Picture Polish Eternal ja muita uutuuksia

Moi! Olen selvinnyt Lontoon matkasta ilman suurempia draamoja ja kivaa oli! Blogi on ollut hiljaa, koska toinen mun siskoista jäi mun luo au pairiksi ja yleiseksi maskotiksi, eikä koneella istuminen ole nyt oikein mahtunut aikatauluun. Helteinen sääkin on ”hieman” kannustanut terassilla loikoiluun. Käytiin kuitenkin CesarsShopissa pikaisesti, koska UUSIA PICTURE POLISHEJA!

Uusia lakkoja on julkaistu tuttuun tapaan kuusi. Sain yhden lakan pr-tuotteena ja ostin kolme lisää. Jätin kauppaan fuksiansävyisen Fancyn ja violetin Royalin, koska niidentyyppisiä sävyjä mulla on ongelmaksi asti. Mun valinnat oli siis Destiny, Princess, Fresh ja Eternal. Ekana kynsille päätyi jännä persikansävyinen oranssi Eternal.

Eternal on aika uniikki mun kokoelmassa. Valokuvissa se näyttää helposti tavalliselta perusoranssilta eli tummemmalta kuin onkaan, joten jouduin tuota kynsikuvaa vähän käsittelemään jotta sain sävyn oikeanlaiseksi. Vaikka itse sanonkin, väitän että mun kuva näyttää lakan oikean värisenä ja Picture Polishin virallinen swatchkuva Eternalista on aivan pielessä.

Lakassa on kultaista kimalletta ja holohippua. Koostumus oli aivan 5/5 ja lakka peitti kahdella kerroksella.

Fresh on mun mielestä näiden uusien lakkojen kiistaton ykkönen. Neonsävyinen, keltapohjainen limenvihreä hololakka on ihan törkeän hieno ja herättää takuulla huomiota kenen tahansa kynsissä. Täydellinen kesään!

Yleensä jätän siniset lakat ostamatta, mutta Destiny on erikoisen sävyinen ja aattelin sen sopivan kaikkiin farkkuihini :D Hieman murrettu sävy ja paljon holohippua. Yes please!

Princess on kylmä vaaleanpunainen holohippulakka. JOO JOO mulla on paljon vaaleanpunaisia, mutta Princess on erilainen kuin Grace, Blossom ja muut PP:n vaaleanpunaiset. Perusteluni eivät ole vahvat, mutta ostin koska halusin. Niin kerta.

Aivan ihana nelikko!! Harmi etten voinut lakata kaikilla kerralla. Mitäs te tykkäätte?

Blogin päivittymisestä vielä; huushollissa on vieraita juhannukseen saakka joten blogi päivittynee normaalitahtiin vasta juhannuksen jälkeen. Tarkoitus olisi kyllä pudottaa tänne pari postausta jos vain ehdin, mutta muut aktiviteetit menevät nyt vielä viikon verran etusijalle. Ymmärtänette varmaan :) Ihanaa viikkoa kaikille!

(Yksi lakoista saatu, muut ostettu.)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Oli kyllä älyttömän nättejä kaikki, paitsi juuri Eternalin jätin näistä ostamatta. Kiva nähdä se sun kynsillä:) Lakkasin vielä eilen illalla Fancylla ja hieman yllätyin koostumuksesta, koska odotin tietenkin jotain vastaavaa kuin Rose…no, sepä olikin aika ohutta mutta peitti kuitenkin kahdella huolellisesti levitetyllä paksulla kerroksella. Sävy ei ole mikään uniikki mutta mussa on ehkä aavistuksen keräilijän vikaa, mitä tulee tähän merkkiin, joten pakkohan sekin oli ostaa.

    1. Mulla on onneksi Rose, joten ehkä mä nyt selviän ilman Fancya…varsinkin jos se koostumus oli vähän ohut. Tosin nyt kun karsin lakkoja rankalla kädellä niin mullahan olis parinsadan lakan mentävä aukko lipastossa, joten… :D

  2. Ihania kesälakkoja! Tuo Eternal kyllä houkuttelee koko satsista eniten… ehkä joutuu muutaman hommaamaan itsekin :)

  3. Mahti kokoelma ja niinhän siinä kävi että marssin eilen Cesarsista ulos käsissäni ne kaksi näistä puuttuvaa, eli koko kokoelma tuli hamsteroitua :O Eternal on ihana mutta toi Destiny on super kiva sävy!

  4. Odotan niin innolla, että pääsen näillä lakkaamaan! Tilasin kanssa neljä ja varmaan ne pari puuttuvaakin tulee jossain vaiheessa kotiutettua. Mut onpa kiva nähdä Eternal kynsillä, koska olin alun perin sitä mieltä, että juuri sen jätän ostamatta, mutta sitten kuitenkin se päätyi vähän yllärinä ostoskoriin. Ja olen nyt vaan päivä päivältä tyytyväisempi, että sen ostin. :) Sunkin kuvassa se näyttää upealta ja uniikilta!

    1. Oranssi on ilmeisesti monille aika vaikea väri, mutta Eternal on mun mielestä juuri sellainen oranssin sävy joka sopii melkein jokaiseen ihonsävyyn! Piristävän erilainen :)

Vastaa