NCLA Swatches pt. 5

NCLA-lakkojen kuvaaminen on näemmä vähän puolivahingossa johtanut bloggaushistoriani aktiivisimpaan postaussarjaan :D Ollaan jo viidennessä swatch-postauksessa ja lisäksi löytyy vielä Zodiac-kokoelman esittelykin. NCLA-lakoista on suomalaisissa blogeissa vielä suhteellisen vähän juttua ollut, joten oletan että nämä mun esittelyt hyödyttää teistä joitakuita. Tällä kertaa tarjolla on kauniita cremejä ja yksi glitterhässäkkä.

ncla-3-2-edit
NCLA Don’t Call Me Peachy, 3 coats

Don’t Call Me Peachy on kesästä muistuttava kirkas persikanvärinen creme. Lakka on pigmenttinen ja peittävä, mutta raidoittuu hieman, joten lakkasin kolme kerrosta tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

ncla-5-2-edit
NCLA Pink Caddy, 2 coats

Pink Caddy on säpäkkä kylmäsävyinen pinkki creme. Vaivaton ja helppo lakata, kuvassa 2 kerrosta.

ncla-15-edit
NCLA Bubblegum Pink, 3 coats

Bubblegum Pink on nimensä mukaisesti purkkapinkki vaalea creme. Ihmeen helppo lakata näin vaaleaksi lakaksi! Tasoittuu hyvin itsekseen. 3 kerrosta.

ncla-6-2-edit
NCLA Volume VI, 2 coats

Volume VI on suklaanruskea creme. Todella helppo ja kiva koostumus. 2 kerrosta.

ncla-11-edit
NCLA A Touch of Glass

A Touch of Glass -lakassa on vaaleansininen pohjasävy ja seassa pinkkejä, sinisiä, valkoisia ja keltaisia glittereitä eri kokoluokissa. Pohjasävy on ohut ja läpikuultava. Kuvissa kolme kerrosta.

ncla-13-edit

ncla-2-2-edit
NCLA Santa Monica Shore Thing, 2 coats

Santa Monica Shore Thing on murrettu mintunvihreä creme. Huikea koostumus, peittää liki yhdellä kerroksella ja levittyy kuin itsestään. Kuvassa 2 kerrosta.

NCLA-lakat ovat myynnissä CesarsShopissa, koko valikoima löytyy täältä.

Outoa katsella näin kesäisiä sävyjä, kun mieli on ihan joulukaaoksessa! En ole edes lakannut yksiäkään jouluisia kynsiä vielä. Toivottavasti ehdin ennen joulua julkaista täällä edes yhdet sellaiset. Kävin muuten tänään ostamassa viimeisetkin joululahjat ja nyt ois se homma kokolailla pulkassa. Enää kolme työpäivää minun ja joululoman välissä…lähden taas pohjoiseen joululomani ajaksi ja kuten joka vuosi, olen suunnitellut ajastavani postauksia etukäteen loman aikana julkaistavaksi enkä ole tehnyt suunnitelmani eteen mitään. Nooooooh onhan tässä vielä pari päivää aikaa…………… En tiedä miten tää loppuvuosi AINA karkaa ihan laukalle tekemättömien töiden ja aikataulujen suhteen. Pitäis vissiin siivotakin tätä kaoottista kämppää jossain välissä ennen reissua ja tehdä kaikki duunihommat jajaja. No, laiskat töitään luettelee…

Kiitos muuten aktiivisesta osallistumisestanne Lumenearvontaan! On ollut tosi mielenkiintoista ja koskettavaakin lukea teidän kokemuksia sisusta ja selviämisestä. En ole vastannut kommentteihin arvonnan suorittamisen helpottamiseksi, mutta olen lukenut jokaikisen kommentin tarkkaan. Arvontaanhan ehtii osallistua vielä jouluaattoon saakka :)

Kai jollain muullakin pissii aikataulut ja suunnitelmat tähän aikaan vuodesta?

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

1 up

4 kommenttia

    1. Katohan, ei muuten näykään vielä sivuilla :o Alkuvuodesta tulee muistaakseni täydennystä, joten silloin viimeistään pitäisi löytyä! Varminta tietoa saat kysäisemällä suoraan Cesarsilta asiaa, laita vaikka sähköpostia sinne :)

    1. Leimaus? mitä se on? I have no memory of nail art :D noei, kyllä mä tällä viikolla leimasin ekaa kertaa piiitkään aikaan!

Vastaa