Piano

Tänään mulla on näyttää teille jotakin aevan ehanaa. Sain nimittäin käsiini ensimmäisen kotitekoisen lakkasekoituksen eli frankenin. Ihastelin tätä lakkaa Jos edes kynnet -blogissa, ja ihanaihana Papu teki mulle oman kappaleen! En lakkaa ihmettelemästä kuinka mukavaa porukkaa olen onnistunut Internetin syövereissä kohtaamaan. Kannattaa nörtteillä, ihmiset! Ja lakata kynsiä siinä samalla. Saatatte löytää helmiä tuolta aikuisten hiekkalaatikolta :)

Saanko esitellä: Piano by Papu. (Mulla olis ollut vaikka mitä upeita nimiehdotuksia tuolle lakalle, mutta jostain syystä niitä hyväksytty. Ehkä ensi kerralla.)

a-england iseult

Tässä se nyt on, virheetön musta-valkoinen glitteri kirkkaalla pohjalla. Virheetön, I tell you! Pohjana siis Nubarin Black Polka Dot, musta glitterlakka. Mulle on tulossa myös tuo Nubarin alkuperäinen versio, koska musta glitteri. Niin kerta.

Pianon alla on A-Englandin Iseult, ensimmäinen kyseisen merkin lakka mun kokoelmassa. Iseult on ihastuttava vaaleanpunainen helmiäislakka, vähän sellainen huurteisen näköinen. Kuvissa on neljä kerrosta (!!) koska halusin lakasta aivan täysin peittävän. Koostumus oli helppo, joten kerrosten määrä ei juuri haitannut.

Piano, how I love thee <3 (ja Papukin on aika kiva)

Oletteko edes kateellisia? :D Tai oletteko tehneet itse jonkinlaisia glitterisekoituksia?

Translation: Papu made this incredible black&white glitter mix polish for me. How fortunate am I? It’s PERFECT! The polish is based on Nubar Black Polka Dot, a black glitter polish (which I will be adding to my collection in the near future). Base color is A-England Iseult, pretty pearly pink. I really like this combo :)

Kurkkasitko jo nämä?

Ixia

8 kommenttia

  1. Oi, ihana yhdistelmä! Ja hyrisen täällä tyytyväisenä, kun tykkäät tuosta lakasta :) Frankeniksihan se on kyllä hävettävän yksinkertainen, mutta pääasia on, että se toimii! :D

  2. Mä oon kerran koittanut tehdä glitterlakan itse ja se lopputulos ei ollut mitenkään mairitteleva. Ei siitä sen enempää :D

    Mutta tuo glitter on niin ihana, oon kyllä niin kade tosta!

Vastaa