Kiko Greatness: 255

Eilinen postaus oli oikeastaan preludi tämän päivän postauksessa esiteltävälle lakalle. Aina joskus tulee vastaan tuotteita, joiden kohdalla henkäisee ihastuksesta, ja Kikon lakka 255 – Violet Microglitter on yksi niistä.

Kiko 255
Kiko 255 varjossa

Kuvissa kaksi kerrosta. Lakka on paksua mutta ei puuromaista ja pysyy siististi juuri siinä, mihin sitä laittaa. En keksi tästä kyllä mitään vikaa.

lähikuva varjossa
lähikuva varjossa

Violet Microglitter on varjossakin niin sietämättömän nätti, että sitä kyllä kärsii käyttää muulloinkin kun aurinkoisina päivinä. Vaan ei se auringonvalo ainakaan haitaksi ole:

kiko 255
kiko 255
.
.

Tilasin Born Pretty Storesta kynsillä näkyviä niittejä ja tykästyin niihinkin ihan mahdottomasti. Niittejä mainostetaan neonvärisinä, mutta ei ne silmiin satu vaikka värikylläisiä ovatkin. Nämä ilmeisesti myös hohtavat uv-valossa, joskaan kyseinen ominaisuus ei oo mun mielestä mikään erityinen plussa. Mikään pimeässä hohtava ei varsinaisesti vastaa mun käsitystä kauniista, mutta onneksi aika harvoin tulee hengailtua uv-valossa…

.
.

Nuo niitit oli kyllä tosi hyviä, ovat meinaan varsin litteitä eivätkä tartu kaikkialle kuten esimerkiksi teräväreunaiset tähtiniitit. Kiinnitin niitit kynsiliimalla, hyvin pysyivät monta päivää eikä poistaminenkaan ollut ollenkaan hankalaa.

Neonniitit
Neonniitit

Hyrrässä on pyöreitä ja neliönmallisia niittejä, koko on 2 mm. BPS:n niittivalikoima löytyy tästä. Toimitus kestää helposti 3 viikkoa, mutta postikuluja ei ole. Tilasin sitten Ebaysta samoja niittejä myös pastellisävyissä, nuo on vaan niin ihanan helppoja käyttää ja kivan näköisiä kynsillä :)

Tänään on muuten viimeinen mahdollisuus osallistua Sugar High’n arvontaan, käykäähän klikkailemassa itsenne mukaan kisaan jos ette vielä ole sitä tehneet!

Translation: This polish, 255 – Violet Microglitter, might be The Most Beautiful KIKO polish ever made. Obviously I haven’t tried them all but it’s hard to picture anything more gorgeous than this. I’m even thinking of hoarding a spare bottle when I have the chance. Studs are from Born Pretty Store.

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Apua miten kaunis lakka! tuo on kyllä jostain saatava.. ja taitaa joutua noi niititkin kotiuttaa, näyttävät meinaan super kivoilta

    1. Tämä on kyllä must-have :) noita niittejä löytyy BPS:n lisäksi tosiaan ainakin Ebaysta, noi on kyllä kivoja kun saa helposti jotain ekstraa lakkauksiin :)

  2. Hei nyt mun on kyllä pakko antaa palautetta tästä sun Read more -uudistuksesta! Ensinnäkin: en tykkää :D tai siis, musta on kivempi kun koko postaus läjähtää kerralla näkyviin. Mut joo, voihan se hidastaa joillakin kuvien latautumista, mutta mulla ei koskaan oo ollut sitä ongelmaa tässä blogissa. Toiseksi: jos se read more on kuitenkin oltava, niin voisko siitä tehdä vähän näkyvämmän? Jotenkin toi paikka on nyt aika epäintuitiivinen, esim. Nailasauruksella on kivan huomattava se systeemi ettei epähuomiossa tulkitse tynkäpostaukseksi kun unohtuu tihrustaa read more -nappulaa. Mutta siis sun blogi on kuitenki mun lempparikynsiblogi varmaan ja tykkään siitä, ajattelin vaan et varmaan kiva kuulla sitä kuuluisaa Rakentavaa Palautetta.

    1. Tiiäkkö, minäkään en tykkää :D tuon esikatselun PITÄISI toimia niin, että tekstiin tulee selkeä linkki kuten Nailasauruksellakin, mutta jostain käsittämättömästä syystä se ei toimi! Oon plärännyt kaiken maailman ohjeet mutta en saa sitä pelittämään siten kuten pitäisi. Se nykyinen Read More -klikkauskohta on jotenkin hankala löytää, oot ihan oikeassa. Pitää vielä IT-tuen kanssa koittaa selvittää asiaa, mutta jos ei onnistu niin taidan luopua koko esikatseluhommasta. HUOH. Ja kiitos, asiallinen palaute on aina tervetullutta :)

  3. Tuo lakka on kyllä ehkä pakko laittaa ostoslistalle! Kuinkakohan pitkä sekin on joulukuuhun mennessä :D

    1. Heh :D mun pitänee ostaa Kiko tyhjäksi tuosta lakasta seuraavalla Ranskanreissulla ja myydä ylimääräiset kaikille halukkaille :D

Vastaa