Väriä MoYou Londonilta

Puuh, nyt ei oo erityisen vuolas olo. Mulla on ollut ihan käsittämätön työviikko ja näin perjantai-iltana tätä kirjoittaessani oon ihan puhki. En voi juuri työkuvioitani täällä avata, mutta viikon tapahtumia kuvaa se että mulla oli jatkuvasti sellainen olo että oon piilokamerassa. Kaikkea ihan omituista tapahtui, kuten vaikkapa se että mun pöytäpuhelimen kaikki näppäimet lakkasivat yhtäkkiä toimimasta ja kun olin saanut revittyä johdot irti ja kytkettyä ne uudelleen, puhelimen näyttöön tuli iso loota jossa lukee ”STUCK KEYS ALPHA 25”. Ja sehän ei siis lähde pois. Mitenkään. Loota myös peittää kaiken oikeasti hyödyllisen informaation mitä puhelimen näytöllä olisi tarjota. Sitäpaitsi ne keysit ei ole enää stuck!!! Tosi hyödyllinen vikailmoitus, ilmestyy sitten kun ongelma on ohi eikä suostu poistumaan. KIITOS. Ehkä se on joku koodi joka mun pitää purkaa? Ois tietty voinut soittaa jonnekin helpdeskiin asiasta, mutta tuli pari muuttujaa, kuten se että löysin rappukäytävästä sinne pesiytyneen laitapuolen kulkijan joka oli siellä tupakoinut, juonut, virtsannut, polttanut muovia, heitellyt rollaattoria pitkin portaita ja löytöhetkellä lauloi Me ollaan sankareita kaikki. Asia hoitui neljän virkavallan jäsenen voimin, mutta seuraavana päivänä sama herrasmies oli palannut pesälleen kuin maailman hitain bumerangi. Ollaan jo sinutteluväleissä. Porrassiivoojaa varmaan harmittaa vielä enemmän kuin mua. Tosin herrasmiehelle on nyt puuhattu paikkaa jostain asumisyksiköstä joten lohduttaudun sillä että hänen tarvitsee enää muutaman päivän ajan tulla tekemään tarpeensa meidän rappukäytävään ja polttamaan tupakkaa ilmastointikanavan päällä. Pikantin lisän tapahtumiin toi se, että ensin rappukäytävän sisäovet menivät pysyvästi lukkoon (sähkölukot…), ja kun ne saatiin toimimaan, hissit hajosivat. Universumi ei kai halunnut virkavallalla olevan vaihtoehtoja kutsumattoman vieraan poiskuljettamiseksi. Ekalla kerralla pääsivät hissillä, mutta toisella kerralla oli niinkö Level Up -meininki ja portaita oli mentävä.

Että joo. Puhun ehkä mieluummin kynsilakoista :D Sain CesarsShopista kokeiltavaksi MoYou Londonin leimauslakkoja, jotka ovat uutuuksina tulleet Cesarsiin myyntiin. MoYou Londonin leimauslaatat ovat runsain mitoin edustettuina mun leimaustarvikelaatikossa, mutta merkin lakat ovat jääneet tähän saakka kokeilematta. En tiennytkään, että niitä voi käyttää myös tavallisina kynsilakkoina!

.
.

Valitsin itselleni kesäiset sävyt: kirkkaanvihreän Key Limen ja papaijan värisen Bahamas Punchin. Lakat toimivat erittäin hyvin niin kynsilakkoina kuin leimauksessakin. Keltaoranssi Papaya Punch raidoittui hieman lakatessa, mutta peitti helposti kahdella kerroksella. Key Lime peitti myöskin kahdella ja oli helppo lakata. Tosin tuo pyöreä töpökorkki ja samaa linjaa oleva suti tekivät lakkauskokemuksesta vähän rasittavan, mutta leimaamiseen nämä nyt ensisijaisesti onkin tarkoitettu.

moyou london key lime bahamas punch swatch
.

Leimasin Bahamas Punchilla Key Limen päälle ja päinvastoin. Lakkauksen kuvaaminen olikin sitten ihmeellisen vaikeaa, eikä värit erottuneet toisistaan kunnolla. Livenä kyllä leimaus näkyi ihan selvästi…Lakkojen värit on niin ihanan pirteät ja trooppiset, että leimauslaataksikin valitsin MoYou Londonin Tropical-sarjan laatan numero 13.

.
.

Kuten näkyy, pigmenttiä riittää mustankin päällä ja pakkohan mun oli sitten tehdä lakkaus, jossa kokeilin samaa. Jostain syystä mustan lakan päällä värit ei toistuneet yhtä kirkkaina kuin mustalla alustalla, miksi?!

.
.

Tykkään kuitenkin. Lakkaus on aivan erityylinen kuin mun viimeaikaiset simppelit manikyyrit, mutta tämä oli virkistävää vaihtelua. Tårta på tårta -hengessä töpsyttelin joukkoon vielä China Glazen vihreää neonglitteriä nimeltä Can I Get an Untz Untz. Leimauskuvio on Pueenin laatasta SE01B.

.
.
.
.

Nuo pahvipakkaukset on jotenkin ihanat :)

Cesarsin valikoimassa on mustan ja valkoisen lisäksi houkuttelevan kesäisiä sävyjä. Lakkapullossa on 10 ml tavaraa ja yksi puteli kustantaa maltilliset 7,90 euroa.

Ja nyt minä nakkaan kitusiini lasillisen viiniä.

Translation: This is my first try with MoYou London stamping polishes and I am convinced! I got two shades to try from CesarsShop and my picks were the bright lime green Key Lime and papaya orange Bahamas Punch. So cheerful and summery! Both worked really well in stamping as well as regular nail polish. Thumbs up!

Kurkkasitko jo nämä?

13 kommenttia

 1. Oijoi. Onpa epäonnisista epäonnisen viikko ollut o.O

  Ihanat on lakkaukset – koskahan sitä itse pääsisi leimailun kanssa sinuiksi? :D

  1. Joo, ihan tosi outo viikko. Ja kerroin tossa siis ihan vaan jäävuoren huipun :D

   Voiii opettele opettele, leimaaminen on ihan älyttömän kivaa! :D välineistä se on aika usein kiinni…

 2. Ei voi olla todellista!?! Miten tuollaisia asioita voi tapahtua!?!? Hahhaaahhaaaaaaaaaaahhhaahhhaaaahhhhaa!!!!

  Ihanan reippaat leimaukset!! Tää keli alkaa tosiaan jo riittää….

 3. O.o Äärimmäisen no.. mielenkiintoinen viikko. Mä havahduin myös äskettäin siihen, että on muutakin kuin mustaa ja hopeista leimauslakkaa olemassa. En vain oikein teidä, että upotanko ensi kuun budjettiin näitä MoYouta vai niitä Colour Aliken lakkoja =)
  Mä menen haukkaamaan nyt palan kakkua!

  1. Mielenkiintoinen tosiaan…

   Mun lempparileimaustyyli on se, että leimaan pohjasävyn kanssa samanlaisella mutta tummemmalla/vaaleammalla sävyllä. Toimii aina! Itse asiassa käytän tosi harvoin enää vaikkapa sitä hopeista leimauslakkaa, jota ennen kului tosi paljon :)

   Mä en oo niitä Colour Aliken lakkoja kokeillut, mutta ihania sävyjä niissäkin näyttäis olevan!

 4. Voih itku mikä viikko! Todella ärsyttävää kyllä tuollainen, että tyypin on pakko muuttaa minne sattuu eikä millään usko vaihtaa maisemaa vaikka kuinka virkavaltakin kehottaisi (huokaus). Toivottavasti pääsette siitä nyt eroon.

  Kynnet on piristävän ihanat, oikein ilo katsella! :) Jännää, itsekään en tiennyt että noilla voi lakata myös koko kynnen :)

  1. Kyllähän se tosi surkeelta tuntuu että tollakaan kaverilla ei oo mitään muuta paikkaa minne mennä, mutta toisaalta jos jonkun lämpimän paikan löytää niin ei siellä ehkä sit tarvitsis kuseskella ympäriinsä ja aiheuttaa tulipalovaaraa….huoh.

   Kiitos :) oli kyllä kunnon väriterapiaa :)

 5. Voi että sentäsä, tykkään etenkin tosta ekasta lakkauksesta koska siinä on niin voimakas lupaus kesästä. Tällaista väriterapiaa tarvitaan tammikuun harmauteen:)

 6. Ihanan pirteitä värejä näissä MYL:n lakossa ja mahtavan energeettiset lakkaukset! Toivottavasti tämä viikko sujuisi töissä ainakin vähän tasapainoisemmin kuin viime viikko :).

Vastaa