Autumn Swirls

Nyt mä sitten teen näitä syyslakkauksia ihan urakalla, kun ulkona on taas 20 astetta lämmintä. Ei nyt säät ja mun lakkausaikataulut mee oikein yksiin…veikkaan, että heti kun tartun johonkin kirkkaaseen väriin, alkaa varmana taas joku hullu sadekausi. Jos pihakukat, omenapuut tai muut horsmat tarvii kastelua niin vinkatkaa, voin lakata jollain neonlakalla ja varmistaa monsuunin.

Enivei. Cesarsilta tuli mulle esiteltäväksi pari lakkaa erinäisistä syksyn kokoelmista ja toivoin itselleni China Glazen Giver-kokoelman Communitya, kun kerran valita sai. Laajassa lakkakokoelmassani ei ole ollut yhtään kunnollista tummahkonruskeaa cremeä, mutta kiitos syksyn lakkatrendien, nyt niitä on jo useampi. Community on niistä yksi kauneimpia.

China Glaze Community
China Glaze Community

China Glaze ei ole aikoihin julkaissut mitään mikä mua kiinnostaisi tai minkä laatu olisi yhtä hyvä kuin vanhemman polven Chinoissa. Yksikin sysipaska kokoelma vielä ja olisin luovuttanut koko merkin suhteen täysin, mutta onneksi tänä vuonna ChG tuntuu löytäneen takaisin oikeille raiteille. Giver-kokoelma on pullollaan kauniita cremesävyjä ja All Aboardissa on myös muutama varsin kiinnostava lakka, ja laadustakin olen kuullut kehuja. Community ainakin levittyi todella kuuliaisesti ja peitti kahdella ohuehkolla kerroksella. Mun kuvissa Community näyttää kynsillä asteen tummemmalta kuin se livenä oli.

.
.

Koristeluiksi halusin ruskan sävyjä ja päädyin jälleen kerran monivärileimaukseen. Ajattelin Pueen 47 -laatan epämääräisen viivakuvion kuvastavan jotakin syystuulia. NO OKEI keksin tuon jälkeenpäin vasta :D Valitsin kuvion lähinnä sillä perusteella, että siihen sopisi suurpiirteinen värien sommittelu. Huolimattomia lakkaroiskeita kynsillä näkyy kyllä, mutta kaiken kaikkiaan lopputulos oli suurinpiirtein sellainen kuin toivoinkin, ja suurinpiirtein on tarpeeks hyvä mulle, kuten tiedämme.

.
.

Leimauslakkoina käytin Konadin keltaista, pastellioranssia (joka näyttää ruskean päällä enemmän toffeenruskealta kylläkin) sekä punaista Illamasquan Throbia. Olin erityisen yllättynyt tuosta keltaisen leimauslakan peittävyydestä, wou. Mulla on ollut to do -listalla mustakeltainen lakkaus, joten taidanpa testata keltaisen Konadin peittävyyttä myös mustan päällä!

.
.

Lopuksi uutinen, joka ei liity mitenkään tämän postauksen lakkaukseen: CesarsShop on ottanut pika-aikataululla ennakkomyyntiin Polish Me Silly -indielakkamerkin, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Lush Lacquer. Kyseinen merkki on erilaisten neonmattaglittereiden mestari, joten suosittelen erityisesti niitä (kuka yllättyi? :D). Mulla on itsellä merkin bestseller eli Clowning Around (esiintyi näissä liukulaisissa) ja tulossa on Freckles, joka on muuten samanlainen kuin Clowning Around mutta glitterit ovat vaan pienempiä kooltaan, sekä Surprise Me. Lisäksi mulla on jo itsellä ihana pinkkiviolettioranssi glitter Chicks Rule (esiintynyt täällä). Ennakkotilausmahdollisuus päättyy 15.9. klo 10. Aikataulu on näin pikainen sen vuoksi, että tavoitteena on saada Polish Me Sillyt hypisteltäväksi I Love Me -kauneusmessuille lokakuussa! Ennakkotilaukset määrittää omalta osaltaan sitä, mitkä kaikki lakat valikoimiin otetaan. Cesarsillehan on tulossa myös mun suosikit leimauksen saralla eli MoYoun leimauslaatat, joten JEE! Nekin on toivottavasti ostettavissa messuillakin sitten :)

(Community-lakka saatu, linkkien viidakko on omaa syytäni eikä niiden klikkailu tai lakkojen tilailu mua millään tavalla hyödytä. )

Translation: How about some Fall colors after all the neons? Yes please. I used China Glaze Community from the Giver collection (press sample) as a base and added multicolor stamping with Konad yellow, pastel orange and Illamasqua Throb. Swirly image is from Pueen 47. I was very impressed with Community, formula was very pleasant and easy to apply and I got full coverage with 2 coats. I’m SO glad that China Glaze seems to be back on track with their shades and formulas! One more crappy-ugly collection with unusable formulas and I would’ve totally given up on the brand (Chrinkled Chromes, I’m looking at you). Luckily the Giver collection is full of pretty cremes and the All Aboard collex doesn’t look too shabby either! Way to go, China Glaze. There’s still hope for all of us :D

 

Kurkkasitko jo nämä?

10 kommenttia

 1. Mulla tuo odottelee vielä lakkaajaansa, mutta saattaa olla, että luovun siitä kuitenkin. Oon haalinut niin paljon ruskeita, että tämä ei pikkuisen punaiseen vivahtavana ollut niistä mieleisin tikulla….tietty kynsillä voi olla eri juttu.

  Tykkään kovasti monivärisestä leimasta <3

  1. Tää ei sit lopulta mun kynsillä näyttänytkään niin punaruskealta kuin siihen Essien ruskeaan verratessa katoin. Mut mulla ei ookaan kyllä ihan niin montaa ruskeaa nyt ostettuna ku sulla :)
   kiitos :)

 2. Iiiiiiihanat! Ja pliis, tee lisää syyslakkauksia! Meidän parvekkeelle ihan liian myöhään hankitussa minitomaatissa on pari raakiletta, ja jos syksy jatkuu tällaisena, ne ehtivät ehkä kypsyä syötäviksi :)

 3. I don’t have any pueen plates (yet!), but they look very promising. I think I have used my existing plates to the max and now I need a fresh set. I am also very happy with the recent CG collections and can’t wait to see what else they have for us. I have most of the holiday collection and now I can’t swatch it because of my broken nails. :( I tried to do my stamping saturdays mani on my non-swatching hand and it was kind of a nightmare. I guess I’m just going to have to wait. OH! And the Halloween Collection too. Those are really cute but sadly they’re in my to swatch pile.

  1. I have three sets from Pueen (Love Elements, Buffet and Encore) and I recommend you check out Encore. The packaging is fucked up to say the least but the plates are great. Although I have to say that I like my MoYou plates more, I have over 20 of them. Have you tried out Lily Anna plates from Messy Mansion? Their quality is insane so if you are new to the brand, check it out :)

   Oh noes! Why the swatching hand, WHYYY!! Let’s hope they grow quickly. Can’t wait to see your swatches :)

 4. Näin lomalta palanneena niin musta tässä on jotain semmosta Pocahontas meininkiä. Tuulen värit ja sillai. =) Tykkään tästä! Mulla ei ole vielä yhtään ruskeaa lakkaa, eikä ole vähään aikaan tulossakaan =P

  1. Hei joo Pocahontas! Ihana vertaus! Täh, pitää ny ees yks ruskea olla..tai siis…kaikkia värejä pitää olla :D

Vastaa