Pääroolissa Lychee

Urheilu, mikä pirullinen keksintö. Oli vähän tavallista karummat treenit tällä viikolla ja lopputulos on se, että makaan lähes liikuntakyvyttömänä sohvalla. Kävely sattuu aivan naamattomasti. Mun takareidet on ilmeisesti jotenkin tulehtuneet tai korventuneet helvetin tulessa, jompi kumpi. Kävelen kuin vanha mummo. Töissä sentään pystyin vaan rullailemaan työtuolilla ympäriinsä, mutta ruokakauppaan en sen tuolin kanssa kehdannut lähteä. Note to self: 200 toistoa maastavetoa EI ole hyvä idea, vaikka ohjaaja kuinka niin väittäisi. Kapakassa ku olis senkin ajan viettäny niin mitään ongelmaa ei nyt olis, saakeli.

IMG_7796
.

Kynsien suhteen pääroolin sai edellisessä postauksessa nähty Lychee. Niin kaunis ja helppo lakka! Rohkeana typsynä uskaltauduin leimaamaan tarkkaa asemointia vaativalla kuviolla, ja ihan hyvin se sujuikin noita kuvioihin ilmestyneitä reikiä lukuunottamatta. Niitä ei kumminkaan livenä huomaa ja leimaamisen suhteen rima on muutenkin kaivettu maahan, joten en välitä.

IMG_7803
.

Musta ja nude on kyllä kiva yhdistelmä, sitä pitäis käyttää enemmän. Varmaan käyttäisinkin, jos ääriään myöten täynnä oleva kokeilemattomien lakkojen laatikko ei pursuilisi kirkkaita värejä…

Nyt menen könkkäämään ulos koirien kanssa koska pakko. Sitten nukun sata vuotta ja toivon että herätessä mun jalat on normaalit. Mukavaa viikonloppua :)

Translation: This is Lychee again, this time with some floral stamping. Subtle but pretty :)

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. En tiedä onko nää musta ihanat vai inhoanko ihan periaatteen vuoksia kun sunkin leimaus onnistuu näin hyvin? Olen hyvin, hyvin, katkera, katkera, katkera.

    1. :D yks sana sulle: AKRYYLIMAALIT. Mä saan onnistua leimaamisessa tuhat ja yks kertaa, koska sä onnistuit akryylimaaleilla heti :D

  2. Nämä ovat tosi kauniit! Hyvin, hyvin naiselliset ja .. chic! :) Hassua, mullakin pyöri pari päivää sitten just mielessä, että pitäispä tehdä joku nude & musta -lakkaus. Vai oisko se jäänyt alitajuntaan siitä kuvasta, jonka näytit mulle muutama päivä sitten ja jossa nämä kynnet vilahti… En muista kumpi oli ensin :D Mutta joo, jaarittelen. Nämä on ihanat. Ja prkl noita reikiä, että mua ärsyttää kun niitä jää, vaikka tosihan se on ettei niitä livenä edes huomaa.

    1. Olenko onnistunut tekemään jotakin jota voi kuvata sanalla _chic_? upeeta! Kiitos! :D Joo nuo reiät…sinänsä mielenkiintoinen se niiden syntyprosessi. Laatalla kuvassa on lakkaa täysin tasaisesti, stamperissa reikiä ei näy, mutta leimauksen jälkeen kynnellä on reiät siitä huolimatta, että lakkaa ei jää stamperiin?? Miten se on mahdollista?! Huoh.

Vastaa