko 338, a perfect periwinkle creme with excellent formula and full coverage with 2 coats, KBShimmer Happily Ever Aster, a clear-based topper with mint, lilac, white and pale blue hexes and holo glitters, and KBShimmer Periwinkle in Time, super pretty glitter crelly with metallic glitters in various shades and sizes, silver-y dots and holo glitter (pictured here with 2 coats over Kiko). That insane shine comes from HK Girl top coat. I’ve got two words for you: easy and effortless. (Ok that’s three words but who’s counting)

Hope you liked my Simple Periwinkle mani and thank’s for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Tälleen bussissa aamulla on tosi petollista lukea sun postausta; tuntuu et kaikki kattoo jos yritän pidättää naurua, minkä tuloksena mun naamalla saattaa olla idioottimainen virne.. :D

  Mutta kynnet on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniit!

 2. Tuo Kiko on ihanan värinen! Tuollainen jotain lilan ja sinisen väliltä oleva väri on ehkä mun suosikki nro 1. =)Ja tuo Happily Ever Aster on myös ihana! Jos en olisi tosi köyhä niin ostaisin heti!

  1. Joo, se on tosi kaunis sävy ja mieleinen mullekin! Kbshimmereitä on onneksi tosi hyvin saatavilla, niin voi huoletta ootella että saa rahaa :D

 3. No eikö toi oo lemmikinsininen? Ehkä? Mutta aivan mahottoman somat kynnet! Ja missä välissä olet ehtiny kasvattaa noin pitkät kynnet, kun me muut tuskaillaan liuskottuvien nysien kanssa, hä?

  Taidanpa itekin seuraavaksi poimia mustasta laatikosta tuon Periwinkle In Timen. :)

  1. Lemmikinsininen on kuulemma sinisempi, talvio olis oikea kukka tähän hätään..näin muistelen joskus googlanneeni, mutta talvio ei tunnu jotenki yleisesti tunnetulta värimääritelmältä kuitenkaan :D

   Kesällä nää aina kasvaa ja voi hyvin. Palataan asiaan parin kuukauden kuluttua ni ei oo pitkistä kynsistä puhettakaan..

 4. Ihanaaaat! Oi onneksi mulla on nuo kaikki lakat. Ja tosiaan, ihan hullun pitkät kynnet *tuijottaa epäuskoisena* ja hyvältä näyttää kaikki ^_^

 5. Oijjoi, ihania kaikki lakat! Tuli heti semmoinen ”pakko saada” -fiilis kyllä noista kaikista, voivoi. :D Ja yksinkertaisuudessaan hyvännäköiset kynnet!

Vastaa