Introducing Spell Polish

Tänään olis tarjolla uutta indielakkamerkkiä! Spell Polish on jenkkiläinen indiemerkki, jota oon seuraillut mielenkiinnolla Instagramissa jo tovin. Pari viikkoa sitten Heather, nainen Spell Polishin takana, laittoi mulle Instassa viestiä ja kysyi voisinko mitenkään ottaa testattavaksi pari lakkaa. No ehkä mä nyt tän kerran…:D Tähän asti merkin nettikaupasta ei ole Suomeen voinut tilata, mutta nyt Norway Nails on alkanut jälleenmyydä Spell Polishia ja nyt me skanditkin päästään merkkiin käsiksi. Spell Polishin kaikki lakat ovat käsintehtyjä 5-free -lakkoja eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Today I’m introducing you to a new indie polish brand called Spell Polish! I’ve been following Spell Polish on IG for a while now and was really pleasantly surprised when Heather contacted me and asked me to review a few of her polishes. I was even more delighted when I learned that Norway Nails has started to carry Heather’s line, which means that Spell Polish will be available to us Northeners as well! :) But let’s move on the polishes shall we?

Spell Polish Pump Up the Jam
Spell Polish Pump Up the Jam

Ensimmäisenä esittelyssä on uuden 1980’s Dance Revival -kokoelman Pump Up the Jam. Pump Up the Jam on punapohjainen violetti, joka kuivuu mataksi ja mukana on aavistus tekstuuria. Aluksi ihmettelin että miten lakka tuntuu levitettäessä niin oudon jauhoiselta ja näyttää kummalta, kunnes otin asiasta selvää ja opin että Pump Up the Jamin on tarkoituskin olla minitekstuuri…hyvä minä. Lakka myös loistaa pimeässä violettina uv-säteille altistuttuaan (arvatkaa vaan kuinka monta kertaa kävin kykkimässä pimeässä vessassa lakkaa ihailemassa :D ), mutta käyttökelpoista valokuvaa en siitä efektistä saanut. Koostumus on aika paksu mun makuun, mutta pari tippaa ohentajaa teki ihmeitä. Kuvissa kolme ohutta kerrosta lakkaa, ei päällyslakkaa. Leimaus on tehty A Englandin Excaliburilla Vivid lacquerin laatasta VL 009.

First up is Pump Up the Jam from the 1980’s Dance Revival Collection. Pump Up the Jam is a red-based purple creme that dries matte and has a subtle textured effect. At first I was like ”wtf, why does this feel so grainy while applying” until I learned that it’s supposed to be textured :D Go me… anyway, Pump Up the Jam also glows in the dark which is ridiculously cool, but I couldn’t for the life of me get a decent pic of the effect… but it’s so cool, trust me on this! Formula was thick on this one, I used three thin coats here and no top coat. I stamped the hearts with A England Excalibur and Vivid Lacquer VL009 plate. 

.
.
.
.
Spell Polish Get into the Groove
Spell Polish Get into the Groove

Saman kokoelman Get into the Groove on kirkaspohjainen glitter, jossa on neonpinkkejä, keltaisia, oransseja ja fuksianvärisiä kuusikulmio- ja tikkuglittereitä. Mukana on myös isohkoja neonpinkkejä sydämiä. Koostumus hyvä ja vaivaton, kuvissa kaksi kerrosta Essien Licoricen päällä sekä päällyslakka. Glitteriä on pullossa runsaasti, sydämiä jouduin vähän kalastelemaan. Ongin pullosta neljä sydänglitteriä ja asettelin ne kynnelle pilkkutikulla.

Get into the Groove is from the same collection as Pump Up the Jam. It has neon pink, yellow and orange matte hexes and bar glitters as well as large neon pink hearts and metallic pink hexes, all in a clear base. Formula was very pleasant and easy to apply and the glitter payoff was very good. I used two coats over Essie Licorice and placed the hearts on my ring finger with a dotting tool. 

.
.
.
.
.
Spell Polish Ignoramus

Ignoramus kuuluu The Duds We Once Loved -kokoelmaan. Kyseessä on murrettu violetti shimmerlakka pinkeillä, violeteilla ja sinisillä glittereillä. Ignoramusta voi käyttää yksinään tai kerrostettuna, minusta lakka näyttää parhaimmalta mustan päällä kun kaikki värisävyt tulevat kunnolla esiin. Kuvissa etusormessa ja pikkurillissä on kaksi ohutta kerrosta Ignoramusta mustan päällä, keskisormen ja nimettömän kuviot on tehty Miami Handjobsin (kyllä, tuo on oikeasti yrityksen nimi) kynsivinyyleillä ja niissä sormissa Ignoramusta on yksi kerros mustan päällä. Yksinään vaatisi varmaankin kolme kerrosta peittävyyteen. Koostumus oli oikein hyvä ja vaivaton.

Ignoramus is from The Duds We Once Loved collection. It’s a muted purple shimmer with purple, pink and blue glitters. Ignoramus can be used on its own or layered over a base color which I chose to do here. Black base really brings out all the shades of the polish and makes it pop. On my index and pinkie I have two coats of Ignoramus over a black base, and on middle and ring finger I used one coat over nail vinyls by Miami Handjobs (yes, the name is correct :D). Formula was very pleasant, easy to apply and self-leveling.

.
.
.
.
.
.

Norway Nailsin Spell Polish -valikoiman näätte tästä. Merkkiä on saatavilla myös The Nailista Shopissa, joka näköjään toimittaa myös Suomeen (apua, löysin siis vahingossa taas uuden nettikaupan ja nuo SP:n neonit niin huutaa mun nimeä…) Spell Polishia voi myös seurata Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Mikä on raadin tuomio, miltä tulokas vaikuttaa? :)

So there you have it! You can shop Spell Polishes on their own website, The Nailista Shop and on Norway Nails. All Spell Polish products are handmade, 5-free and cruelty free. I’m drooling over those gorgeous neons from the 1980’s Dance Revival collex, I recommend you check them out! And don’t forget to follow Spell Polish on Facebook, Instagram and Twitter :)

These polishes were provided to me as a press sample in exchange of my honest review. // Lakat saatu esittelyä varten, mielipiteet ovat omiani. En hyödy linkkien klikkailuista tai ostoksista. 

 

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

  1. Ignoramus kolahti meikäläiseen ihan täysillä, mutta muuten innostukseni on vielä lievää.
    Tää on ihan hullu tää indielakkaskene, jatkuvasti (lue: JOKA HITON PÄIVÄ)jostain ilmaantuu joku lakka, mikä aiheuttaa rytmihäiriöitä ihanuutensa takia.
    Pakko vaan pakottaa itsensä olematta menemään nettikauppoja ”vain vilkasemaan” ettei mieron tie kutsu :D

    1. Totta, uusia brändejä tulee jatkuvasti ja samalla merkillä saattaa olla vuodessa tyyliin kymmenen kokoelmaa…o.O toisessa ääripäässä on sitte joku A England joka julkaisee uutta noin viiden vuoden välein :DD

  2. Ooh, toi Ignoramus! Pakko varmaan laittaa ostoslistalle, kun minulla ei ole mitään edes lähelle tuollaista lakkaa.

  3. Emma, thank you SO much for these truly gorgeous manis! I hope you loved Spell Polish, and I’m looking forward to working with you again for future colors! =)

Vastaa