F.U.N Lacquer Queen

Kukaan Instassa viihtyvä tai muutoin kynsilakkamaailmaa aktiivisesti seuraava on tuskin voinut välttyä F.U.N Lacquerin hurjan nopealta maailmanvalloitukselta. Singaporelainen indielakkamerkki on puskenut myyntiin aivan hengästyttäviä kimallepommeja, joita ei yksinkertaisesti mitenkään saa kameralle taltioitua täydessä loistossaan. Kun räävin ensimmäisten ostamieni Funien pahvikotelot auki, meinasin likimain sokaistua ja tukehtua omaan kuolaani.

Hologlitterpläjäysten lisäksi Fun on erikoistunut lakkoihin, joissa on sterling-hopeahituloita. Sterling-hopea antaa lakalle todella mojovan, kromimaisen kiillon ja kerrostettunakin pysyy sileänä eikä törrötä ympäriinsä.

.
.

Keskisormessa ja nimettömässä komeilee Funin Queen, sterling-hopean ja hologlitterin yhdistelmä. Lakassa on kirkas pohja, mutta silti se peittää yllättävän hyvin ja on kynsillä täysin sileä. Lakkasin kynsille kolme ohutta kerrosta. Kuten ylläolevan kuvan pullosta näkyy, hologlitterien sateenkaari on melkoinen.

.
.
.
.

Siis voi hyvää päivää, Queen on niin hieno etten osaa edes kirjoittaa siitä mitään. Harvemmin näin käy, että lakan edessä olen sanaton :D Queenin koostumus oli tosi mukava, lakkapohja oli miellyttävän ohutta ja kuivui tosi nopeasti. Lakkaaminen tuntui aluksi vähän vaikealta, koska ensimmäisen kerroksen jälkeen epäilytti peittääkö lakka koskaan, mutta huoli oli turha. Aivan täysin tasaisesti hopeahitulat eivät tietenkään jakaudu, joten viimeisen kerroksen lisäsin töpöttelevään tyyliin. Lakan kimallus ja kiilto antaa kuitenkin tosi paljon anteeksi eikä ihan pienet paljaat kohdat näy lainkaan, vaikka niitä johonkin jäisikin.

.
.

Muissa kynsissä on Gina Tricotin Concrete, violetinharmaa creme. Mukava koostumus ja kahdella peitti, mutta en jaksanut tuon Funin rinnalla siitä ihan kaameasti innostua…Queen varastaa huomion aika tehokkaasti! Säkenöivän lakan taltuttamiseksi valitsin graafisen ja selkeän leimauskuvion MoYou Londonin laatasta Holy Shapes 03 ja leimasin sen kynsille mustalla Konadin lakalla.

Mä en nyt saa jotenkin mitään järkevää tekstiä ulos, kun tuijottelen vaan kynsiäni ja näitä kuvia :D Itse lakkaus ei minusta mitenkään erityisen maaginen ole, mutta Queen on vaan ihan pirun hieno. Harmittaa, etten kyennyt kuvaamaan kaikkea säkenöintiä kynsillä. Funit on vähän sellaisia lakkoja että ne on itse nähtävä :)

.
.
.
.
.
.

CesarsShop oli ihailtavasti ajan hermolla ja nyt F.U.N Lacquerit on saatavilla Cesarsilla (valikoima täällä). Se on tosi hyvä asia, sillä Funit myydään yleensä kansainvälisten nettikauppojen ja merkin omien sivujen restockeissa supernopeasti loppuun ja siellä saa hiki päässä omistaan tapella. Todella kuumottavaa. Cesarsiltakin osa lakoista on myyty loppuun, mutta lisätilaus tehdään kyllä. Lakat on vähän tavallista hintavampia, mutta todella uniikkeja ja huippulaatuisista raaka-aineista koottuja, joten sikäli hinta on minusta ihan perusteltu. Toki lakat ovat myös käsintehtyjä ja 5-free.

Cesars on muuten nyt muuttanut uusiin tiloihinsa ja palvelee asiakkaita ihan ihka oikeana kivijalkakauppana Helsingissä, osoitteessa Vuorikatu 22 B 1- eli ihan parin metrin päässä vanhasta sisäänkäynnistä. Cesarsin Fb-sivuilta nappasin tämän kuvan, jossa näkyy uudet, laajennetut aukioloajat:

cesarsauki
.

 

Joko te kaikki ootte tutustuneet Funiin? Mulla on valmiina kuva-arkistossa Galaxy -lakalla tehdyt kynnet (hitto että SE muuten kimalsi) ja King odottaa vielä ensikokeilua :)

Translation: F.U.N Lacquer is taking the world by storm and I finally got my hands around these beautiful indie polishes from Singapore. They left me pretty much speechless. In this mani I used Queen, a clear-based sterling silver & holo glitter mix. INCREDIBLE. Queen was opaque with three thin coats, the formula was very good and the amount of shine and sparkle is just mind-blowing. Queen also dries totally smooth so you don’t have to use multiple layers of top coat. I paired Queen with Gina Tricot Concrete, a really nice creme that pales in comparison to Queen :D For stamping I used MoYou London Holy Shapes 03 plate and Konad special polish in Black. 

Now if you’ll excuse me, I’m going to continue staring at my nails. :D

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Siis Wau! Tuo lakka on kyllä mieletön tapaus, niinkuin näiden kaikki muutkin lakat. Ja koristelutkin on muuten menneet ihan nappiin, tosi kauniit kynnet siis! :) <3

  2. Mä jo tuonne Sissin puolelle kävin kehumassa, miten nämä FUNit on hineoja =) Tuo Holy Shapes laatta on muuten myös aivan uskomattoman hieno ja XL-versiona ihan top kolmessa mun ostoslistalla =)
    Mun mielestä toi leima toimii oikein hienosti näissä kynsissä kahden erilaisen lakan kaverina =) Kaikki on tänään yhtä hymiötä vaan =) =) =)

Vastaa