Spell Polish glitters

Glitterlakkoja olis tänään vuorossa! Spell Polishilta on tovi sitten ilmestynyt glitterlakkakokoelma nimeltä Dj! Just Dance, ja valitsin siitä kaksi glittertopperia esiteltäväksi. Kokoelmaan kuuluu viisi kirkaspohjaista glitterlakkaa ja tässä postauksessa esiteltävät kaksi lakkaa ovat ne mun suosikit.

Here’s some more Spell Polish goodies for you! I got to pick a few favorites from the newest collections, one of which was a glitter topper collection called DJ! Just Dance. Today I’m showing you my two favorites from that collection: Glitter on the Highway and Candy in My Heels.

Spell Polish Glitter on the Highway
Spell Polish Glitter on the Highway

Glitter on the Highway -lakkaan ihastuin ensimmäisenä. Mahtava yhdistelmä rokkia ja söpöjä värejä, en voi olla tykkäämättä! Lakassa on mukana mustia mattaglittereitä sekä hologlitteriä, sekä pyöreitä mattaglittereitä lukuisissa eri väreissä (kirkas keltainen, pastellikeltainen, lila, punainen), vaaleanvihreitä mattakuusikulmioita, pieniä vaaleansinisiä kuusikulmioita, isoja hologrammiympyröitä ja niin edelleen. Jokainen sudillinen on yllätys :D

Glitter on the Highway was my numbe one choice. It’s a cool combination of rock and cute bright colors so what’s not to like? Glitter on the Highway is a clear-based glitter topper with black matte glitter, holo bits and large holo discs, round matte glitter in bright yellow, pastel yellow, red, lilac, and black, small light blue matte hexes, bigger green hexes and so on. Every brushful is a complete surprise, you never know what you are getting :D

.
.
spell polish glitter on the highway swatch
.

Alla kaksi kerrosta Zoyan Dovea ja päällä 1,5 kerrosta Glitter on the Highwayta. Oikein hyvä koostumus, helppo levittää, kuivuu vikkelästi ja glittereitä tulee sutiin reilusti. Värillisiä ympyröitä on toki paljon vähemmän kuin mustaa glitteriä ja hologlitteriä, joten jos tietyn värisiä pylpyröitä haluaa, joutuu luonnollisestikin vähän onkimaan.

I used 1,5 coats of Glitter on the Highway over Zoya Dove. The formula was very good, easy to apply, dries quickly and the glitter payoff is excellent. Of course the colored dots are fewer in quantity than small black and holo glitter, so naturally you’ll have to fish them a bit if you wish to get certain colors in your mani. 

.
.

Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Essien Licoricea, laitoin päälle pikakuivattajan ja mattapäällyslakan ja painelin pilkkutikulla lakkaukseen reikiä, kun päällyslakka oli vielä kosteaa. Kiitos ideasta kuuluu Chakalacquerista bongaamalleni lakkaukselle, joka on kyllä huomattavasti hienompi kuin oma tekeleeni :)

For my accent finger I tried to mimic Chakalacquer’s latest Polishers Inc. mani which I loved! I used two coats of Essie Licorice, added a matte top coat and pressed holes in it with a dotting tool before top coat had dried. Charlotte’s nails were much better than my attempt :D

.
.

Toinen lakka ja lakkaus on vähän tyttömäisempää osastoa. Candy in My Heels on pääosin fuksianvärinen glitter, josta löytyy niin hologlitteriä, holoympyröitä, vaaleanpunaisia, pinkkejä ja punaisia ympyrämattaglittereitä, tummanpunaisia hex-glittereitä ja ”riekaleita”.

Another polish I’m showing you is a more girly one. Candy in My Heels is a glitter topper with small fuchsia-purple hexes, holo bits, large holo discs, red matte shreds, red hexes and pink, baby pink and red round matte glitters…to mention a few :)

Spell Polish Candy in My Heels
Spell Polish Candy in My Heels
.
.

Koostumus oli tässäkin glitterissä mainio, täysin samanlainen kuin edellisessä lakassa, ja sutiin tulee runsaasti tavaraa. 1,5 kerrosta käytin tälläkin kertaa. Alla on OPI:n Mustang-kokoelman IHANA Girls Love Ponies, jonka sain CesarsShopista. Sain valita jonkun lakan Mustang-kokoelmasta ja halusin ehdottomasti Girls Love Poniesin, koska vanhana heppatyttönä lakan nimi viehätti ja väri on äärettömän mehevä. Koostumus kunnon OPI-laatua, kahdella helpolla kerroksella peittävä tulos. Sävyltään tämä on varsin lähellä Gwen Stefani -kokoelman Hey Babya. Nimettömässä leimaus Pueenin jostain Encore-laatasta Konadin tummanvioletilla.

The formula was identical to Glitter on the Highway. I used 1,5 coats over OPI Girls Love Ponies (press sample), which is an excellent pink creme, very similar to OPI’s Hey Baby from the Gwen Stefani collection. For stamping I used Konad dark purple and one of the Encore plates from Pueen. 

.
.
.
.
.
.

No mitä sanotte, jompikumpi, molemmat vai ei kumpikaan? :)

Tässä vielä perustiedot mikäli kiinnostuitte: Spell Polishin kaikki lakat on valmistettu käsin ja ne ovat 5-free. Nettikauppa löytyy täältä, ja lakkoja myy myös mm. Norway Nails. Kannattaa seurailla myös Spell Polishin Facebook– ja Instagram-tilejä :)

(Lakat saatu valmistajalta esittelyä varten. Linkeistä tai ostoksista en hyödy. )

So there you have it, my picks from the DJ! Let’s Dance Collection. I sincerely recommend these, they are very versatile, pretty and great in quality!

All Spell Polish lacquers are hand-made and 5-free. Go check out spellpolish.com and remember to follow them on Facebook and IG as well!

(This polish was sent to me as a press sample in exchange of my honest review.)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Glittereistä en niinkään innostunu, mut tuo Girls Love Ponies kyllä kiinnostas! Ponin omistajana mä niin haluisin sen, mut multa löytyy jo Hey Baby:D

  1. Se on aivan törkeen ihana :D on mullakin Hey Baby :) voisin ottaa Instaan vertailukuvan niistä kahdesta, kunhan muistan :)

 2. Minäkään en oikein glittereistä innostunut mutta ponilakka piinaa kun oon nyt innostunut näistä pinkeistä:D Melkein pitää ettiä vertailuswatchit jos näkisi, tarvinko mä sitä _oikeasti_

 3. Mille nuo Spell Polishin lakat tuoksui?
  Minulla on kaksi ja ne tuoksuu ihan kuolemalle! Jopa Models Ownin Mirrorball – lakat ja OPIn Moonraker tuoksuvat kukkaisilta SP:n lakkoihin verrattuna.

  1. Mä tossa edellisessä Spell-postauksessa (Soaking Up Sunshine) mainitsinkin, että vanhat Spellit tuoksuu tosi voimakkaalle, mutta sittemmin lakkapohja on vaihdettu ja nyt ne tuoksuu ihan tavalliselle kynsilakalle :)

   1. Äh, nuo on sitten jotain vanhaa erää :(( Ei oikein kiinnosta käyttää nättejä lakkoja hajun vuoksi.

    1. Joo, se haju on tosi voimakas :/ voithan laittaa s-postia sinne ja kysyä saisitko uudet tilalle?

Vastaa