Hey Baby & 4 In the Morning

Juuri ja juuri pari päivää maltoin edellistä Gwen Stefani -lakkaa kynsillä pitää, kun piti jo päästä kokeilemaan seuraavia. Tiesin jo ennen lakkojen saapumista että haluan yhdistää pinkin Hey Babyn ja mustan 4 in the Morning -lakan, koska musta ja pinkki nyt vaan on niin ilahduttava teinirokkiyhdistelmä ja siksi se mun mieltä aina jaksaa lämmittää.

OPI Hey Baby 4 in the Morning
OPI Hey Baby & 4 in the Morning

Sen sijaan mun mieltä ei lämmittänyt kynsiteippien kanssa pelaaminen. Ajattelin, että totta mä nyt yhdet suorat viivat jaksan teipeillä kynsiin väkertää, mutta hiki päässä sitä taas joutui tuhertamaan. ”ÄlätartusiihenälämenevinoonnytrauhassahengitäjospatääeimenisvinoonEEEEIIIIII!!” Aina sama juttu.

.
.

Lakkasin kynnet ensin pinkillä Hey Babylla poislukien nimettömän, jossa on 4 In the Morning. Hey Baby on varsin pigmenttistä (toimii leimauksessakin, testasin), mutta ensimmäinen kerros levittyi sen verran epätasaisesti, että toisen kerroksen jälkeen osassa kynsistä kuulsi läpi ekan kerroksen virheet. Osassa kynsistä siis on kolme kerrosta, osassa kaksi. Hey Baby on hyvälaatuinen ja helppo levittää, mutta suosittelen paksuhkoja lakkakerroksia ja tarkkaa levitystekniikkaa, niin säästyy kolmelta lakkakerrokselta. Hey Baby oli kyllä muuten oikein kiitollinen lakattava, jämäkkä koostumus pysyi siellä missä oli tarkoituskin, tasoittui nätisti itsestään ja kiilsi kuin mikäkin.

opi gwen stefani hey baby swatch
.

Satiinipintaiseksi kuivuva 4 In the Morning on aivan ihastuttava, niin laadultaan kuin ulkonäöltäänkin. Ensimmäinen kerros näyttää epätasaiselta, mutta toisella kerroksella saa jo täyden peittävyyden eikä lakka edes jämähdä kynsinauhoille sen kummemmin, vaikka onkin musta. Kertakaikkiaan mainio tapaus. Hienojakoinen hopeinen shimmer tuo vähän pehmeyttä ja hentoa kiiltoa lakkaan, ja satiinipinta on aivan yhtä siliteltävä kuin Love.Angel.Music.Babyssakin.

.
.

Lakkojen kuivuttua alkoi vihanpito teippien kanssa. Laitoin (= tuhersin hikisin ja tärisevin käsin) kaksi soiroa teippiä kynnelle (vinoon), lakkasin niiden väliin (…ja päälle ja viereen ja yli…) värilakalla ja poistin teipit samantien (hengittämättä). Pari havaintoa: OPI:n leveä sivellin ei varsinaisesti oo omiaan tuollaisen ohuen raidan lakkaamiseen, eikä nanomillin levyinen kynsiteippi ole omiaan rajaamaan lakattavaa aluetta. Nii joo ja yltäpäältä lakassa oleva teippi tarttuu kaikkialle ihan silkkaa v-mäisyyttään ja sotkee kaiken talossa ja puutarhassa. Hieno kokemus taas kaikinpuolin.

.
.

Lopputulos oli sitten onneksi kuitenkin ihan mieluisa vaikka sainkin puolivillaisen hermoromahduksen tekovaiheessa. Tein lakkauksen sunnuntaina ja lakat on mulla kynsillä edelleen, kärkikulumaa toki on, mutta lohkeamia tai muuta vikaa ei. Uskallan suositella :)

.
.

Tulen aina jotenkin hyvälle tuulelle kun katselen noita pulloja, korkitkin on niin hauskat…pienet on ilot pöljällä :)

Hei ai niin asiaan liittymätön vinkki: muistatteko kun mainitsin ostaneeni MoYoulta sellaisen suorakulmion mallisen löllöstamperin? Se on aivan sairaan hyvä enkä käytä enää mitään muuta kuin sitä – ja nyt niitä samoja on tullut myyntiin Adeninalle! Onnea Suomi. Suosittelen :)

Translation: I knew I would want to combine OPI Hey Baby and 4 In the Morning even before I had them, they are a perfect match! I like the way different finishes compliment each other, the glossy creme against satin matte…subtle but interesting. Hey Baby is a pigmented creme (works on stamping btw) but on some nails I had to use three coats because I couldn’t get an even result with two. Black satin 4 in the Morning was outstanding in terms of quality. It’s fully opaque with two coats and has really pretty silver shimmer running throughout. I did the stripes with striping tape and it was a horrible experience as always. Tape is really not my cup of tea but I like the result nevertheless :)

Kurkkasitko jo nämä?

30 kommenttia

 1. Kynsiteipit yh, omiaan aiheuttamaan kolmannen maailman sodan, perhekriisin ja mitähän muuta :D

  Mutta nätit kynnet oot saanut aikaiseksi, tulee omat teinirock-ajat mieleen :D

  Jos mulla on pinkkejä jo enemmän kun yhden ihmisen on järkee omistaa, niin tarviisinkohan mä ton hey babyn. Vähän vaikuttais siltä :D

  1. Teinirock <3

   Mullakin on aika läjä pinkkejä, mutta en silti löytänyt omista valikoimista tälle dupea. Essencen Ultimate Pink on tosi lähellä. Mut tää on niin kiiltävä ja mehukas että se jo oikeuttaa ostamaan :D

 2. Näin sähäkät kynnet vaatii sitten vähintään nahkahousut kaveriksi! Jos ei nahkaa ni niittejä edes. Odotan kuvia koko asusta. ;)Teippimanikyyrit näyttää aina niin upeilta, mutta on ihan hirveitä tehdä =( Jos ei muuta ni se teippi tarttuu vähintään siihen kynteen mikä on jo tehty (hyvin) ja pilaa senkin. Ja muuten sorruin eilen kaupan vispipuuroon..

  1. Nahkaa ja niittejä löytyy kyllä, vaikken enää mikään rokkari olekaan :)) kuvia sen sijaan ei oo tulossa ihan heti :D
   Joo, ne ON hirveitä tehdä. Pure hate. Yhden teippilakkauksen jälkeen joudun lepuuttamaan hermojani aina kuukausia :D Oliko siitä kaupan puurosta mihinkään?

   1. No.. Olihan se puuro parempi ku ei mitään, mutta vähän mautonta se kyllä oli. Jos oikein hyvää puurokokemusta haluaa ni parempi tehdä itse =P (Tai laittaa mies tekemään niin kuin meillä toimii)

 3. Oooooooi jummi miten upeat kynnet! IHAN mun näköset. Vielä ku ite jaksais noiden teippien kanssa pelata. Aikoinaan muutaman kerran kokeillu, hermot joka kerta menettäny, ja teipit eteenpäin myyny. :D

  MISSÄ mun Gwen-lakat on?! Ei pysty enää oottaa!

  1. Kiitos! :) Haha ymmärrän, kauheetahan tää tuhertaminen on :D ei mikään nautinto varsinaisesti mutta lopputulos palkitsee aina joskus. Onnea omista Gweneistä :)

 4. Nää on ihanat! Mutta nyt kaikki vois vaikka lopettaa näistä lakoista postaamisen tai sorrun tilaamaan tuon 4 In the Morningin. Se näyttää ihan liian kivalta kaikissa nail art jutuissa. Joku vois puhua miulla vaikka vähän järkeä ja kertoa, että oon ostanu ihan liikaa lakkoja viime aikoina muutenkin.

  1. Kiitos! haha, luulen että postaaminen on vasta lähössä vauhtiin kun lakat alkaa rantautua Suomeen – sinuna ostaisin ton ihan suosiolla :D

   Liiallinen ostaminen? mitä se on? tä? Koskaan en oo liikaa ostanu.

   1. Kait siinä niin vielä käy, mutta yritän vastustaa kiusausta vaikka edes sinne asti kun se Opin kevätkokoelma julkaistaan, jos siinä vaikka olis jotain kivaa :D

 5. On nämä vaan niin ihanat! 4 in the morning jäi mulla alkuhypessä L.A.M.B:in jalkoihin, mutta nyt sekin on alkanut houkuttaa…

  Ja ah, noi korkit!

  1. Kiitos :) Minäkin aluksi kuvittelin sivuuttavani sen koska ”sehän nyt on vaan musta” mutta livenä se ihastuttikin :)

 6. Kommentoinkin tuolla toisaalla että ihastuttavan tarkkarajaista jälkeä! Vasta sen jälkeen tulin lukemaan postauksen:D

  Mulla ralliteipit pölyttyy taas laatikossa, pitäisi ihan aktivoitua pitkästä aikaa.

  1. Joo ei tää ilmaseks tullu :D Mulla se parempien teippien tilaaminen on jääny ihan ajatuksen asteelle. Seuraavaks haluan niitä vinyylejä!

 7. Kummasti alkaa houkutteleen nää Gwenit vaikka luulin että pärjäis ilmanki :D

  Kuinka pehmeä muuten on se MoYoun suorakulmaleimasin verrattuna xl-löllöön? Tilasin tohkeissani sen Adeninan suorakulmaisen ja petyin kun se ei ollut löllö vaan enemmän Konadin leimasimen tapainen.

  1. Ilman?? höpö höpö :D

   Kyllä se MoYoun pehmeä on, kiinteämpi kyllä kuin kaikista pehmeimmät xl-löllöt (niitäkin on erilaisia) mutta jonkin verran näyttää antavan periksi käytössä koska on alun kokeiluista jo vähän pehmentynyt. Mutta ei se kyllä missään vaiheessa ole niin kova ollut kuin Konadin oma! Adeninan leimasin on kyllä ihan sama kuin toi MoYoun, ulkonäkö ja mitat täsmää, samanlainen scraperkin tuli mukana MoYoun tilauksessa.

   1. Ei se sentäs ehkä yhtä kova oo ku se Konadin. Vertailua en voi tehä ku Konad on muuttanu autuaammille leimausmaille. :D Löllöksi en kumminkaan sanos. Mutta jos se kerran käytössä pehmenee niin ehkä mun kannattaa jatkossa purkaa kaikki aggressiot siihen :D

 8. Mä en edes yritä laittaa teippejä oikeaan käteen itse, vaan huudan aina miehen avuksi (tähän asti se ihme kyllä on tullutkin). :D Hyvinhän nämä onnistui ja värit sopii mielettömän hyvin yhteen! :)

 9. Kynnet on kyllä kivannäköiset ja tunnistan itseni noista mainitsemistasi ”pöljän iloista”… Kattelin tänään onnessani näitä Stefani-lakkoja Kicksissä, vaikka samat löytyy kotoakin. :D

 10. Ai vitsit että nämä on makeet! Ja olen samaa mieltä kuin tuolla ylempänä joku: nää kyllä vaatis nahkaa ja niittejä asukokonaisuuteen :D Teippien asettelu on hanurista mutta vielä enemmän hanurista on se kun se lakkaus ei sitten onnistukaan vaan sitä lakkaa pääseekin vääriin paikkoihin ja AARGGHHHH verenpaine alkoi just kohota pelkästä ajatuksestakin.

  (Ja nyt funtsin sitä paitsi että tarvitsenko SITTENKIN ehkä tuon Hey Babyn… kolme kerrosta on kyllä liikaa, mutta jos kahdella reilulla pärjäis niin… hmmm…)

Vastaa