Arvatkaas kellä on parhausvanhemmat?

Kävipä niin eräänä päivänä, että mun isä ja äiti lähtivät oikein kuulkaa ulukomaille, tarkemmin sanottuna Lontooseen. Äiti kyseli ennen matkaa, että olisko mulla jotakin must have -lakkoja (termit hallussa, toim.huom.), mitä haluaisin Lontoosta tuliaisiksi. Luettelin pari merkkiä jotka kiinnostaa, joukossa mm. Illamasqua ja Barry M.

Niinpä sitten rakkaat vanhempani olivat valikoineet mulle läjän lakkoja, joiden sävyvalinnat osuivat kyllä enemmän kuin kohdalleen. Tuliaispussista löytyi yksi Illamasqua ja kuusi kappaletta Barry M:n Gelly-lakkoja. JEE! Olen oikeasti innostuksesta mykkyrällä, niin ihania nämä lakat on :) Äiti pyysi swatcheja blogiin, joten tässä tulee!

Illamasqua Jo'Mina swatch
.

Aloitetaan Illamasquasta nimeltä Jo’Mina. Tämä on sanalla sanoen täydellinen. Jos kaikki Illamasquan lakat ovat tällaisia, en enää ihmettele merkin korkeaa hintatasoa. Sävy on upea ja koostumus aivan mykistävän hyvä. Pitkästä aikaa sai hihkua ääneen lakatessa :D Jo’Mina oli peittävä kahdella kerroksella, mutta aivan silkasta lakkaamisen ilosta laitoin vielä kolmannen kerroksen. Jos kaikki lakat olisivat tällaisia, jokainen nainen lakkaisi kynsiään. Ja varmaan miehetkin.

Barry M:n Gelly-sarjan lakat ovat kaikki korkeakiiltoisia, pigmenttisiä cremejä, ja ainakin tummemmilla Gellyillä pystyy myös leimaamaan. Koostumus näissä kaikissa on erikoinen, jotakin geelilakan ja kynsilakan välimaastosta. Jouduin ensin laittamaan lakkoja kolme kerrosta, kunnes opin hallitsemaan koostumusta. Sen jälkeen kaksi kerrosta riitti. Mun ihonväri on näissä swatch-kuvissa jotakin kalman ja keitetyn ravun välillä kuvasta riippuen, siihen en löytänyt ratkaisua.

Barry M Gelly Grapefruit
.

Grapefruit on hätkähdyttävän pinkki creme, tässä kolme kerrosta. En tiedä onko Grapefruitissa huonompi koostumus kuin muissa Gellyissä, vai johtuiko mun vaikeudet siitä että tämä oli ensimmäinen lakka jota koitin, mutta muut Gellyt tuntuivat helpommilta lakata.

Barry M Gelly Lychee
.

Lychee ja rapukädet. Lycheen koostumus oli näistä lakoista paras, kuvassa kaksi helppoa kerrosta.

Barry M Gelly Satsuma
.

Satsuma on aivan ihana punaoranssi creme, kunnon kesäväri! Tässäkin taisi olla kolme kerrosta.

Barry M Gelly Dragon
.

Tämä vaaleanpunainen söpöys on nimeltään Dragon. En ymmärrä miten tämän värinen lakka voi olla nimeltään lohikäärme, mutta se nyt ei ole oleellista. Kaksi kerrosta.

Barry M Gelly Blood Orange
.

Blood Orange on lakoista pigmenttisin, lähestulkoon yhdellä kerroksella peittää. En osannut, joten laitoin kaksi. Ja saanko kysyä mikä toi mun käsien väri oikein on?! Huoh.

Barry M Gelly Greenberry
.

Greenberry on…whoah! Kattokaa ny sitä! Ihan huikea minttu-turkoosi. Ah! Koostumuskin oli siitä helpommasta päästä, hyvin samankaltainen Lycheen koostumuksen kanssa, joten kaksi helppoa kerrosta tässäkin.

Gellyjen päällä on yksi kerros Seche Viteä, mutta lakat ovat täsmälleen yhtä kiiltäviä myös ilman päällyslakkaa. Kiilto oli niin älytön, että kuvaaminenkin oli todella vaikeaa hurjien heijastusten vuoksi :) Ei voi kuin tykätä! Lopputulos on minusta hyvinkin geelilakkojen kiiltoa vastaava.

Ihastuitteko? Illamasquaa ja Barry M:ää voi tilata esimerkiksi Asos-verkkokaupasta. Illamasquan kosmetiikan löydätte tästä ja Barry M:t tästä. Istuutukaa tukevasti ennenkuin katsotte Illamasquan hintoja. Barry M:t sen sijaan rokottaa lompakkoa vain 3-5 euroa lakasta riippuen. Toimitus Asosilla on ilmainen. Tietääkö joku mistä muualta Illamasquaa saisi Suomeen tilattua? Mä olen nimittäin rakastunut.

Ai niin, vastaus otsikon kysymykseen: MULLA on parhausvanhemmat. :)

Translation: My parents visited London and brought me all these excellent nail polishes! Now these are the kind of souvenirs I like! Illamasqua Jo’Mina is simply perfect both in quality and color, and Barry M Gelly polishes don’t fall far from that nail polish tree. And as for my parents are concerned – they are the best <3

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Ihania lakkoja :) Luin vaikka kuinka monta kertaa ton Greenberryn nimen Cranberrynä.. :D Ihmettelinki et onpas omituisesti nimetty lakka, ei kuvaa lakan väriä yhtään. :D Dragon on myös aika hassusti nimetty, ei ekana tuu lohikäärme tosta väristä mieleen :P

 2. OIJOI! Haluan nuo kaikki. Ja varsinkin tuon Illamasquan. Vieläkin tyrskähtelen kun muistelen taannoista keskustelua aiheeseen liittyen XD

  Olikohan sittenkin virhe olla haluamatta sitä yhtä sun ylimääräistä Barrya… *grmph*

  1. Haha :D kyllä se saattoi olla virhe…onneks nää on helposti saatavilla, jos kestää sen jännityksen Asosin ”pakkaamisen” suhteen…

  1. :D huikeeta! Sietääkin jännittää, lakat saattaa tulla ehjinä tai sitten tuhantena kappaleena. Lähettävät kyllä uudet mukisematta, mutta en käsitä miksi niitä lakkoja ei voi pakata kunnolla…

 3. Oooh, iih ja voih! Ihanat vanhemmat tosiaan (ja lakat kanssa). Luulen muuten et toi dragon on dragonfruit, eli se himmeä vaaleanpuna-vihreä käpy hedelmäosastolta. :)

 4. Ou jes, mahtivanhemmat. Ihania lakkoja. Ja olen samaa mieltä Illamasquan laadusta, vaikka vasta yksi mun omista ollut kynsillä asti. Omat Illamasquani olen ostanut niiden omasta nettikaupasta, tosin jonkun ilmaiset postikulut ja muita tarjouksia kamppanjan aikana. Ovat nimittäin tosiaan aika hinnoissaan.

  1. Ai se niiden omakin nettikauppa toimittaa Suomeen? :o Hitsi, pitääpä alkaa kyttäillä jotain superalennuksia…

 5. Illamasqua on <3 Omani olen onnistunut nappaamaan huutiksesta ja Asokselta halpaan hintaan alennusmyyntien aikaan.. Ja ovat kaikki oikein hyviä laadultaan. Tuo Jo'Mina on ilmeisesti aika lähellä Picture Polishin Wisteriaa, se on kyllä upea sävy!

 6. Tuo M on mielestäni oikeassa, eli kun nuo muutki on hedelmiä ni se Dragon viittaa dragonfruitiin eli Pithayaan. Muhun iski tuo Lyhcee ja Mandarin, mut on toi Greenberrykin tosi nätti. Illamaquasta en viitti alkaa edes puhumaan etten tikadu kateuteen. Onnittelut vanhemmista! :D

  1. Haha kiitos :D Mandarin? Meinaat varmaan Satsumaa? :D Lychee on aivan ihana kyllä, teinkin sillä lakkauksen heti swatchausurakan jälkeen, kunhan vaan ehtisin julkaista sen joskus.. :P

 7. Oi! Toi viimeinen on vaan aivan ihana… Ja kyllä tuo ensimmäinen on myös. Eli turkoosia ja violettia, eipä jaksa hämmästyttää ainakaan itseäni :D

 8. Paluuviite: Oodi vanhemmille

Vastaa