White Leather

Aivan aluksi haluan sanoa pari sanaa syksystä. Tai pikemminkin syksyn ylistäjistä. Mikä teitä vaivaa? Mikä tässä synkässä ja koleassa vuodenajassa on hienoa? Joo hieno ruska ja kirpeät syyspäivät. Jep. Nuo päivät kattaa ehkä 2 prosenttia syksystä ja loput 98 % onkin tätä rapaista, kuraista, kylmää, sateista, tuulista, harmaata, pimeää ja masentavaa sontaa. Mikä tässä on hienoa häh? Haluaisin keskustella vakavasti sellaisen henkilön kanssa joka todella nauttii näistä vallitsevista säätiloista. Ja jos pitää vaan niistä parista aurinkoisesta ruskapäivästä, niin eihän silloin tykätä syksystä. Silloin tykätään vaan _hyvästä säästä_. UGH!

Mutta asiaan. Olen saattanut mainita joskus aikaisemmin, että en käytä koruja. Mun korvaparkoja ei ole rei’itetty, en käytä sormuksia enkä edes omista yhtään kaulakorua. Metallin tuntu iholla on ikävä ja muutenkin vierastan tyttömäisiä tai liian blingejä killuttimia. Ranteissa mulla sen sijaan lähes aina on jotakin remeleitä, joita yhdistää yksi asia: ne on lähes poikkeuksetta nahkaa. Ihastus nahkarannekkeisiin lienee peruja taannoisilta kiukkurokkivuosilta. Omaa silmää miellyttäviä ranneremeleitä on ollut aika vaikea löytää, iso osa onkin bongattu miestenosastoilta.

Until now. *tähän mahtipontista musiikkia*

Brought to You by Helmetti
Brought to You by Helmetti

Onneksi on Internet ja verkkokaupat! Helmetti tarjoaa käsityönä ihania nahkakoruja ja myös niitä metallisia aikuisten koruja (heh), kynsilakkakoruja ynnä muuta. Kysyin olisiko mahdollista saada ranneketta valkoisella nahalla (ruskeita ja mustia mulla onkin ihan riittävästi yhdelle elämälle enkä tilausta tehdessäni vielä tiennyt, että värivaihtoehtoja on lähes loputtomasti). Ja olihan se tosiaan mahdollista. Lopputulos: 10 mm leveää nahkanauhaa rouhealla hopeanvärisellä lukolla, juuri sellainen kuin halusinkin!

.
.

 

.
.

Olin ihan kyllä ostamassa tilaamaani korua, mutta Helmetti tarjosikin sen minulle ilmaiseksi. Kiitos siitä! Olisi tuo kyllä hintansa väärti ollut, on nimittäin viihtynyt ranteessani melkolailla joka päivä.

.
.

Meinaan kyllä tilata Helmetistä vielä jatkossa uusia nahkakoruja, nyt niitä nimittäin saa myös omalla tekstillä. Mulla on jo niin monta tekstivaihtoehtoa, että loppuu ranteesta tila kesken… tekstirannekkeen lisäksi kuolaan myös tätä tumman luumun väristä korua ja tätä turkoosia. Ooh! Pahoittelen tätä linkkitulvaa mutta mä nyt vasta huomasin nuo ihanuudet :D

Pakko siirtyä kynsiin ennenkuin alkaa kuulua klikkailua ja ostoskori täyttyä….kynsillä KBShimmerin neonpinkki shimmerlakka Don’t Pink Twice. Todella vakuuttava koostumus ollakseen neonlakka! Yleisesti vierastan neonpinkkiä, mutta tämä lakka on juuri sen sävyinen että käytin sitä ilolla. Kuvissa kolme kerrosta, kaksikin olisi kyllä riittänyt.

KBShimmer Don't Pink Twice
KBShimmer Don’t Pink Twice

Lakka kuivuu mattapintaiseksi ja siinä on mukana sinistä ja pinkkiä shimmeriä. Mattapinnasta en välittänyt, joten kuvissa on päällyslakka.

.
Sonnetarium Snowfall

Koristeena ihana Sonnetariumin Snowfall, valkoinen mattaglitter ihan pienillä kultaisilla hipuilla. Pitihän korun kaveriksi jotain valkoista saada :)

(Kävi muuten ilmi että Helmetin takana oleva nainen on myös syksyintoilija. Annan sen hänelle anteeksi, koska valkoinen nahka <3)

Translation: I’m striking a pose with my newest crush – white leather bracelet from Helmetti. KBShimmer Don’t Pink Twice and Sonnetarium Snowfall we’re featuring :) Actually Don’t Pink Twice surprised me in a good way. I usually don’t fancy neon pink polishes ’cause they tend too be strongly blue-leaning but this one was not. Blurple and pink shimmer peaked through beautifully. I used 3 coats here but 2 coats would have been enough. Don’t Pink Twice does dry matte but I prefer it with a top coat. 

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Tosi ihanat kynnet! Snowfallin omistan itsekin ja se on rakkautta, mutta Don’t Pink Twice pääsi kyllä kertaheitolla ostoslistalle. :D Hirmuisen kaunis ja naisellinen myös tuo Helmetin nahkakoru. (P.S. Helmetti on jotenkin todella vaikea sana, alan näin kynsiharrastajana automaattisesti ajatella Helmeriä….)

  1. Kiitos! Don’t Pink Twice on kyllä ehdottomasti sulle sopiva lakka, niin monet upeat pinkit ranskikset on jääny sun kuvista mieleen :)

   Haha Helmeri :DD mulla meinaa vaan aina lipsahtaa Helvetiksi se kirjoitusasu :)

 2. Mä oon himonnut näitä nahkakoruja jo pidemmän aikaa, ne on aivan ihania! <3 Aion tilatakin, mutta pitäisi vaan löytyä edes vähän ylimääräistä rahaa. Tietty mustavalkoisena ihmisenä sen täytyisi olla musta tai valkoinen. :D

  Tietty nuo kynnetkin on kauniit! :)

  1. Onneks nuo ei oo ihan järjettömän kalliita sentäs :) Mä haluaisin kaikkea kaikissa väreissä :D

 3. Mä rrrrrakastan rannekoruja – kiitos linkkivinkistä! Mulla on muutenkin paljon koruja käytössä, pääsääntöisesti hopeisia. Rannekorut yleensä nahkaa kans! =) Ja tykkään rannekelloista, joissa iso kellotaulu.
  ps.Kynnetkin on kivat!

  1. Ole hyvä, mielelläni levitän ilosanomaa! :) Kellot on mullekin yksi heikkous, mutta oon ollut järkevä ja käytössä on vain yksi – sekin valkoinen :) en osaa pitää edes metallisia kelloja, oon ihan onneton. Ikuinen teini :D
   Kiitos :)

 4. Mä en ole vielä ”astunut” tuonne indielakkojen mailmaan, mutta toi Snowfall on kyllä niin kaunis, että niinköhän sitä uskaltautuisi tuolle tielle, vai onkohan se elämäni ”suurin” vrhe :oD

  Muuten sun blogin päivitykset ei ole ainoat mitkä ei päivity reaaliajassa tuonne Bloggerin lukulistalle. Olen huomannut ettei Bloggerin omien blogien postauksetkaan ilmaannu sille listalle aina?! Ihan syvältä koko Bloggeri :oP Pitäisi vissiin siirtyä seuraamaan Bloglovin kautta…

  1. Mä hannasin kans pitkään, mutta kyllä mä suosittelen ylittämään sen rajan, niin upeita helmiä indiepuolelta löytyy! Rahanmeno on toki sitten sen mukaista…:)

   Pöh, surkea blogger, siinä on aina jotain mätää ja typeriä ongelmia. Suosittelen lämpimästi Bloglovinia, se on toiminut moitteetta :)

Vastaa