Lisää teippailuja ja OPI-alea

OPI-lakkojen maahantuoja BM International avasi joitakin kuukausia sitten Kauneudenkauppa-verkkokaupan, joka on ainoa virallinen OPI-verkkokauppa Suomessa (on kaupassa muitakin tuotteita, mutta minä nään vaan lakkoja :D). Sain Kauneudenkaupasta esiteltäväksi OPI:n Designer Series -sarjan uusimmat tulokkaat, DS Lapisin ja DS Pewterin. Settiin kuului myös DS Top Coat.

.
.

Koska teippailu oli viimeksikin niin ilahduttava kokemus (….), tartuin uhmakkaasti teippeihin tälläkin kertaa. Lakkasin alkuun kolme ohutta kerrosta OPI:n My Boyfriend Scales Wallsia, harmaanvalkoista ihanaa epäväriä (joka tosin näissä kuvissa taittaa liikaa siniseen ja asiaa kompensoidakseen mun sormet helottaakin sitten punaisina). Väliin pikakuivattaja, ja päälle tärisevin käsin pari teippisoiroa. Kolmioiden sisukset lakkasin suosiolla nail art -siveltimellä, raidan tein lakan omalla sudilla.

.
.

Kolmion muotoisilla alueilla edustaa DS Lapis, mielettömän sininen semitekstuuri, joka on saanut nimensä siniseltä lapislatsuli-puolijalokiveltä (tiesin tän googlaamatta, koska Juha Tapio kertoi tästä puolijalokivestä Vain Elämää -sarjassa, eli kannatti taas katsoa telkkaria!). Nimettömässä näkyy DS Pewter, tumma graniitinharmaa glittertekstuuri. Molemmat lakat on nimetty Raw Granite -lakoiksi, mikä viittaa lakan rouheaan pintaan. Molemmat lakat kuivuvat mataksi ja niissä tuntuu selkeä tekstuuri, mutta hiekkalakkoja ne eivät kuitenkaan ole. Kummatkin siliävät jo yhdellä kerroksella päällyslakkaa. Pinta ei ole sellainen sokerimainen kuten hiekkalakoissa, mutta saman tyyppinen kyllä.

.
.
.
.

Lapis ja Pewter peittävät molemmat kahdella kerroksella ja ovat oikein moitteettomia laadultaan. Hyvä niin, koska näiden siivoaminen kynsinauhoilta on melkosta vääntämistä kaiken glitterin ja hiletomun vuoksi. Lakat on kuitenkin jämäkkää laatua eivätkä lammikoidu kynsinauhoille.

Tässä Lapis yksinään, kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa:

.
.

Päällyslakka muuttaa Lapisia melko paljon, mieleen tulee Zoyan Dream. Sävy tummenee ja mattaisat glitterit alkavat tuikkia kauniisti, mitä ei tietenkään erityisen hyvin kuviin saanut, kun auringonpaistetta ei kauvauspäiväksi siunaantunut. Kuvassa käytössä yksi kerros Ds Top Coatia, joka oli miellyttävän ohutta ja tasaisesti levittyvää. (En tiedä mikä siitä päällyslakasta tekee DS-sarjalaisen, joskus olen kuullut huhua että se korostaisi lakkojen holoefektiä, mutta ainakaan scattered-mallin holossa en eroa kiekolla huomannut tavalliseen päällyslakkaan verrattuna.)

.
.

Pewteristä tulee mieleen OPI:n Metallic 4 Life, mutta mattatekstuuriversiona. Rokkilakka :) Kuvassa Pewter on ilman päällyslakkaa. En ottanut kuvaa päällyslakan kanssa, koska eroa ei juuri saanut kuviin; suurin muutos tulee kiillosta ja siitä, että lakka tummenee asteella.

.
.

Selailin Kauneudenkaupan valikoimaa ja huomasin, että myynnissä on harvinaisuuksiakin: DS Tapestrya ei juuri Ebaystakaan löydä, ainakaan järkevään hintaan tai Suomeen toimitettuna, ja Muppets- sekä Burlesque-kokoelman discontinued-lakkoja on useita. Yksi ehdoton helmi on Teas-y Does It, jota ei saa enää oikein mistään ja se on aivan älyttömän kaunis lakka. Ostaisin heti jos mulla ei jo olisi sitä…tosin, pieni hullu harrastaja minussa on joskus harkinnut varapulloa. Krhm. Muppets-kokoelman jäljellä olevat lakat on alennuksessa ja joukossa on mm. tosi harvinainen Warm and Fozzie. Just sayin’…

Kauneudenkaupasta tilatut tuotteet saa R-kioskille toimitettuna ilman postikuluja, tarjous on voimassa toistaiseksi. Lisäksi koodilla wastinglifestyle saa -20% normaalihintaisista tuotteista, koodi on voimassa helmikuun loppuun. Kannattaa olla kytiksellä, sillä verkkokauppaan saapuu hurjasti uutuuksia muutaman viikon sisällä ja perusvalikoimakin päivittyy tasaisesti laajemmaksi. Kauneudenkaupan Fb-sivuilta voi kyylätä uutuuksien tuloa, ja jatkossa sinne tulee myös erikoistarjouksia, joista kerrotaan vain Facebookissa ja jotka ovat voimassa vain lyhyen hetken. Olokaahan kärppänä!

Linkit eivät ole affiliate-linkkejä eli niiden päätön klikkailu ei tuo minulle rahaa tai muita etuja..paitsi jos hullu klikkausrumba tuottaa mainetta ja kunniaa. Lakat olen saanut ja kertonut tässä postauksessa niistä rehdin mielipiteeni. Lompakon kevenemisestä en ota mitään vastuuta ettäs tiiätte.

Translation: I got OPI DS Lapis and DS Pewter for review from Kauneudenkauppa, Finnish OPI importer. I wanted to corporate the two to a same manicure and decided to use tape again although I just complained how much I dislike them. Anyway, I used OPI My Boyfriend Scales Walls for the base and taped triangles and stripes. I used nail art brush to fill in the gaps. I really liked both DS-polishes on their own too, they’re great quality-wise and opaque with two coats. Both dry to a rough matte finish that OPI calls Raw Granite. Name is fitting, I have to say. They feel a bit rough to the touch but can be tamed with one coat of top coat. 

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Hoo, mulla samaa tekniikkaa kynsillä tällä hetkellä! Teippailin just eilen illalla vastaavia kolmioita tekstuurilla eilen illalla :)

  Lapis ja Pewter on kyllä ihania. Voinkohan tulla toimeen ilman tuota viimeksi mainittua…

  1. Tän haastavampaan teippailuun en kykene :D tykästyin tuohon cremen ja tekstuurin kontrastiin :) Jos sulla on Metallic 4 Life niin ehkä sitten voit, mutta jos ei, niin….:P

 2. Siis hirrrrrveen kiva ku ton ilmaisen ärrätoimituksen kerroit. Lompakko keveni, harmi vaan ku oli valmiiks tarjouksessa, sun koodilla ois saanu vielä muutaman sentin pois.. :D No mutta en mä ole muutamaan kuukauteen ees ostanu mitään kalliimpia lakkoja. Ni et kiitti vaan! :-)
  Et kohta pääsen kiroamaan ku I snow you love me ei halua järjestyä kynsille nätisti. Syytän sit sua.

  1. Ole hyvä! :D Voi se on ihana lakka, kyllä se järjestyy kun käytät puutikkua tms etkä holvaa liikaa sitä lakkapohjaa mukaan! :)

 3. Vai et ota vastuuta lompakon kevenemisestä. PYH! Se on sun kontolla nainen kun mä nyt avaan Kauneudenkaupan sivut ja sekoan. Tilaan ältsykasan Opeja ja taas saan miettiä mihin ne tungen ja miten mä kerkeän millään lakata ja ja ja… Oh no.

  Mut mageet kynnet! ^_^

 4. Uuh, toi DS Pewter kyllä houkuttelisi, kun ei mulla edes ole sitä Metallic 4 Lifea. Urhea olit kun taas tartuit teippeihin ja kynnetkin on kyllä oikein kivat :)

  (Korukivien kanssa paljon touhunneena joudun kuitenkin varovasti mainitsemaan, että vaikka Juha Tapion levyn nimi on Lapislatsulia, niin sen kiven nimi on lapislatsuli, ilman a:ta (usein näkee myös muodon lapis lazuli) :)

  1. Kiitos :) uhh hyvä kun huomasit, mä itseasiassa tiesin tuon eron mutta a jäi tuonne kun ajattelin ensin mainita siitä levystä..ja nyt kukaan ei usko mua :D käyn korjaamassa :D

  1. Jos sulla on kokoelmassa tuollainen mustan/mustahkon tekstuurin aukko, niin Pewter on kyllä ihan varteenotettava vaihtoehto :)

Vastaa