Parka and Mittens

En ole ilmeisesti tarpeeksi suunnitelmallinen tehdäkseni teemakynsiä, joten Halloweenlakkausta ei tänä(kään) vuonna nähdä. Sen sijaan Essien Shearling Darling -talvikokoelman lakkoja olis taas tarjolla! Nämä oli aika vahinkokynnet, joista tulikin sitten niin mieluisat että viihdyin näissä melkein viikon.

Essie Parka Perfect & Mind Your Mittens
Essie Parka Perfect & Mind Your Mittens

Tein tätä lakkausta kohtuuttoman myöhään arki-iltana, tarkoitus oli vain lakata nopeasti jollakin varmasti hyvälaatuisella lakalla ja koristella seuraavana päivänä. Valkkasin lakaksi Essien Parka Perfectin, siniviherharmaan lakan hopeisella shimmerillä. Loistava laatu, kahdella vaivattomalla kerroksella peitti.

Näissä Essien lakoissa on jotakin nimihässäkkää, alunperin vaaleamman lakan piti olla Mind Your Mittens ja tumman Parka Perfect (loogista, kun noita nimiä ajattelee), mutta pullot kai nimikoitiin väärin ja peliliikkeenä sitten Essieltä ilmotettiin että JUUUUU, Parka Perfectin pitääkin olla vaalea ja Mittensin tumma. No pelataan mukana ja uskotaan kun kerran sanotaan.

.
.

Lakan kuivuessa aloin vilkuilla tummanpuhuvaa sinivihreää Mind Your Mittensiä ja mietin, voisikohan sillä leimata. Päätin kokeillakin siinä aikani kuluksi, kun Pueenin laatatkin sattui käden ulottuvilla lojumaan. Otin täysin summamutikassa jonkun laatan ja tarkoitus oli koekuvio leimata paperille, mutta motoriikka toimi ajatusta nopeammin ja lätkäisinkin leiman kynnelle. Aha. Ja vielä nimettömään, tosi huomaamatonta.

.
.

Pakkohan siinä oli sitten loputkin kynnet leimata, mutta tulipahan ainakin todettua että Mind Your Mittens toimii siinäkin hommassa. Suosittelen tosin ensin leimaamaan muutaman kuvion oikeastikin siihen paperiin, koska Mind Your Mittens alkaa tehdä huomattavasti parempaa leimausjälkeä kun lakkaa on vähän kertynyt leimauskuviolle. Mulla oli nimittäin oikeassa kädessä erottuvammat leimat kuin vasemmassa.

Laitoinpahan sitten vielä kaksi kerrosta Kikon kirkaspohjaista shimmerlakkaa koko komeuden päälle kun kerran urakoimaan rupesin. Jänniä nämä kirkaspohjaiset shimmerit/mikroglitterit, tuovat hauskoja kimallevanoja kynsille riippuen siitä miten valo kynsille osuu. Tykkään tuosta Kikosta tosi paljon, kimallehippuset kun ovat oikeasti ns. värittömiä eivätkä muuta pohjalla olevaa lakkaa mihinkään suuntaan.

Mind Your Mittens, Kiko 228, Parka Perfect
Mind Your Mittens, Kiko 228, Parka Perfect

Laattakuviostakin tykkäsin kovasti, vaikka se aivan silmät kiinni tulikin valittua. Kuvio on kai tarkoitettu peittämään kynttä vain osittain, mutta mun kynsille se meni koko kynnen leimasta. Leimasin ekan käden niin takki auki että en edes tähdännyt, joten paikkailin sitten tyhjiä kohtia pilkkutikun avulla tekemällä muutamia pilkkuja leiman reunoille. Tulos näyttää juurikin siltä että ne pilkut on jälkeenpäin lisätty, mutta onneksi oikeaan käteen ei tarvinnut mennä pilkkutikun kanssa sohimaan, siinä vaiheessa jaksoin jo vähän tähdätäkin sitä leimaa…vissiin olin siinä vaiheessa jo hyväksynyt, että kyllä tässä ny ihan tosissaan ruvettiin lakkausta tekemään :D

Pueen 44
Pueen 44

Semmonen vahinkolaukaus tällä kertaa. Tällaisia hupseja saisi tapahtua useamminkin :)

Translation: This manicure was a misshap, but a pleasant one. I was just supposed to do a quick mani with Essie Parka Perfect. When I was waiting for top coat to dry I  started to wonder if Mind Your Mittens would work with stamping. My plan was to just quickly try stamping with it on paper but something happened and I ended up with the image on my ring finger. Then I just gave up and stamped the rest as well. Guess my hands worked faster than my thoughts but I’m glad they did, ’cause I really liked the end result. I added two coats of KIKO 228, clear shimmer top coat to add the extra sparkle.

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Voi, nämä ovat ihanat! Mulla on tuo vaaleampi (v*tuttaa että pitää nyt sanoa sitä Parka Perfectiksi vaikka kaikki siinä HUUTAA että sen oli tarkoitus olla Mind Your Mittens) vielä mustassa laatikossa, mutta toivottavasti pääsee pian kynsille asti. Tosi kauniit vahinkokynnet, tämmöisiä hupseja saisi sattua itse kullekin useamminkin :)

 2. Hienosti ”hutaistu” :) Ja hittolainen, kun näyttävät houkuttelevilta nuo lakat, vaikka oon koko ajan ollut sitä mieltä, etten tartte näitä. Onko niin, että sulla ei ole vaaleammalle PARKA PERFECTILLE dupeja?

  1. Kiitti :) Itse asiassa ei ollu dupea, vaikka pelkäsin että olis. Maximillianikin on ihan erilainen. En muista sun harmaavalikoimaa kovin hyvin, mutta minusta Parka on aika uniikki harmaan sävy :) Mittens ei oo niin must-have minusta, vähän turhan tumma, tikulla ainakin näyttää lähinnä mustalta.

    1. Se vois olla aika lähellä, tosin veikkaan sen olevan pikkusen sinisempi ja ehkä tummempikin..tämä tosin vaan hatarien muistikuvien perusteella, oon oman Sea Sprayni myyny pois jo jokin aika sitten :)

 3. Nämä on kyllä hienot =) Pohjaväri on hieno ja näyttää paljon paremmalta kynsillä kuin pullossa. Tuosta päällyslakasta tulee tunne, että kuura on kuorruttanut koko komeuden ja kimmeltää valossa. =)

  1. Kiitos, hienon analyysin teit! :) Nämä oli kyllä mullekin viime aikojen lempparikynnet, ihme sinänsä kun miettii mitkä oli lähtökohdat tähän lakkaukseen :)

Vastaa