One Blue to Rule Them All

Kello on miljoona tätä kirjoittaessani ja jos olisin järkevä, olisin jo nukkumassa. Pakko kuitenkin tulla hehkuttamaan että löysin sinisen lakan josta pidän! Tajuatteko! Huhhuh mikä työvoitto!

A England Tristam
A England Tristam

A Englandin Tristamin olen tilannut Adeninasta saadulla alekoodilla. Olin katsellut Tristamia sillä silmällä jo tovin, mutta en uskaltanut ostaa, koska sininen. Alekoodin saaminen oli sitten hyvä syy tarttua härkää sarvista. Hyvän tovin tämä lakka ehti silti kokeilemattomien joukossa pyöriä, koska…no, sininen.

.
.

Mutta kyllä Tristam on aivan häikäisevän kaunis. Laatu on sitä samaa kuin A Englandilla melkolailla aina: pigmenttistä ja peittävää sekä jämäkkää. Lakka pysyy siinä mihin sitä laittaa eikä valu kynsinauhoille. Kuvissa kaksi kerrosta. Plussaa kauniista, hienovaraisesta holoefektistä jota tosin en sisätiloissa kuvatessa saanut esiin, mutta katsokaa kuva vaikka tästä.

.
.

Pilasin lakan tällä kertaa decaleilla. Tristam toi mieleen kirkkaan tähtitaivaan, joten luovasti yhdistin lakkaan tähtisiirtokuvat :D En osaa ajatella laatikon ulkopuolelta. Mun kynsissä nuo tähdet vaan näyttää aika banaaleilta ja on myös liian isoja siihen nähden, millaisena lakkauksen mielessäni näin. Siirtokuvatkin on saatu Adeninalta, en nyt selaillessani löytänyt näitä samoja tähtiä valikoimasta mutta huomasinpas että valikoimaan oli tullut ihania talvidecaleja, lumihiutaleita ja muuta söpöä! Lumihiutaleet vois olla aika kivat Tristamin kanssa :)

.
.

Olisin mielelläni pitänyt Tristamia vaikka viikon, mutta epäonnistuneen siirtokuvavalinnan vuoksi lakkaus kohtasi loppunsa aika nopeasti. Toivo kuitenkin elää: jos maailmassa on yksi sininen lakka josta tykkään, on niitä varmasti toinenkin.

Translation: In a nail polish world dominated by lilacs, pinks and reds there’s one blue to rule them all: A England Tristam. Too bad I ruined it with juvenile stars…but Tristam reminded me of starry sky and I’m Captain Obvious.

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Tristam on ihan huippulakka! Itsekään en tykkää kovin monesta sinisestä, mutta tuo kuuluu lemppareihin :) Kauniisti oot koristellut.

 2. Minäkin olen tuota Tristamia vähän silmitellyt, mutta en ole ainakaan vielä sortunut. Ihanalta näyttää! Koristelutkin on musta nätit, mutta luulen ymmärtäväni, mikä sun visiosi oli, ja siihen noi tähdet on tosiaan vähän isoja :)

  1. Suosittelen sortumaan, taitaa olla A Englandin parhaimmistoa tämä :) Joo, pienten tähtien tuike oli ajatuksissa mutta nuo on aika in-your-face…

 3. Onneksi olkoon! Itse tykkään sinisestä, mutta en ole vielä löytänyt sellaista sävyä mihin palavasti rakastuisin. Nyt laatikossa on epämääräsia yksilöitä. Pitäisiköhän Tristam lisätä lahjalistaan joulupukille..? :D

 4. Hieno sininen! On melkein pakko hankkia tämä talveksi. Olin vähän pettynyt A Englandin toiseen siniseen. Order of the Garter oli jotenkin.. ei tarpeeksi syvä ja vähän lurua. Tämä näyttää todella ihan keskiyön tähtitaivaalta =P
  Eikös sulla ole se yksi hieno leimauskuvio, jossa on pieniä tähtiä? Ehkä sillä ja hopeisella lakalla olisi tullut enemmän sun vision mukainen lopputulos?

  1. Mulla ei ole Garteria, mutta luulen tietäväni mitä tarkotat. Tristamin sävy on paljon muhkeampi ja syvempi :)

   Mulla on itseasiassa vaikka kuinka monta tähtikuviota :D todellakin olis pitänyt tehdä noin niinku ehdotit…pitänee ottaa uusiksi joku päivä :)

 5. Ihana sininen. Miksiköhän mun sinisten laajahkosta valikoimasta ei löydy tuota? Vaikka mulla on kokolailla isommat kynnet, kävi nykyisen manikyyrin kanssa vähän samalviisii.

 6. Oi miten kauniit kynnet! <3 Mulla ois tuo Tristam oottamassa kokeilemattomien lakkojen laatikossa ja taidanpa kaivella sen esiin, että muistan lakata sillä. :D Huikean kaunis väri näemmä. :)

Vastaa