Picture Polish Week: Sizzle

picture polish sizzle

No niin, viimeinkin se taannoisen Picture Polish -teemaviikon viimeinen postaus näkee päivänvalon. Nimesin otsikon teemaviikon mukaan ihan vain sen takia, että tämäkin viivästynyt postaus löytyy sitten samalla haulla mikäli joku näitä myöhemmin etsii.

Lakkauksen piti edustaa ihastustani Picture Polishiin, mutta koska julkaisu lipsahti helmikuun puolelle, voidaan nämä luokitella varmaan myös ystävänpäiväkynsiksi.

picture polish sizzle
.

No onko vähän lässynlää-ällösöpöä hei?! Kirjaimet ja nuoli on vinyylejä Vinyl It Upista. Siellä oli taannoin sellainen tarjous, että jokaiseen tilaukseen sai kaupanpäälliseksi ystävänpäivävinyylejä, ja mulle osui hopeisia kirjaimia ja vaaleanpunaisia nuolia. Ajattelin aluksi asemoida nuolen menemään O-kirjaimen sydämestä läpi, mutta se näytti enemmän ihmisbiologian oppitunnin materiaalilta kuin Amorin osumalta, joten hylkäsin idean.

.

Cosmetic Sanctuaryn Lisan suunnittelema Sizzle on ihan puhdasta rakkautta kyllä, väri on niin kertakaikkisen pinkki kuin olla ja kykenee eikä mulla ollut yhtään samanväristä lakkaa varastoissani, vaikka välillä tuntuu että hukun pinkkeihin. Koostumus on oikein helppo mutta ei kovin peittävä, joten kolme reilua kerrosta lakkasin. Sizzle kuivuu onneksi tosi nopeasti eikä kerrosten määrä ehtinyt alkaa harmittaa. Sizzlessä on sen verran neonpigmenttiä mukana että se kuivuu puolimattaiseksi, joten päällyslakka on tarpeen. Lakan seassa on ihanaa pientä holohitulaa.

vinyl it up nail vinyls
.
.
.

Juttua ei tahdo nyt oikein irrota, sillä yöunet on jääneet kohtuuttoman vähäisiksi ja katkonaisiksi. Bobbyn menetyksen järkyttämänä vein nimittäin Vimman eläinlääkärin tarkastukseen (koska hysteria ja paniikki) ja päätin että hoidan kaiken mikä hoidettavissa vaan mitenkään on. Vimma syö keppejä ihan älyttömästi ja eläinlääkärin kanssa on epäilty, että syynä voisi olla närästys. Pyysin sitten lääkekuuria tähän mahdolliseen närästykseen ja eläinlääkäri sanoi, että kyseinen lääke on tehokas mutta hieman huonommin siedetty kuin miedompi versio (jota jo ollaan Vimmalle kokeiltu), ja että vatsa saattaa olla hetken pikkuisen löysällä. Joo. Se oli kyllä vuoden understatement. Kerettiin antaa kaksi annosta sitä lääkettä ja sen jälkeen alkoi semmonen ripuli- ja oksennusfestivaali että oksat helevettiin ja pala latvaa kans. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä herättiin 45 minuutin välein päästämään koira ulos tarpeilleen, ja siitä huolimatta sain siivota kahdet oksennukset yöllä sisältä. Töistä palatessa kotona odotti neljät ripulit (joista kolmet matolla, tietenkin) ja parit oksut ja seuraavakin yö meni katkonaisilla yöunilla. Tiistaipäivänä sisälle oli päässyt vain yksi kakka, mutta se olikin hienosti hierottu kolmelle eri portaalle ja meillähän on siis portaissa kokolattiamatto. Mah-ta-vaa. Epäilen että lähin mattopesula lakkaa kohta vastaamasta meidän puheluihin. Nyt tilanne on onneksi jo (ainakin toistaiseksi) rauhoittunut, mutta kylläpä kannatti hoitaa sitä mahdollista närästystä…….voi Vimmaparka, se varmaan tekis meistä eläinsuojeluilmoituksen jos osais.

Jokohan tuossa olis riittävästi eritekuvausta..toivottavasti ette olleet syömässä tätä lukiessanne. Hyvityksenä linkitän tähän alle aikaisemmat Picture Polish -lakkaukseni, niin voitte käydä tsekkailemassa sävyjä ja arvioita koostumuksista :) Olen lakannut myös Lakodomilla ja Escapadesilla, mutta niistä ei ole kuvia. Lakodomin koostumuksesta en pitänyt, mutta vaaleanharmaan cremen päälle kerrostettuna se toimii ja on todella kaunis. Escapades sen sijaan on aivan upea ja se täytyy kyllä vielä jossain vaiheessa saada blogiinkin saakka. Picture Polish -tulva ei muutenkaan tule päättymään, sillä Cesarsille tuli juuri täydennystä aikaisempiin sävyihin ja samalla valikoimaa laajennettiin parillakymmenellä sävyllä, ja kävin rohmuamassa itselleni Totesin, Peaches & Creamin, Forget Me Notin (en saa linkitettyä, näköjään jo loppu) ja Mad Magentan. Täytyy vissiin pitää toinenkin teemaviikko :D

Lagoon

Eerie & Color Storm

Shocked

Holiday

Enchanting

Swagger

Cyan & Storm

Moscow & Flirt

Paris & O’Hara

Grace

Siren Song

Chillax & Honey Dew (ruma lakkaus ja rumat kuvat, sori :D)

Translation: Here’s the remaining post of my Picture Polish theme week. This was delayed a lot beacuse of the loss of our dog Bobby which messed up my blogging schedule pretty bad, but better late than never I guess! Sizzle is a gorgeous hot pink polish designed by Lisa from Cosmetic Sanctuary. She nailed it! I love the bordering-on-neon color and the formula was really good too. Sizzle isn’t very pigmented though so I had to use three coats but that was a breeze since Sizzle dries very fast. The letters and the pink arrow are nail vinyls from Vinyl It Up

Above is the list of my past Picture Polish manis in case you’re interested :)

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Voi Vimmaa. :/ Ja kun kyseessä on vielä iso koira, ei sieltä kummastakaan päästä tule sitä tavaraa kovin vähän… Meidän hurtta on tosi herkkävatsainen. Koirallahan tulee ikää jo 7vee tässä keväällä, mutta nyt lukemattomien ruokavaihdoksien jälkeen löytyi THE ruoka. Mikään ruoka kun ei tuntunut sopivan ja viimeisin aiheutti korvatulehduksia ja juurikin noita yöllisiä oksenteluja, jotka todennäköisesti oli närästystä. Miljoona yötä on tullut valvottua koiran vuoksi. Nyt kun vaihdoimme loppusyksystä Brit Careen niin koira voi silmiinnähden paremmin. Hajuhaitatkin häipyi, eikä se ole kertaakaan oksentanut, eikä korvatulehduksista ole tietoakaan. Nyt sille pystyy jopa joskus antamaan puruluitakin. Se tunne kun koira laittaa illalla nukkumaan ja huokaisee tyytyväisenä ennen kuin nukahtaa. :3

  Mutta kynsistäkin vielä, tuo Sizzle saattoi ehkä päätyä mun himotuslistalle, ihan mieletön! :)

  1. Voi, sillä on kyllä sitten todella herkkä vatsa! Onneksi ratkaisu on löytynyt :) Ruokien kanssa puljaaminen on tosi rasittavaa ja aikaavievää ja ärsyttävää, Bobbyn kanssa mekin sitä jouduttiin tekemään.

   Sizzle on kyllä huikea :)

 2. Vimma-riepu! :( Eikä kateeksi käy kyllä sitäkään raukkaa, joka nuo sotkut joutui siivoamaan.

  Ihana, ihana Sizzle! Onneksi se on mun kaapissani jo. Mutta kiitos sun linkkiesi, joudun ehkä ostamaan Escapadesin. Mrrrr.

 3. Kiitos ihanasta PP-viikosta! <3 Uutta vaan kehiin, jos intoa löytyy! :D Sun postauksia lukee ja katselee enemmän kuin mielellään :) Sizzle näyttää upealta, en malta odottaa että saan sen hyppysiini. Niin ja ällönsöpö lässytys kuuluu asiaan!

  Vimma reppana, ja suakin kyllä käy sääliksi. On mahtanut olla ihanat tuoksut teillä siellä :D

 4. Jahka olette palautuneet koko perhe yimääräisistä yöjuoksuista ja järkytyksestä, en pistäisi lainkaan hanttiin jos saisin lueskella toisenkin viikon Picture Polish hommia! <3

  1. Pikkuhiljaa ollaan taas normielämässä kiinni joo :) En varmaan kokonaista viikkoa ehdi ihan heti tehdä, mutta eiköhän niitä lakkoja silti näy aivan riittämiin blogissa :D

 5. Voi eiii, Vimma parka! Ja ehkä vähän säälin teitäkin :D Mä olen koputellu puuta ja päätä, ei oo hetkee ollu raipalirallia täällä, enkä kaipaa yhtää! Meinaan, monta kertaa jo miettiny, miten me selvitää portaat tai hissi, ilman et tulee tavarat matkalle.. ”Sori siivooja, me ei ehditty alas asti t. Sintti” Mut kivat kynnet ja taidanpa lakata heti Sizzlellä :)

  1. Kiitti :D Huh, kerrostaloasuminen ei tosiaankaan oo ihanteellinen vatsavaivoja ajatellen :D toivottavasti säästytte jatkossakin ripsalta!

   Kiitti :)

 6. voi Vimma ja voi Sizzle, joka on kyllä ihana! Mulla on nuo samat vinyylit myös, en kyllä yhtään tiedä miten niitä käyttäisin… ehkä teen ne bilsantuntikynnet sitten? :D

 7. Sizzle oli ostoslistallani, mutta sai väistyä Whimsyn ja Gracen tieltä (olin antanut itselleni luvan kahteen).

  Mikä lääke mahtaisi olla kyseessä Vimmalla? Meillä on kissat saaneet myös vatsalääkkeitä. Aikaisemmin nimenomaan närästykseen määrättiin Antepsin-liuosta, jota kissa sieti hyvin ja tuntui myös hoitavan asiansa. Nyt toinen vanhus-kissa saa vatsansuojalääkityksenä Pepcidiä.. tämäkin ihan sitä ihmisten lääkettä. Tätäkin lääkettä tämä kissa tuntuu ainakin sietävän ihan hyvin. Vielä ei tiedetä vaikuttaako se oksentelua vähentävästi, mihin siis pyritään. Tsemppihali Vimmalle <3

  1. Vimma söi aiemmin Pepcidiä pari kuuria ja nyt tää ripsafestivaalin aiheuttanut lääke oli Losec, ihmisten lääke sekin. Pepcidistä ei tullut mitään sivuvaikutuksia mutta ei se keppien syöntiäkään ihan hirveästi hillinnyt. Vimma ei siis oksentele tai röyhtäile tms, ainoa oire mahdollisesta närästyksestä on tuo keppien syönti. Välitän halit Vimmalle :)

 8. I’m so sorry to hear about your dog; it is hard to lose a faithful old friend. Thank you for showing us the gorgeous Sizzle. I’ve enjoyed your Picture Polish week, you did inspire me to try the brand so I now have Grace and LakoDom, and I love them both. The formula is just so fabulous and the glass flecks are beautiful.

Vastaa