Ameriikan tuliaisia

Kun on tilaisuus saada kuriiri kuljettamaan kosmetiikka-aarteita Jenkeistä Suomeen, tilaisuutta ei jätetä käyttämättä. IT-tuki lähti muka työmatkalle, mutta mun näkökulmasta kyse oli puhtaasti ostoslistan realisoimisesta tuotteiden muotoon.

Tilasin kuriirini kautta pari sellaista kovasti haluttua juttua, joita en mitenkään (tai ainakaan helposti) saisi itse tilattua Suomeen. Kuvat puhukoon puolestaan :)

.
.

Tarten tuotteet ja erityisesti luomivärit ovat niittäneet valtaisasti mainetta ja niitä kehutaan kaikkialla. Tartea ei myydä Euroopassa ollenkaan, joten tää oli nyt tuhannen taalan tilaisuus päästä kokeilemaan merkin tuotteita. Mietin pitkään Tartelette- ja Tartelette in Bloom -luomiväripalettien välillä ja päädyin lopulta In Bloomiin. Tartelettessa oli enemmän kanervan sävyjä, jotka ei sovi mulle erityisen hyvin. Tartelettea voitte kurkata Sissin blogista :)

.
.
.
.

Paletissa on sopivasti sekä shimmeriä että mattaa, sävyt ovat lämpimiä ja koostumus samettista. I-HA-NA.

.
.

Toinen pakkosaadapakkosaada-tuote oli Benefitin Cheekathon-poskipunapaletti. Benefitillä on ihania poskipunia, mutta ne maksavat turhan paljon ja niiden kuutiomainen pakkausmuoto on typerä. Cheekathoniin on yhdistetty Benefitin ihanimmat poskipunasävyt järkevässä pakkausmuodossa ja kohtuullisemmalla hinnalla.

.
.
.
.

Yksittäin ostettuna Benefitin poskipunat maksaa Sephorassa 29 dollaria ja tämä viiden poskipunan paletti maksoi 58 dollaria. Periaatteessa siis silkkaa säästöä! :D Paletin poskipunat ovat Dandelion, Hoola (legendaarinen varjostussävy), Rockateur, Dallas ja Coralista. Lisäksi mukana on matkakokoinen sivellin. Paletti on Limited Edition, joten mua hikoilutti hulluna että onko sitä enää myynnissä IT-tuen reissun aikaan, mutta onneksi oli!

.
.
.
.

Poskipunat sisältävä kehikko on nostettavissa paletista irti. En tiedä miksi. Outo konsepti.

.
.

Benefitiltä oli mun listalla myös toinen tuote. Fake Up on kosteuttava peitevoide, joka on ihan ässä. Mulla on yksi tällainen jo käytössä, mutta se on huvennut liki puoleenväliin joten tuli hätä saada varakappale.

.
.

Fake Upin hyvyys perustuu kosteuttamiseen. Kuivaihoiselle ihan mahtava puikko. Puikon keskiosassa on peitevoidetta ja reunoilla jotakin kosteuttavaa asiaa. Silmänalusille erityisesti aivan mahtava tuote ja pysyy paikoillaan todella hyvin.

.
.

Mun listalla oli myös Kenzon uusi kesätuoksu Electric Wave, mutta jostain syystä Kenzon tuoksuja ei myydä oikein missään Jenkeissä, tai ainakaan sillä alueella missä IT-tuki vieraili. Electric Wave jää siis odottamaan joko mun omaa sortumista shoppailuun tai IT-tuen seuraavaa työreissua :D

Aika jees setti, eikös?

Translation: Got some souvenirs from the USA! Pretty decent, aye? :D

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Siis tuo luomiväripaletti!! Kyllä kiitos, huolisin sen mielelläni. Mullekin tuo versio iskee enemmän kuin se Sissin esittelemä, vaikka kauniita ovat molemmat!

 2. Voi mitä ihanuuksia. Tuo in Bloom jää kyllä mun himotuslistalle odottamaan seuraavaa tilaisuutta saada se omaksi. Tosi kiva myös tuo poskipunapaletti!

 3. Oih, so pretty :3 Mun täytyy ehkä hommata itelleni toi Benefitin Rockateur, oon saanu jonku päähänpinttymän siitä :D Hoola ja Hervana multa löytyykin ennestään, ne vaalean ihon ystävät ;) Ihana saada sellaisia meikkejä kokoelmiin, minkä hankkimiseen on nähnyt vähän vaivaakin :’D

  1. sano muuta, kyllä tällaisia aarteita kannatti odottaa :) Onneks it-tuki oli myötämielinen ja jaksoi juosta kauppoihin mun toiveiden perässä :)

 4. Aivan ihania ostoksia! Varsinkin tuo poskipunapaletti! Mä vaan tässä jotenkin sieluni silmin näen It-tuen vaeltelemassa isossa kosmetiikkamyymälässä pitkä lista kädessä… Tosin, tämmöinen on sille jo tuttua? =)

  1. joo on se jo melko harjaantunut shoppailija :DD annoin selkeän listan, jonka se oli ojentanut Sephoran myyjälle ja sen jälkeen vain kulkenut määrätietoisen myyjän perässä :D

 5. Noi molemmat on täydellisiä. TÄYDELLISIÄ. Ja toi Cheekathon on parasta ikinä mitä poskipuniin tulee- jäin heti koukkuun Rockateuriin ja Dandelioniin!

  1. Se on kyllä ihan älyttömän onnistunut paletti sävyvalinnoiltaan. Oon käyttäny sitä joka päivä siitä asti kun sen käsiini sain :) Sudin tilalla kun vielä olis ollu joku kiva korostuspuuteri ni aijai!

Vastaa