Glitter sandwich

Glitter sandwich on lakkaus jota oon halunnut koittaa jo pienen iäisyyden, ja nyt kun tarkoitukseen sopivia lakkoja löytyy, oon aivan tuhinoissani ko. manikyyristä. Glitter sandwich meinaa siis sitä, että tavallisen värilakan päälle laitetaan isoglitteristä lakkaa ja siihen päälle läpikuultavaa lakkaa, jolloin glitterit ei peity kokonaan vaan ”hautautuvat” lakkakerrosten sekaan. Helppo nakki siis. Sopii mulle erityisen hyvin, sillä vierastan vielä glitterpommeja kynsillä (katotaan parin kuukauden päästä, oon todennäkösesti taas kääntänyt kelkkani kuten kaikissa muissakin kynsiin liittyvissä asioissa). Kirkkaissa väreissä hehkuvat glitterit sopii kerrostamiseen tosi hyvin, mutta mä halusin koittaa jotain pastellisempaa ja hienovaraisempaa.

glitter sandwich manicure

Pohjavärinä China Glazen Kinetic Candy, välissä 1 kerros China Glaze Technoa sekä Snow Globea (yo. kuvassa oleva pullo), päällä OPI Don’t Touch My Tutu.

Kuvaaminen oli taas ihan riittävän haasteellista. Oikeasti glitterit näkyi lakkojen seasta enemmän kuin kuvien perusteella vois päätellä, ja glitterit vilkkuivat eri väreissä valosta riippuen. Tämä efekti nähtävissä näissä kuvissa myös itse lakkapulloissa.

China Glaze kinetic candy and techno
Kuvan lakkapullo China Glaze Techno

OPIn Don’t Touch My Tutu sekä muut NYC Ballet -kokoelman lakat sopii sandwicheihin täydellisesti, sillä koostumus ja lopputulos on jellymäisiä ja väriä/peittävyyttä niissä ei ole nimeksikään. Tässä lakkauksessa käytetty DTMT on valkoinen jelly, eikä siis muuta lakkauksen pohjaväriä oikeastaan lainkaan.

 

Jotta kuvia olis varmasti liikaa, tässä ChG Kinetic Candy ilman koristeluja tai mitään muutakaan ylimääräistä:

China Glaze Kinetic Candy
China Glaze Kinetic Candy

Kinetic Candy on aivan yhtä ihana kuin muutkin koittamani Electropop-kokoelman lakat. Tyylipuhdas creme, peittävä (kuvissa kaksi kerrosta), helposti levittyvä. Väri on puhdas, aavistuksen harmaaseen taittava vaaleansininen. Kunnon baby blue. Kuvissa lakka näyttää raidalliselta, koska se on vielä märkää. Otin kuvat siis kesken glitteripläjäyksen tekoa.

chg kinetic candy swatch

Ai niin, kävin tänään kampaajalla ja sain sieltä matkaan varmaan 800 ylimääräiseksi jäänyttä rakennekynsitippiä, JES! Nyt on matskua mille harjotella maalailua :D Huipuin kampaaja ever! Ja tukastakin tuli hyvä :)

Translation: here’s a glitter sandwich I promised a few days earlier. You can create this look by layering glitter polish over base color and painting few coats of sheer nail polish on top of the glitter. I painted my nails with gorgeous baby blue China Glaze Kinetic Candy, then put on 1 coat of ChG Techno and 1 coat of ChG Snow Globe and finished with OPI’s white jelly nail polish called Don’t Touch My Tutu. I love this manicure so you’ll be seeing more of these, guaranteed!

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Oi miten kauniit! Mullakin on tuolla testattuna seuraavaa glitter sandwichia varten juuri tuo Kinetic Candy + glitter + DTMT -yhdistelmä :DD Glitter vaan oli semmoista moniväristä, toisin kuin sulla tässä. Nämä on ihanan herkät ja jotenkin talviset. Tykkään!

    1. Kiitos, tykkäsin itekin :) haluaisin kans jotain moniväristä glitteriä, mutta Rainbow Connection on vaikea löytää nykyään eikä mitään vastaavaa ole sattunut nokan eteen. Tuo Kinetic Candy on kyllä ihana :) Tein toisenkin pastellisandwichin mutta en oo vielä ehtinyt postata sitä..ah mä en ollenkaan saa tarpeekseni noista sandwicheista nyt! :D

        1. uuuuu kiitos! Kävin tänään Seppälässä ja bongasin sieltä Wet’n’Wildin Party of Fiven mikä kans muistutti tosi paljon noita linkin kolmea lakkaa. Lippmannin Happy Birthday on ainakin hyvin samannäkönen Party of Fiven kanssa vaikka ne ei ilmeisesti ihan dupeja olekaan. Oon ihan periaatteesta boikotoinut noita Seppälän halpislakkoja koska ne pullot on niin järjettömän rumia, mutta aattelin että ehkä nyt voin tehä yhen poikkeuksen ni pääsen samantien koittamaan sandwich-variaatioita :) Nään jo mielessäni Party of Fiven yhdistettynä Technoon sandwicheissa…oh the sparkles!