Ärrinmurrin

Mun on nyt pakko vähän mellastaa. Mä _vihaan_ imurointia. Siinä tulee hiki, kurkku kuivuu ja tulee kipeäksi, imurista puhaltava ilma haisee pierulle, letku on aina liian lyhyt ja/tai solmussa, johto tarttuu kaikkialle… On aivan yhdentekevää kuinka suurta tilaa imuroi, siitä huolimatta imuri törmää joka ikiseen kulmaan ja huonekaluun ja jää jumiin ja rullaa varpailleaaaarrghhh! Ja portaiden imurointi? Don’t even get me started. Tekis niin mieli potkia koko vekotin portaita alas, mutta kun siinä on omaa rahaa kiinni. Harvakseltaan imuroinnin vielä kestäis, mutta meillähän on kaksi koiraa, joilla on kaks karvanlähtöaikaa vuodessa. Toinen kestää kuusi kuukautta ja toinen puoli vuotta. Imuroin pari tuntia sitten ja nyt jo täällä pyörii karvapalloja ympäriinsä, puhumattakaan kaikesta hiekasta ja kurasta. SIETÄMÄTÖNTÄ.

Voi miksi, MIKSI en tykästynyt vaikka marsuihin? Tai pehmoleluihin? Huoh.

Kynsirintamalla ei nyt oikein kukoista. Tämän postauksen kynnet oli kolmannet, jotka tein yhden illan aikana. Epäonnistuneista tuherruksista ei ole kuvia, koska tämä on perheohjelma.

Essie Brooch the subject

Lakkana tässä on Essien Brooch the Subject, jonka leveällä sudilla ei vain voi epäonnistua. Edes minä. Koristeina hopeisia siirtokuvia. Essien leveäsutiset lakat on mun turvalakkoja, joihin tartun niinä päivinä kun mikään ei onnistu. Tai silloin kun on pitänyt imuroida ja pinna on aavistuksen tiukalla…

HUH. Tulipahan avauduttua :D

Translation: Endless rant about hoovering. I hate that, pure and simple. Too bad I have two dogs who make it impossible to avoid excess hoovering, thanks to their constant shedding of dog hair. No need to translate that whine, trust me :D NOTD is Essie Brooch the Subject with silver water decals.

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Musta imurointi on just mukavaa, tykkään siitä ku roskat kilisee imuriin <3 Joten ripottele jotain pikkukiviä tms lattialle ennenku alotat imuroinnin, niin kuulet sitten sen ihanan äänen ku ne imeytyy putkeen :) Ja jouluna havunneulasten imurointi on ihan parasta!! Nimim. tykkään imuroinnista mutten niin paljon että koskaan tekisin sitä

 2. Mä en tykkää imuroinnista myöskään. Enkä astianpesukoneen tyhjentämisesta (täyttäminen on kyllä ihan jees). Mulla on myös koira, tosin vain yksi kappale. Se sattuu olemaan ruskea labbis, joten koira ei ihan pienimmästä päästä ole ja karvojakin lähtee ihan kiitettävästi! Mä oon todennut parhaimmaksi tavaksi siivota lastalla nopeesti karvat pois joka päivä ja sitten haen vesi-imurin lainaan (yhteisomistuksessa olevan) kerran viikossa. Ei hajuja, levinnyttä pölyä vaan eteeristen öljyjen tuoksua. :)

  1. Noh, mulla on kaksi kultaistanoutajaa, joten karvan määrä on aivan käsittämätöntä :D Vesi-imuri olis kyllä huippu!

 3. Ei se imurointi minunkaan lempihommaani ole :) Meillä saa villakoirat useasti ihan vapaasti mellastaa, sillä en jaksa kovin usein sitä imuria ulkoiluttaa. Saa nyt nähdä, miten tämä uusi perheenjäsen (kissa) muuttaa tottumuksia. Eipä siitä varmaan ihan hirveästi sitä karvaa irtoa kuitenkaan :)

 4. Samoin kuin Belegwen, mä en voi sietää imurointia tai astianpesukoneen tyhjentämistä. Täyttäminen passaa kyllä (kunhan ei ole tuoreet lakat kynsilöissä).

  Meillä isäntä hoitaa imuroinnin. Nykyään nappia painamalla. Meillä on muutaman kuukauden ajan ollut robotti-imuri ja en kyllä vaihda pois! Meilläkin on kaksi kissaa (ah, sitä karvan määrää) ja imurin Pet-versiolla lähtee kyllä matosta viimeisetkin karvat. Eikä tarvitse itse edes riuhtoa. Portaissa tuosta ei kyllä apua ole, mutta muuten sangen mainio tapaus. Suosittelen, ei nimittäin edes haise. Eikä tiputa maljakoita pöydiltä. ;)

  1. Musta taas se täyttäminen on ällöttävämpää, kun pitää käsitellä niitä ryönäisiä astioita :D mut siis..robotti-imuri?! Oot mun uus idoli!

 5. Voi juma kun sais itekin robotti-imurin! Syksy on ollut ihan karseaa aikaa kun on pitänyt oikeastaan päivittäin imuroida vähintään eteisen käytävä ja kylppäri, kun lapset kantaa niin järjettömät määrät hiekkaa ja kuraa sisään. Gnnnggghhhh! Imurointi on viheliäistä!

  Mutta kynnet on kyllä nätit! Ja mulla on kans turvalakoissa muutamia Essie-lakkoja :D

Vastaa