CesarsShopin avajaiset

Heeeei pikainen vinkki varsinaisten postausten välissä! Oletteko kuulleet, että CesarsShopissa käynnistyy tänään avajaisviikko? Nettikaupan toimintahan on jatkunut samoin kuin ennenkin, mutta sen lisäksi Vuorikadulle Helsinkiin on avattu ihan oikea Cesarsin kivijalkaliike. Samalla kadulla sijaitsi aikaisemmin Cesarsin varastotilat, jonne pääsi ostoksille kerran viikossa. Nyt uuden liiketilan myötä CesarsShop on auki tiistaista lauantaihin.

Liiketila on ihan tolkuttoman söpö ja kaikkialla on pientä hipelöitävää. Aikuisuuden vastine vanhan ajan karkkikaupoille, sanoisin. Olen pari kertaa uudessa kaupassa käynyt ja kyllä vaan on ihan mahtavaa päästä vertailemaan lakkoja livenä ja selaamaan leimauslaattoja ynnä muuta. Huomattavasti kivempaa kuin nettishoppailu! Haluaisin nostaa esiin myös liikkeessä olevan noutokorin. Postimaksujen nousun myötä blogien ja Facebookin kynsilakkakirppisten toiminta vaikeutui eksponentiaalisesti, mutta nyt pk-seudulla pyörivät voivat käydä jättämässä myymänsä kirppislakat Cesarsin noutokoriin, josta ostaja voi ne sitten nimellään käydä noutamassa.

Nyt avajaisviikolla liikkeessä on monenlaisia tarjouksia, esimerkiksi kaikki OPI-lakat, Ruby Wingit ja indielakat (poislukien F.U.N Lacquer ja Picture Polish) ovat kympin kappale. Zoyan, INM:n ja Kagan tuotteita on myös alennuksessa ja lisäksi tarjolla on runsaasti poistotuotteita. Ja mikä parasta, minä oon siellä höntsäilemässä perjantaina klo 16-18! Wohoo! Nyt voitte kaikki tulla sankoin joukoin paikalle tökkimään mua ja juttelemaan. Enkä pistä vastaan jos syötätte mulle esim. karkkia.

En kuitenkaan ole ainoa sirkuseläin avajaisviikolla, sillä joka päivä Cesarsilla on paikalla joku ihana bloggaaja. Aikataulun näätte kuvasta.

cesarsavajaiset
.

Myymälä sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 22, hotelli Arthuria vastapäätä. No, tuuttekste? :)

Translation: If you are visiting Finland and hope to satisfy your nail polish cravings, go to CesarsShop at Vuorikatu 22, Helsinki. CesarsShop carries Color Club, Konad, Zoya, various indie polishes, China Glaze and O.P.I – just to name a few. CesarsShop store is located in central Helsinki, just across Hotel Arthur. Happy shopping :)

 

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

  1. Mä kävin pari viikkoo sitte ja onneks oli ostoslista mukana. Muuten olisin menny ihan pyörälle päästäni :D Just sopivasti blogissa kerronkin käynnistäni :) Harmi kun en nyt viikolla pääse. Olisin muuten käyny sun ja Sissin päivinä. ^_^

    1. Ostoslista on hyvä, ite aina vaan sekoan uutuuksista ja unohdan ne jutut mitä tulin hakemaan…:D Harmi, ois ollu kiva porista! :)

  2. Mä voisin tulla! Missasin sut silloin siellä messuilla ni ehkä nyt uskallan =) Riipuu kyllä vähän työkuvioista, että ehdinkö ajoissa! Harmi, että missaan Sissin, mutta kaikkea ei kai voi saada =) Tulee vaan kauhea semmonen tuska, kun pitää laittaa kynnet edustuskuntoon =P

    1. Tottakai uskallat JEE ois niin kiva nähdä viimein!! Ja pöh eikä tartte, hyvä jos ite ehdin lakkaamaan edes yksivärisellä lakalla :D

  3. heh, onneksi helsinki on sen verran kaukana ettei tarvi pelätä mun ilmestyvän mestoille marmorointivehkeiden kanssa :D

    Pisteet kyllä tuosta kirppiskorista! Ihan kuningasidea kyllä :)

Vastaa