Obi wan Gwen-OPI

Keksin kyllä niin mahottoman nokkelan otsikon että meinaan haljeta :D

Olen vähän vähentänyt lakkojen ostelua viime aikoina, ostokset ovat olleet paitsi harvemmassa, myös pienempiä kappalemääriltään. Päätin kuitenkin räjäyttää potin siinä vaiheessa, kun OPI ilmoitti julkaisevansa Gwen Stefani -kokoelman. Superkiiltävät, mehukkaan väriset cremet ja satiinipintaiset shimmerit sai syrämen läpättämään, eikä hologlitterikään pahitteeksi ollut. Ihan kaikkia en sentään ostanut, kun pakettiin piti saada mahtumaan muutama vanhempikin OPI sekä yksi Misa. Koska en pitkään aikaan ollut tilannut mitään isompaa läjää lakkoja, tämän OPI-paketin saapuminen aiheutti kyllä niin puhdasta onnea että meinasin alkaa itkeä ilosta ja liikutuksesta. Aivan normaalia :D

OPI Love.Angel.Music.Baby
OPI Love.Angel.Music.Baby

Ensimmäisenä kynsille pääsi Love.Angel.Music.Baby eli LAMB, kultainen satin finish -shimmerlakka. Tilasin tämän hieman epäillen, koska en tykkää oikein mistään kultaisesta, mutta LAMB on juuri sopivan kylmäsävyinen ja satiinipintansa kanssa niin viehättävä, että ihastuin tähän heti. Kuvissa on kaksi kerrosta lakkaa, ilman päällyslakkaa, koska en halunnut satiinipintaa peittää. Lakka tuntuu kosketettaessakin sileältä ja pehmoiselta. LAMB on aika paksua, mutta helposti levitettävää, peitti mun kynnet kahdella kerroksella. Suosittelen lakkaamaan rauhassa ja huolella, sillä näin shimmerisen hitulakan siivoaminen kynsinauhoilta on sitten ihan karseaa.

Nimettömässä on OPI:n Mariah Carey -talvikokoelman My Favorite Ornament, kylmäsävyinen kultaglitter, joka peitti kolmella kerroksella. Lakka kuivuu samanlaiseksi kuin tekstuurilakat, mutta jotain eroa tässä tekstuureihin on, sillä yksi kerros päällyslakkaa riitti saavuttamaan lähes sileän pinnan. Tekstuureihin saa holvata kolme kerrosta ennenkuin ollaan lähelläkään sileää.

.
.

Kynsillä näkyvät ”strassit” ovat OPI:n I Snow You Love Me -lakasta (sekin Mariah Carey -kokoelmasta) poimittuja glittereitä. Glitterit ovat täysin litteitä, mutta näyttävät kolmiulotteisilta. PARASTA IKINÄ. Ulkonevien koristeiden vihaajien toiveuni! Ensin tuomitsin koko lakan hirveäksi, koska en tajunnut ettei sillä ole tarkoituskaan varsinaisesti lakata kynsiä, vaan asetella glitterit haluamiinsa paikkoihin. Sitten kun fiksummat näyttivät mallia, innostuin ihan tolkuttomasti ja nyt haluaisin käyttää Snow’ta kaikissa lakkauksissa. Niin helppoa, kun ei tarvitse puljata kynsiliiman tai kirkkaan lakan kanssa, sen kun poimii glitterin siveltimestä jollain tikulla ja länttää kynnelle. Approved! Harkitsen jopa varapullon hankkimista…

.
.

Nimettömän mikäliepuikkokuvio on leimattu Cheekyn CH5-laatasta Konadin valkoisella.

.
.

Sitten vielä kuvat koko ostosläjästäni:

Love.Angel.Music.Baby ja My Favorite Ornament
Love.Angel.Music.Baby ja My Favorite Ornament
Misa Eye Candy, Hey Baby, The Spy Who Loved Me, Underneath the Mistletoe
Misa Eye Candy, Hey Baby, The Spy Who Loved Me, Underneath the Mistletoe
4 in the Morning, This Gown Needs a Crown, In True Stefani Fashion
4 in the Morning, This Gown Needs a Crown, In True Stefani Fashion

Gwen-kokoelman The Punainen, omassa keräilykappalepakkauksessaan myytävä Over and Over a-Gwen jäi mua kaihertamaan niin paljon, että sen aion kyllä vielä ostaa, tosin ajattelin ensin odottaa josko blogosfääriin ilmaantuisi vertailukuvia Gwen-punaisen ja muiden punaisten välillä.

Noh, milläs mä seuraavaksi lakkaisin? :)

Translation: OPI Gwen Stefani Collection is finally here! My picks were 4 in the morning, Love.Angel.Music.Baby, In True Stefani Fashion and Hey baby…and somehow a few older OPI’s and one Misa found their way to my package as well. First one to take the stage was L.A.M.B accompanied with My Favorite Ornament, some Cheeky stamping and a few glitters from OPI’s I Snow You Love Me. I really liked the satin finish of L.A.M.B, it was smooth to the touch and easy on the eye. The polish was a bit thick but easy to apply and was opaque after two coats. Pictured here without top coat. My Favorite Ornament is crazy sparkly and to my surprise not very top coat hungry, one coat of Seche Vite smoothed 3 coats of polish pretty well and was easy to stamp over. 

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Upeat kynnet, joutunen ehkä itsekin investoimaan tuohon LAMBiin, vaikken kultaisen erityisen ystävä olekkaan, mutta jotenkin se vaan näyttää swatcheissa ja tässä lakkauksessa niin ihanalta. Ja seuraavaksi kynsille vois päästä tuo 4 in morning, olis kiva nähdä mitä saat sillä aikaan! :)

  1. Kiitos! LAMB oli kyllä yllättävän kiva, varmaankin sen takia että pinta ei ole superkimalteleva eikä erityisen metallinen, niin kullanvihaajatkin saattaa tykätä :)

 2. Minä saan omat Gwenit alkuviiksota jaeimalttaisodottaa!!! Tykkään No Doubtista ja Gwenistä. Lisäksi lakan sävyt on kivoja ja sellaisia joita tulee käytettyä. Jos nämä olisi jotain vihreitä tai sinisiä niin en ehkä hankkisi. Mulle on tulossa myös se punainen ja se sopiikin Gweniin kuin isä äid…siis ei mitään :)

  1. Joo, ihan eri tasolla tämä yhteistyö ilahduttaa kuin Mariah Carey, vaikka niissäkin kokoelmissa on ihania lakkoja :) Haha niinhän se sopii :D

 3. Omnom! LAMB on kyllä ihana vaikka ei ollut niin hyvälaatuinen kuin Gown. Taidan ohentaa pikkuisen omaani, jouduin kuitenkin laittamaan sitä kolme kerrosta kun kaksi ei aivan riittänyt.
  Nimettömän leima sopii kuin nenä päähän ja muutenkin koristelut on ihan nappiin tässä :)

  1. Näissä Satineissa ei oo kyllä mitään linjaa, LAMB oli tosiaan paksu mutta 4 in the Morning taas oli lirua. Gown on vielä korkkaamatta :) Kiitti :)

  1. Oon niin pettynyt kun kukaan ei ylistänyt mun otsikkoa :DD Kiitos! Toiveesi toteutuu, seuraavassa Gwen-postauksessa on 4 in the Morning :)

 4. Voiiii mitä upeuksia! Ja kynnet on mahtinätit. :3 Ensviikolla lienee tulee mullekin Gwen-OPIt, heti täytyy niillä kyllä päästä lakkailee. En MALTA odottaa. :D

  1. Kiitti kiitti :) Mua kiinnostaa sun arvio Hey Babysta (mikäli tilasit sen), minusta se ei ollut niin peittävä kuin tähänastisissa arvioissa on sanottu.

 5. Toi kultainen Gwenin satiinilakka (ja ehdottomasti tuo Miss Universen hopeinen satiinilakka) houkuttaisi ihan kauheasti..! Uskallanko sun edellisen google-postauksen jälkeen kysyä, että mistä oot näitä OPIn lakkoja tilannut, ilmeisesti ulkomailta? :D Onko luotettava mesta, kuin nopee toimitus?

  1. Haha uskallat :D Tilailen OPI:n lakkoja useasta eri paikasta, myös Suomesta (CesarsShop, Kauneudenkauppa), nämä kyseiset lakat on tilattu Nailsuppliesilta Jenkeistä. EBayta käytän myös mutta sieltä on ärsyttävä postiaan odottaa, kun saattaa kestää kolmekin viikkoa että lakat tulee. Nailsupplies on täysin luotettava, lakat tulee noin 1,5 viikossa :)

 6. Mä ihastuin kanssa jo syksymmällä tähän Gwen-kokoelmaan ja sjattelin että se voisi olla ensimmäinen kokoelma, jonka tilaan kaikessa kokonaisuudessaan itselleni.. :)

  Kauniit kynnet oot tehnyt! Mä ajattelin tuosta I Snow You Love Mestä vähän samoin kuin sinäkin, nyt se tuntuu jotenkin nerokkaalta kappaleelta vaikken oo sitä paljon käyttänytkään. Ja Ttuo LAMB saattaa kyllä olla Geen-kokoelman helmi!

  1. Tää on myös kivan pieni kokoelma, 12-16 kappaleen kokoelmissa on väkisin paljon hutejakin. Veikkaan, että LAMB on jossain vaiheessa vielä HTF-lakka ja hyvissä hinnoissa, sen verran suositulta vaikuttaa jo nyt :)

 7. Otsikko paras! Oih ja voih taas liian nättiä meininkiä :) Mäkin meinasin, et pitää hommata varapullo I Snow You Love Me-lakasta, kun koristelen tolleen samalla tavalla yleensä ja kerrankin koristeet mitkä ei ulkone mihinkään (ja tarpeeks pienet glitterit, pelkäsin olevan isommat), ugh! Mutta ehkä tuo hetkeksi riittää… ;) Jos myöhemmin ostaa varalle, jos näyttää uhkaavalle. Muita glitterihärpäkeittä, kun ei laatikoista löydy enää, kun ei tykkää. Ellei glitterlakkoja lasketa :D

  1. Hehe kiitti :D Mä hikoilen sen varapullon kans vähän koska Snow jää valikoimasta pois jossain vaiheessa…mutta ehkä palaan asiaan puolen vuoden päästä ja katon oonko jatkanut sen käyttöä yhtä tiheään kuin nyt uumoilen :)

Vastaa