Red Hot

Tiedättekö niitä päiviä, kun aamusta saakka maailma on vaan jollakin tavalla vinksallaan ja pitkin päivää tapahtuu kaikkea ihan kummallista ja ärsyttävää? Keität kahvia ilman vettä, hukkaat kynän jota pidit sekunti sitten kädessä, juna jonka piti kulkea myöhässä olevien junien tilalla onkin lopulta enemmän myöhässä kuin ne alkuperäiset, junan saapuessa kotiasemalle ovet ei aukea ja joudut seuraavalle asemalle, ihmiset on jotenkin poikkeuksellisen hankalia ja ikäviä, tekniikka pettää, muistat palaveriajat väärin ja olet myöhässä kaikkialta, pitkään myynnissä ollut auto saa ostajaehdokkaan ja samana päivänä se hajoaa….kaksi viimeisintä päivää on olleet tasan tuollaisia ja nuo kaikki luetellut pikkuärsytysasiat on mulle niiden päivien aikana tapahtuneet ja nuo on vaan pintaraapaisuja. Nyt istun sohvannurkassa ja pälyilen epäluuloisena ympäriinsä. Kohta varmaan seinät sortuu ympäriltä. *vetää foliohattua syvemmälle päähän*

Misa Eye Candy
Misa Eye Candy

Koska universumin normaali järjestys on vinoutunut, ajattelin etten uskalla lähteä kovin haastavaa lakkausta tekemään vaan pelaan varman päälle. Turvalakkasävyksi punainen ja kivasti decalit siihen. Noh, en näköjään enää kykene siirtokuvia käyttämään, tuntuu että leimailukin on paljon helpompaa. Ensimmäiset kuvat hylkäsin liian suurina, toisten kanssa pääsin kahdeksanteen kynteen saakka ja siinä vaiheessa vasta iskeytyi tajuntaan että hirveän rumia siirtokuvia olivat. Revin ne irti ja tuhosin lakat kahdesta kynnestä, lakkasin ne uudestaan, unohdin laittaa pikakuivattajan, ruttasin lakat, lakkasin uudestaan, valitsin kolmannet siirtokuvat. Tosi kätevä ja nopea lakkaus hei.

.
.

Etusormestakin katkesi kynsi ihan lihaan saakka, uppiniskaisesti kieltäydyin lyhentämästä muita samaan olemattomaan mittaan ja ei mun kyllä pitänyt siitä kädestä edes kuvaa ottaa, mutta tuossa yläpuolellahan tuo nyt näkyy möllöttävän :D

.
.

Lakka sentään osui nappiin. Kyseessä on Misan Eye Candy, joka kuuluu Misan Blink of an Eye -syyskokoelmaan viime syksyltä. Misaa näkyy jotenkin ihmeen vähän blogeissa, joten uusista kokoelmista kuulen aina sattumalta sieltä täältä, jos ollenkaan. Huonosti Misaa on saatavillakin, omani oon aina tilannut NailSuppliesilta mutta sieltäkään ei voi tilata helposti vaan paria lakkaa, kun postikulut on 30 dollarin luokkaa.

.
.

Eye Candy on röyhkeän intensiivinen, pröystäilevä punainen, vihainen ja valloittava. En varmasti koskaan tule kyllästymään näihin väreihin, joita voi kuvailla kuin ihmisiä. Eye Candy peittää kahdella kerroksella ja Misalle ominaiseen tyyliin levittyy aivan huomaamatta juuri sinne minne pitääkin, ei kaljuunnu, ei raidoitu, ei lammikoidu, veny tai valu. Lakka on täynnä hohtavaa punaoranssia shimmeriä ja kuivuu satiinipintaiseksi. Sellaisena en Eye Candya kyllä suostuisi pitämään, sillä päällyslakka vasta herättää lakan henkiin ja huikea shimmer pääsee oikeuksiinsa.

.
.
.
.

Punaisia lakkoja on kyllä vähän vaikea koristella. Joudun aina turvautumaan mustaan, kun tuntuu että mikä tahansa muu koristeväri tuo joko jouluviboja tai ei vaan käy yksiin punaisen kanssa. Nämä kynnet on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein mieluisat ja ruokkivat juuri sitä mitä maailmanvinksahduspäivinä tarvitaan: räyhähenkeä.

*pui nyrkkiä*

Translation: Misa Eye Candy is the only accessory I’m ever gonna need. How fiery, bold, in-your-face, hot and outrageous is this?! Holy smokes! Other than it’s looks Eye Candy is also perfect quality-wise, it spreads effortlessly and covers with 2 coats. It dries to a satin matte finish but in my opinion it really needs a top coat to bring out it’s glory. I’m completely and utterly in love with this polish :D Black roses are water decals. 

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

 1. Tommoset päivät on kyllä niin mahtavia…Tiedän liiankin hyvin, niitä tulee vain liian usein vastaan.

  Tämä lause kiteyttää sen miksi mua ei oikein kiinnosta siirtokuvat ja kynsitarrat varsinkaan: ”Tosi kätevä ja nopea lakkaus hei.” :D Just näin.

  Rehellinen punainen on todellakin röyhkeä ja ihan paras väri, (huolestuttavaa tosin on se, että ihsmiskunta käyttää sitä koko aika vain vähemmän) ja mun mielestä toi on niin kaunis, että menis ihan yksistäänkin, mutta sun nyrkin puiminen kannatti, tosi nätit noi siirtokuvat ton kanssa :) Ja mä ees huomannu, että yks kynsi lyhyempi, johtunee varmaan siitä, kun itelläkin muutama kynsi repeytynyt, köh.

  1. Punaiset on niitä harvoja lakkoja joita mielelläni katselen ihan ilman mitään ylimääräisiä koristeita :)

   Ja siirtokuvat ON helppoja…siis yleensä :D

 2. Huh, mulla oli kans just tollanen päivä viime viikolla. Peruutin autoa tallista niin onnistuin sit kolhimaan toisen sivupeilin ovenkarmiin, lens se kuori, tms. irti, onneks sentäs hipas vaan sen verran ettei rikki menny mitään ja sen sai takas paikalleen. Kyl silti kirosin..
  Töissä unohdin varmaan kolme eri asiaa joiden pitäis siinä aamun aikana hoitua ihan rutiinilla, ja päivemmällä huomasin et olin unohtanu maustaa välipalani, eli oli mauttomat eväät. (semmonen vähän niinku muromysli ite tehtynä, eli kardemumma ja vaniljasokeri unohtu, maistui siis pahvilta) Sit kotona huomasin etten ollu muistanu ottaa loppua sitä mysliä pois kattilasta, ja se oli sit jämähtäny ihan kivikovaks sinne pohjalle.
  Eli päivä jona ois kannattanu jättää nousematta sängystä munkin.. jos joku voi mennä pieleen niin se myös menee. Tulipa taas sepustus.
  Aivan upea lakkaus kyllä!!! <3

 3. Voi Emma! :DDD Anteeksi, mua niin naurattaa täällä, vaikka ei tietenkään saisi nauraa toisen kurjille päiville. Jaa mutta tietystihän nauran vain sille tavalle, jolla niistä on kerrottu :D

  Kynnet on kyllä ehdottoman kauniit. Ja sopivat hyvin tunnelmaan :D

 4. Oi ei. Sulla on ollu vastoinkäymisiä ja sait kyllä kirjoitettua niistä niin että fiilis tavoitti minutkin täällä ruudun toisella puolella. Hah, putosin tuolle ”*vetää foliohattua syvemmälle päähän*”

  Lakkaus on mahtava! Ihana tuo lakka. Onkohan mulla yhtään Misan lakkaa… :o Ei taida olla. MIKSEI mulla ole yhtään Misan lakkaa??

  1. Hyvä että sain levitettyä tunnelmaa sohvannurkan ulkopuolellekin :D

   Ei yhtään?! Whaaaat! Misalla on paljon outojakin lakkoja, mutta valikoimassa on paljon helmiä ja ne on yleensä tosi hyvälaatuisia!

 5. Siis joo. Mä olin ihan varma että commentoin tänne jo. Mutta ilmeisesti olen taas ollut niin käsittämättömän kiireinen, että unohdin painaa enteriä. Huoh. Siis kateeksi käy sun kärsivällisyyttä. Mä olisin sikellyt lakkapullot ja kuvat jo menemään =P Aion kyllä tästä inspiroituneena kokeilla mustia ruusuja punaisella pohjalla. Kun uudet leimauslaatatkin tuli jo =)

   1. Kiva että kiireiltäsi huolimatta palasit Commentoimaan :D Mä en ole kärsivällinen, mutta olen sinnikäs ja se kompensoi :D

 6. Voih, toisen epäonnelle ei saisi nauraa, mutta sun tapa kirjoittaa on niin mainio.
  Toivottavasti viikonlopusta tulee kiva! =)

  (ja jessus mikä punainen!!! Röyhkeä tosiaan hyvä sana kuvaamaan sitä)

Vastaa