Raging Neon // arvontaputki osa 5

Vähänkö teki kuulkaa helteellä mieli neonia! Olkoot nämä sitten vaikka ne viralliset kesälomakynnet, jotka loman alussa jäi tekemättä. Järkyttyneenä totesin, että mun järjettömässä lakkakokoelmassa ei ole kuin pari neonlakkaa, vaikka aina kesäisin haluaisin käyttää vain niitä. Kuvio on aina sama: on kesä, lakkaan neonväreillä, niitä on mahdoton valokuvata, hiillyn, tulee syksy ja pimeä, myyn kaikki neonit pois, tulee kesä, haluan neoneita. Aina.

Tällä kertaa olin sentään ennakoinut ja ostanut jo keväällä China Glazen Flip Flop Fantasyn ja Pool Partyn ja suunnitellut jo lakkauksenkin valmiiksi.

.
.

Muuten hyvä, mutta voi yhen kerran tuota neonlakkojen kuvaamista! Aivan toivotonta. Aika paljon jää mielikuvituksen varaan, koska värien todenmukainen kuvaaminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Ainakin mun kapasiteetilla. Joko lakat näyttää himmeiltä tai iho näyttää ruumiilta. Postauksessa esiintyvät kuvat taiteilevat jossain siinä välimaastossa.

Mutta siihen lakkaukseen. Lakkasin alle kerroksen Gina Tricotin valkoista ja tein meikkisienen avulla pystysuuntaisen liukuvärin Pool Partylla (tummempi koralli) ja Flip Flop Fantasylla. Sisko kommentoi, että ”joo ihan kiva mutta en voi katsoa suoraan sitä kohti” eli aivan äärimmäisen kirkkaat lakat on kyseessä :D Oli mulla itelläkin kyllä sellanen olo että joku epilepsiakohtaus on ihan nurkan takana kun siistin kynsinauhoja ja tuijotin neonsävyjä minuuttitolkulla lähietäisyydeltä.

.
.

Liukuvärin päälle leimasin Konadin valkoisella ihanaa tyttöhömppäkuviota Pueenin laatasta SE04A (kaunis nimi),  joka on osa upouutta Encore -laattakokoelmaa.

.
.

Voisinkin jakaa pari valittua sanaa tuosta Encore-kokoelmasta. Kokoelman laatat ovat kaksipuoleisia ja yhtä isoa kuvaa, joten yhdestä laatasta saa loputtomasti kuvayhdistelmiä kynsilleen eikä kynsien tai kuvien koosta tarvitse huolehtia. Kuvat on tosi kauniita ja monikäyttöisiä.

Mutta.

.
.
.
.

Mikä helevetti tuo kotelo on olevinaan? Kokoa on ku matkatelevisiolla ja käytettävyys yhtä huono kuin…noh, matkatelevisiolla. Ja onhan tuo rumakin. Laatat on neliön mallisia ja täysin erikokoisia kuin mikään muu omistamani laatta, joten aluksi ajattelin että onpas mahtavuutta kun laatoille on oma säilytyssysteemi tehty. Ilo kuoli aika pikaisesti kun avasin tuon järjettömän köyhän miehen haitarin. Laattoja ei voi selata, koska kotelo toimii samoin kuin pikkulasten pehmokirjat eli avautuu tuollaiseksi pitkäksi liuskaksi. Toki muovitaskujen auki oleva sivu on myös kasattu väärään suuntaan, eli kun kotelon avaa kannen mukaan oikein päin, laatat tippuu syliin. Muovitaskujen ollessa oikeinpäin kaikki muu on väärinpäin. Ei harmitus onneksi tähän lopu, sillä itse laatat on ovelasti kryptattu vielä toisen muovitaskun sisään, jonka suunnittelija on vissiin lukenut Da Vinci -koodin liian monta kertaa.

.
.

Ohjeissa (jotka nekin oli muuten lahjakkaasti piilotettu) lukee, että tuo muovitaskussa oleva ”ikkuna” kuoritaan pois, ja jäljelle jää kauheen kätevät muovireunat, jotka suojaa käyttäjää leimauslaatan teräviltä reunoilta. Jalo ajatus. Harmi että kukaan suunnittelutiimissä ei tullut ajatelleeksi, että ei riitä jos ikkunan paikan merkkaa ja sen jälkeen toivoo parasta. Tuo ”ikkuna” ei nimittäin ole ikimaailmassa kuorittavissa irti. Siinä ei ole mitään ”revi tästä riv här” -kohtaa ja koko reikä on täysin umpinainen. Ylläolevan kuvan alareunassa näkyy reikä, jonka sain aikaiseksi saksilla ja pinseteillä ja yritin sitä kautta repiä muovia pois. Ei lähde. Rubikin kuutio on helpompi esine kuin tämä. Kun olin aikani huutanut laatalle painokelvotonta materiaalia kiitettävällä volyymilla, IT-tuki tuli ja leikkasi koko infernaalisen muovikuoren pois – ja sai samantien haavan käteensä laatan käsittämättömän terävistä reunoista.

Hyvää työtä Pueen, hyvää työtä.

.
.

Joo, ikkunan saa varmasti poistettua mattoveitsellä. Se ei kuitenkaan poista sitä ongelmaa, että löysien muovikuorien reunojen alle menee väistämättä lakkaa, kun sitä skrapaa pois kuvan päältä. Sitäpaitsi, jos ohjeessa lukee että ikkuna on kuorittavissa pois, sen jumankauta pitää olla kuorittavissa pois! Jos näin ei ole, niin sitten ohjeissa pitäisi lukea että kun ostat laatat, osta myös mattopuukko sekä jotakin maagista ihmeteippiä, jolla reunukset pitää teipata laattaan kiinni ettei lakkaa mene niiden reunojen alle, mutta joka ei kuitenkaan sula asetonin vaikutuksesta. Vaihtoehtona ohjeissa voisi olla, että ostapa hiomakone ja tasoita ne laattojen hengenvaaralliset reunat.  Ttu tana kele. Vuoden Aivopieru -palkinto menee kyllä Pueenille.

Sokaisen teidät vielä neonlakkojen pullokuvalla, koska olen kiihtynyt.

.
.

Näihin neontunnelmiin päättyy myös hurjan suosion saanut arvontaputki. Viimeisenä palkintona mulla on tarjota teille OPI:n Little Bits of Neon -minilakkasetti, jonka CesarsShop ystävällisesti sponsoroi :)

.
.

Arvontaan osallistut kuten aikaisemmillakin kerroilla eli kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä samalla sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Edelliset osat ovat edelleen avoinna osallistumisille: yksi, kaksi, kolme, neljä.

Tämä on siis viimeinen osa arvontaputkea ja kuten ekassa osassa kerroin, osallistumisaika kaikkiin arvontoihin päättyy kolme päivää viimeisen arvonnan julkistamisen jälkeen, eli sunnuntaina 20.7. klo 20. Voittajat arvon mahdollisimman pian :)

Translation: Like everyone else, I’m a sucker for neons come Summer. I nearly always end up selling my neon polishes in the Winter and then regret it at summertime (logic, anyone?). This year I was wise enough to buy China Glaze Flip Flop Fantasy and Pool Party before Summer and I’m glad I did, because they are awesome and insanely bright. I couldn’t even look straight at them :D For this mani I started with a white base and then did the vertical gradient with a make up sponge. Stamping is from Pueen Encore plate called SE04A. I love the new Encore collection but that plate case sucks ASS. Imma tell you why.

First of all the case is ridiculously big und fugly, and second of all it doesn’t work. Plates fall off the case the minute you open it and it’s just completely impractical. Plates are stored in a plastic sleeve that have a ”window” in them that you are supposed to peel off, so that you end up with plastic borders that protect you from cutting your hand off with the sharp edges of the plate. (You know it’s always fun and games until someone loses a hand while stamping.) Noble thought, but Pueen would’ve spared me a lot of heartache if they would just whet the edges while making these plates. I couldn’t for the life of me get the window off, it’s like freaking Da Vinci code. And even if I would have, all the excess polish from scraping would just go under the borders and make a complete mess. After some yelling, raging and mind-losing my boyfriend came and cut the whole plastic sleeve off – and accidentally cut himself because the plate edges were insanely sharp. Great job, Pueen. I love your plates but PLEASE do not ever make these cases ever again ever! If I were you, I would just fire the persons responsible for this brainfart. Thank you. Jeesh. 

Kurkkasitko jo nämä?

123 kommenttia

 1. Hahahha :’D Tää herätti paljon paremmin ku nenän alla höyryävä kahvikuppi, vedet silmissä yritän siitä tässä samalla nauttia!
  Kauniit kynnet, vaikka olisikin noin ”valjut”, kuin kuva näyttää.
  Kiitos Emma, tähän päivään oli sittenkin hyvä herätä :D

 2. Ihanat TAAS! Mulla kuivu Pool Party pulloonsa kun olin sen kirpalta ostanut ja silloin oli jo vähän jankkia. Nyyh. Yks neon mulla on, joten pitäiskö lakata sillä seuraavaks.. Se on kyllä oranssi ja olisin halunnu pinkkiä :D

  Oo sitten varovainen noiden laattojen kanssa, ettei lueta et oo ensiavussa.. :D ;)

 3. Kiitoksia jälleen aamu nauruista! Hyvä, etten hörppinyt kahvia väärään kurkkuun! Nämä sun postaukset on kyllä aina niin humoristisia :D

 4. Kyllä ! Kesä ja neonit.
  Itsellänikin on juuri nyt lime neon lakkaa yhdistettynä valkoiseen ja ihanaan confettiksen musta/lime/valkoinen variaatioon.

  Harmi että noin ihana Pueenin laatta käyttäytyy noin kettumaisesti :'(
  Palautetta kehiin vaan !!

 5. Voin vain kuvitella tuon lakkauksen kirkkauden! Nämä lakat nyt vain on mahdottomia kuvattavia. :D

  Itse odotin kuin kuuta nousevaa tuota Pueenin settiä, mutta sitten petyin kun näin paljonko rahaan nähden sai. En ostanut, mutta eihän sitä tiedä sorrunko vielä. :D Sun käyttöönottokokemuksen perusteella mä oisin jo ehtinyt murhata jonkun. XD

 6. :D Joutu kyllä taas ääneen repeämään viimeistään tuossa viimeisessä, että ”sokaistuukaa tekin nyt, kun muakin veetuttaa” Oivoi :D En osallistu (myös tähänkään) arvontaan, mutta täytyy käydä kommentoimassa muutamaa muuta postausta, joiden palkinnoille tulisi oikeastikin käyttöä :) Hauska idea tämä arvontaputki ollut, kiitos tästä!

 7. Muahahahaah!! Mahtava postaus taas! Tää on ensimmäinen lakkaus, jossa oikeasti tykkään tuommoisesta korallista. Se kun ei yleensä ole mun väri. Tuo valkoinen ehkä jotenkin hillitsee sitä. Ihanat kynnet! Ja joo arvontaan tällä kertaa ;)

 8. Suitsukkeita, mirhaa, palmunlehviä! Hyvinhän ne kuvissa sokaisee, taas sä nillität siellä kiukkupäissäs turhista. Ookkonää harkinnu verenpainelääkitystä? Tai rauhoittavia? Ois jännä joskus lukea sellainen ”kolme päivää kukassa” -arvostelu, jossa kaikki olis kivaa ja kaunista. (Ja lopussa tietty selviää, että kusetustahan se oli kaikki, terkkuja lepositeistä!)

  Mites, otatkos työn alle?

  Tiedustelee eräs, jolla ei ole koskaan ollut yhtään neonlakkaa – jos sitä mullalta haisevaa lastenmaalia ei lasketa.

  1. No kuka ny semmoista jaksais lukea…:D

   Sitäpaitsi ainakin Cadillacquerpostaukset on aina aivan seesteisiä! Niillä on tyynnyttävä vaikutus :D

 9. Kyllä, kyllä, nämä on nätit! Tykkään! Oo! Ja vaikka on toki harmi että ihanat neonit näyttää kuvissa epäneoneimmilta (onko toi ees sana) mitä ne oikeesti on, niin toisaaltahan se on hyvä- ei saa lukija kohtausta kun skrollailee kuvia edestakas ja pohtii että joskoposko tekisi itse ees jotain samanlaista.

  Pyllystä kyllä toi Pueenin systeemi-ihan vaan pyllystä. Sääli, koska nuo laatat näytää ihanilta. Tahtoisin oman, mutta tappavanterävät reunat ja epämääräinen muovihärpäke sanoo toista.

  1. Jee kiitos :))

   Pyllystä on, MUTTA en kadu ostostani sillä laattojen kuviot on ihan mielettömän ihania :)

 10. Samaa mieltä, neonit on ehdottomia kesällä! <3 Nää sun postaukset on ihan loistavia, samaan aikaan nauraa vedet silmissä, mutta toisaalta tuntee suurta myötätuntoa. :D

 11. Ai kamala :D
  On nuo Pueenin laatat vaan hienoja. Tosin näytin eilen miehelle Sissin videon siitä, miten ne saa näppärästi pois. Mies oli sitä mieltä, että ei mun hommaa olleskaan – olisin varmasti sääretkin haavoilla tuon paketin aukaisemisen jälkeen.

 12. Ai kamala :D
  On nuo Pueenin laatat vaan hienoja. Tosin näytin eilen miehelle Sissin videon siitä, miten ne saa näppärästi pois. Mies oli sitä mieltä, että ei mun hommaa olleskaan – olisin varmasti sääretkin haavoilla tuon paketin aukaisemisen jälkeen.

 13. Ui jumantsuikka! Aika killeri tuo Pueenin setti kyllä :DD Mutta ihana lakkaus ja ihania palkintoja, taas. *mukana kuin kiinteä peräpukama* <3

 14. Ihanat kynnet! Mun lakkakokoelma on ihan surkea, ehkä 20 pulloa yhteensä eli palkinto tulisi tarpeeseen! Varsinkin kun siinä näyttää olevan juuri sellaisia värejä mitä mulla ei oo ollenkaan :)

 15. Ihanat kynnet! Ja pueenit laatat näyttää kivoilta mutta jos ne on kerta noin veretseisauttavan raivostuttavia käyttää niin taidan jättää väliin. ;D

  1. Älä jätä väliin! kuviot on nimittäin aivan ihania, sitten kun pääsee eroon niistä muoveista siis :D

 16. Ihanat kynnet jälleen kerran :) ja noi laatat on hirmu nättejä mutta miksi ihmeessä niihin on pitänyt kehittää tommone vammane systeemi? Kumma juttu… Ja mukana arvonnassa :D

 17. Meinasin tukehtua!!! Pystyn niin samaistumaan tuohon raivoon! Apua.

  Enivei, kun tästä on selvitty (oli pakko käydä pissillä välillä ettei tule housuun kun naurattaa), voin todeta vielä että mahti arvonta ja ehdottomasti mukana!

 18. Onneks ei oo leimailutarvikkeita, joten kaikelta kamalalta säästyy :D Mutta kyllä mä aina leimattuja kynsiä ihastelen ja ai että miten ihanat on nää sun kanssa! 8) Flip Flop Fantasy on ollut wish listillä liian kauan, joten pitäsköhän laittaa tilaukseen..

  1. PITÄIS! Kaamea koostumus siinä kuulemma on (ite oon vaan tähän liukuväriin sitä käyttänyt) mutta väri on huippu. Flip Flopia on kolmea versiota liikkeellä, tää on se alkuperäinen versio. Uudemmat on tummempia.

 19. :’D Olipa kryptaus miten hyvä tahansa, noi uudet laatat on silti saatava, koitukoon se sitten kohtaloksi :D

 20. Hah hah tuo köyhän miehen haitari! :`D Mutta onhan siellä kivoja kuvioita sentäs.

  Kesäiset on sun neon-kynnet. OPI-neonit kelpaisi kyllä ja ne multa ihme kyllä vielä puuttuukin lakkamerestäni. :)

 21. Sigiköhän se antoi sellaisen vinkin lukijoille neoneiden tiirailuun, että kallistaa läppärin kantta takakenoon. Voi ainakin kuvitella, miltä kynnet näyttää livenä. Tosi hienot kynnet.

  Kuolailen täällä noita opin neoneita, mahtista olis omistaa ne.

 22. Neonit ja Pueenit <3 En nyt osallistu arvontaan mutta hengaan muuten vaan täällä sun kommenttiboksissa samalla kun pyyhin kahvia näppiseltä.

 23. Ihanat kynnet :3 mä oon ton pool partyn ostamista miettiny, täytyypä varmaab laittaa tilausta menemään :) osallistun arvontaan :)

 24. Aikamoinen härdelli muutaman leimauslaatan takia. :D Näitähän sattuu!

  Pakko sanoa, että nuo kynnet on ihan täyttä jumaluutta! Tartten nytheti edes yhden neonlakan, että pääsen kokeilemaan jotain vastaavaa! Siispä osallistun jälleen kerran arvontaan. Kiitokset arvonnoista sulle ja sponsseille. :)

 25. Oivoi, eipä tee enää kyllä niin kamalasti mieli hankkia tuota laattasettiä. :D Mutta hauska postaus, helppo se on nauraa kun ei itse joutunut noiden laattojen kaa tappeleen. :)

 26. :D Pueenin suunnittelija oli innostunut taiteilemaan niin, että unohti jonkun vielä käyttävän tuota pakettia.

  Mutta hienon kesäisen lakkauksen sait aikaiseksi. Namit värit.

 27. Tää arvontaputki on ollu kyl tosi bueno juttu :D aina jännityksellä venaillu et mitä seuraavasta arvonnasta paljastuu. Kynsiä unohtamatta! :D

 28. Tässä blogissa on kyllä usein sellaisia hyvällä tavalla hilpeyttä herättäviä postauksia, kuten tämä :D osaat niin hyvin kirjoittaa! Esimerkiksi jokin vanhempi Anssi Kela -viittaus yhdessä postauksessa on naurattanut pitkään julkaisun jälkeenkin (myös poikaystävääni, joka on vähän Kela-fani :)).

  Arvontaputki on ollut huippujuttu! Osallistun ehdottomasti tähän viimeiseenkin :)

 29. Kynsien lakkaamisen ohella osaat myös viihdyttää kanssaihmisiä :D
  Osallistun tähänkin arvontaan vain Mavalan lakat taisin jättää väliin. Mahtavat palkinnot kertakaikkiaan, ei voi muuta sanoa! Voi kunpa, voi kunpa joku osuisi omalle kohdalle :)

 30. Ihanat kesäkynnet ja ISO BUU PUEENILLE! Mulla ei ole neonlakoille käyttöä, joten mut saa arvontalistalta jättää pois, mutta halusin silti kommentoida :D

 31. Jo on Pueen tehnyt hommasta hankalaa! Onneks en leimaaa (kun en osaa). Mulla on Pueenin sabluunoita, mutten ole vielä ehtinyt niitä kokeilla. Sun kirjoitustyylisi on aina hyvin mukaansatempaavaa ja mukavaa luettavaa.

 32. Hehee, että sitten niin hienon systeemin olivat kehitelleet.. mutta kiitos, kun sait sen kerrottua niin hauskasti, että hihittelen täällä niin, että koirat jo luulee mun seonneen :D

  Kynnet on ihanat, niin kesäiset ja kauniit!!

  Ja voi, mä niin haluaisin tuonkin palkinnon! Monet kerrat oon haaveillut tuosta setistä, on se vaan niin söpö!

 33. Apua, mä en oo ehtinyt vielä neon kynsiä väsäämään, vaikka ne todellakin kuuluu kesään :o Täytynee viikonloppuna tehä loman kunniaksi :)

 34. Neonit on kesällä kyllä niin ihania :) Itsekin kaivan aina ne esiin aina keväällä, onneksi kokoelmaa on jonkin verran. Ihanin on varmaankin juuri tuo Flip Flop Fantasy, jota todellakin on täysin mahdotonta kuvata. En ole varmaan nähnyt ainoatakaan kuvaa, jossa se olisi näyttänyt samalle kuin luonnossa… Nätti kynsillä, ihanan kesäinen mutta ei siitä kuvia saa otettua!

 35. Ai että, vaikka sun vastoinkäymiset onkin kurjia, niin kun kerrot niistä niin kyllä piristyy pieni ihminen, oot hauska :D Kivat kynnet olet vastoinkäymisistä huolimatta saanut aikaiseksi. Mä pistän paremmaks noiden neonien kanssa, mulla ei ole _yhtään_ neon-lakkaa. Eli koetellaan arpaonnea.

 36. No mä heräsin vasta viime viikolla siihen neon-lakkojen tarpeeseen ja nyt mietin et josko rupian niitä meren takaa tilaamaan, niin onko sitten jo kesä ohi enkä enään tarvitsekkaan niitä?! Ihanat kesäkynnet:o) Ja mä tarttisin nyt noi neonit oikeesti :oD

 37. Ai että annoit tulla paatoksella kommentin laatoista, hervoton nauru kohtaus oli taattu vaikka eihän toisille sais nauraa mut ei voinu mitään. Mulla ois varmaan tikit kädessä tuommoisen taistelun jälkeen
  Mahtavat palkinnot kokonaisuudessaan! Olen tässä viimeisessäkin mukana.

 38. Mä harkitsin jopa tämän kokoelman ostamista, mutta harkitsen toisen kerran tämän postauksen luettuani. Miksi pitää tehdä aina niin hankalaksi kaikki kivat jutut? Ei kiva, ei kiva.

 39. Ai se on tollanen toi kotelo :DD Voe elämä, totisesti pehmokirjahaitari… Ihania laattoja silti. Komiat kynnetki!
  Ja joo, osallistuin joka arvontaan! Mulla on muutama CC:n neon-lakka minikoossa, minipullot riittää mainiosti tyydyttämään mun neonjanoni eli kerran, kaksi vuodessa ilmaantuvan pakkosaadaneoniakynsille-fiilarin.

 40. Huiput kynnet! Mulla oli kanssa viime viikonloppuna flip flop fantasy kynsillä ja meinasi usko loppua toisen kerroksen kohdalla koska se suti on niin OHUT ja koostumushan on tosi ihmeellinen myös mutta neljäs kerros oli sitten jo ihan miellyttävä, melkein tasoittui jo vähän itsekseen ja sain aikaiseksi suht tasaiset kynnet! Tuijotin niitä oikeasti koko viikonlopun enkä olisi millään halunnut poistaa niitä sunnuntaina, mutta töiden takia oli pakko :'( Työt todellakin haittaa harrastuksia. Tänään mulle tuli postissa Chinan Thistle do Nicely, joka on myös aika amazeballs! Huomenna saa onneksi jo lakata :)

 41. Pakko saada! Pakko saada! Jos ei tässä arvonnassa onni potkase, nii on pakko tehdä tilausta cesarsille :D

 42. neoneita, oih ! mulla on tasan yksi neonlakka, ja sitäkään en ole ostanut itse…jotenkin ihastelen niitä muiden kynsillä, mutta vierastan omilla. silti mun on useampi viikko tehnyt mieli tehdä neonliukuvärjäys, mutta milläpä teet…

 43. Ihanat kynnet! Paketin suunnittelija ei varmaan ole näitä käyttänyt itse, koska miten muuten joku voi suunnitella noin epäkäytännöllisen paketin…Itse saisin varmaan noilla reunoille aikaan isommankin haavan, kun onnistun saamaan pahvilaatinkon reunastakin haavan käteen

 44. Ei neljää ilman viidettä ja ihastelen nyt näitäkin kynsiä! :) Hirvee himotus neon-lakkoihin tälleen aurinkoisella säällä ja oma kokoelma on kyllä valitettavan pieni.

 45. No hupsan. Itselle on vasta tulossa eka pueenin setti, buffet, jo toivon että niiden reunoihin ei tapa itseään :D
  Osallistun :)

 46. Ajattelin jo että toi Pueenin setti olisi tässä arvottavana, kun noin kaunein sanankääntein sitä kuvailit. :D Mutta ehkä tässä pitää sitten viiltää sormensa auki ihan kotikonstein.

 47. Noissa laatoissa ois aivan ihania kuvioita, mutta. Mutta. Joku insinööri on päässyt valloilleen. :)

  Opin neoneissa on kyllä mahtavia värejä.. jos ei arpaonni suosi, niin pitää kyllä vakavasti harkita tuon setin hankkimista..

 48. Onneksi en osaa leimata niin ei tarvitse haaveilla noista Pueenin laatoista :D

  Mutta nuo Opit on kyllä aivan ihanan värisiä, eli on sitä osallistuttava tähänkin :>

 49. Onneks en oo mennyt hankkimaan noita Pueenin laattoja, mulla varmaan lähtis käsi irti tai jotain noilla leimatessa! Niin siis mikäli edes saisin muoveja irti… Miksei ne voi tehdä noille reunoille jotain, jotta ne ei ois enää hengenvaarallisia?! Neonkynnet on ihanat ♥

 50. Meikäläisenkin saa kiihtymään kaikki pakkaukset joissa ei ole mitään tolkkua! :D Ihanat värit noissa lakoissa, olen mukana ehdottomasti

 51. Kiitoksia päivän nauruista :D Ihanan kesäiset kynnet, Pool Party on upee sävy näköjään :o Ja mitä hitsin vitsiä, mulla ei ole YHTÄÄN neonlakkaa joten osallistutaas! Pitää ehkä yks neon joskus hommaa!

 52. Haha, voi ei :’D Voin kuvitella tuon laattojen taiston – jatko-osaa odotellessa! En kyllä ymmärrä, että kuka on moiset voinut keksiä, jos luvataan hienoja reunoja yms. niin sitten telot itsesi niihin ja sormet on laastareita täynnä. Kivaa? Eikö ne itse testaa käytännöllisyyttä?

  Neonit on huippuja, itse tykästyin CG:n Japanese Koihin, se on tajunnanräjäyttävä oranssi :D

 53. Voihan Pueen, minkä teki! Kiitos kuuluu ilmeisesti heille tämän kertaisesta raivopostauksesta :D

 54. Kiitos ihanasta blogista kirjoitat niin hauskasti. HALUAN arvontaan mukaan.
  You Are So Outta Lime! on muutenkin jo hankinta listalla.

 55. Meinasin tilata nuo laatat, mutta jääköön nyt tilaamatta kuitenkin. Periaatteessa ihan kivoja, mutta vähän meh…

 56. Hei mäkin voisin osallistua arvontaan! Tuo minisetti olis just sopiva, kun vain silloin tällöin tekee mieli neonia :)

 57. Uulalaa, kelpais neonit! Mukana arvonnassa siis! Pitää harkita ilmeisesti kaksi kertaa Pueenien ostamista – muuten joo, mutta jos tuo laattapuketti on noin epäkäytännöllinen, niin pitää harkita käyttävänsä rahat muihin laattoihin… :D

 58. Olipas kamalia laattoja, mutta mitä se haittaa, kun on kauniit kynnet, vai? :D Ja mukaan arvontaan, ihana lakkasetti.

 59. Päheet kesäkynnet!

  Laattojen kuvat on älyttömän ihania, mutta jääkööt kauppaan, kun käytettävyys on tuota luokkaa. Neonlakat sen sijaan kelpaisi. Eli tässäkin arvonnassa mukana.

  Kiitos kivasta arvontaputkesta!

 60. Onnistuneet ja tosi kauniit kynnet, pitääpä kokeilla itsekin tälläistä lakkausta sitten kun voittaa arvonnassa nämä neonit.. yhtään sellaista ei nimittäin löydy omasta lakkakokoelmasta joten kelpais! ;)

 61. Neonien kuvaus on kyllä niin syvältä! Mutta onhan ne silti aika ihania! Ja kiitos vaan taas nauruista :D Osallistun arvontaankin hei!

 62. Voi hitto myöhästyin muutamalla tunnilla! Mitä tästä opimme, lue blogit reissussakin! No, toivottavasti muissa arvonnoissa tärppää! :) Nää sun avautumiset on kyllä blogin parasta verbaalista antia, ei sais nauraa toisen epäonnelle mutta ei voi mitään! :D

Vastaa