Spell Polish Soaking Up Sunshine

Spell Polishilta saapui jo jokunen viikko sitten muutama lakka esiteltäväksi, ja tällä kertaa sain valita uusista kokoelmista omia suosikkejani. Selailin Magichromes -multichromelakkojen valikoimaa ja löysin ihan törkeän hienon syksylakan sieltä! Ruskan sävyissä hehkuva lakka kantaa nimeä Soaking Up Sunshine.

I received a blogger package from Spell Polish a few weeks back and FINALLY I got around showing the first one to you! I’ve been so busy lately it’s ridiculous but hey, better late than never! This time Heather let us bloggers pick a few favorites from the newest collections and when I was browsing through the new Magichromes, Soaking Up Sunshine immediately caught my eye. It’s just so perfect for Fall!

Spell Polish Soaking Up Sunshine
Spell Polish Soaking Up Sunshine

Soaking Up Sunshine vaihtaa väriään murretusta pinkistä viininpunaiseen, kupariin ja murrettuun oranssiin. Kullansävyäkin välillä vilahtaa joukossa.

Soaking Up Sunshine has a beautiful range of colors: it translates from muted pink to burgundy, copper and burned orange. There’s also a hint of gold in certain angles.

spell polish magichromes swatch
.
.
.

Onhan se ny aika makia! Lakkasin kolme ohutta kerrosta ja sillä sain peittävän tuloksen. Lakan koostumus on vähän samantyyppinen kuin jellylakoissa eli aika paksu, mutta tasoittuu onneksi itsestään hyvin. Ei kaljuunnu eikä raidoitu. Kuivumisaika on vähän normaalia pidempi, mutta leimailemaan pääsin kuitenkin ongelmitta hetken odottelun jälkeen. Suurinpiirtein syksyinen leimakuvio on Pueenin Encore-laatasta SEO2B ja leimattu Konadin mustalla.

So cool, ain’t it?! I used three thin coats for full opacity. For this polish I prefer using 3 thin coats over two thick, because Soaking Up Sunshine dries a tad slower than your average shimmer polishes. The formula reminds me a bit of jelly polishes, it’s a bit thick but does level itself out nicely and isn’t streaky. For stamping I used Pueen Encore plate named SEO2B and Konad black.

.
.
.
.

Tykkään tällaisista vähän ”pehmeämmistä” multichromeista, joissa siveltimenjäljet ei näy eikä lopputulos ole sellainen metallinen. Ja halleluja, tässä ei ole yhtään vihreää! En tajua miksi melkein kaikkiin duo- ja multichromeihin pitää tunkea sitä vihreää vaikka se ei yhtään sopisi muihin lakan sävyihin :D

Although I don’t usually go ballistic over multichromes, I really like the soft overall look that Soaking Up Sunshine has. It’s not overly metallic and doesn’t show any brushstrokes. The colors are extremely pretty and this polish has that ”lit from within” -kinda look.  AND there’s no green unlike in so many multichromes!! Yay :D

.
.

No niin, eiköhän kuvatulva ala olla jo riittävä :) Soaking Up Sunshinen lisäksi on pari muutakin multichromea odottamassa vuoroaan ja pitihän sitä tietysti pari glitteriäkin saada, mutta palataan niihin myöhemmin.

Spell Polishin kaikki lakat on valmistettu käsin ja ne ovat 5-free. Aikaisemmin lakoissa oli voimakas haju, samanlainen kuin vanhoissa ILNP-lakoissa, mutta lakkapohja on vaihdettu tovi sitten eivätkä lakat enää löyhkää :) Nettikauppa löytyy täältä, ja lakkoja myy myös mm. Norway Nails. Kannattaa seurailla myös Spell Polishin Facebook– ja Instagram-tilejä :)

(Lakka saatu valmistajalta esittelyä varten. Linkeistä tai ostoksista en hyödy. )

Ok maybe there’s enough pictures already :) I have a few more multichromes to show you later on and also a few gorgeous glitter toppers, so stay tuned!

All Spell Polish lacquers are hand-made and 5-free. Go check out spellpolish.com and remember to follow them on Facebook and IG as well!

(This polish was sent to me as a press sample in exchange of my honest review.)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Onpas kaunis lakka! Ja pinta on tosiaan pehmeämmän näköinen kuin perinteisissä multichromeissa; ei ole siveltimenjäljistä tietoakaan. Tykkään :)

  1. Joo! Olin varsin positiivisesti yllättynyt. Vielä kun koostumus ois ohuempi niin tää olis napakybä.

 2. Haaa!! Arvaa minkä lakan sain just äsken hyppysiini! Spell Polishin To the Moon and Back! Työkaverille tuli tämä sama kuin sulla! Soaking Up Sunshine on ihan älyttömän hienon värinen ja käyttäisin itse, paitsi ettei sävy sovi mulle yhtään =)
  Ihan ensimmäisen lakkauksen perusteella mun lakka oli ainakin jotenkin pikkuisen tahmainen ja venyväinen koostumukseltaan. Ei kuitenkaan haitannut kun varovasti ja ohuesti lakkasi =)

  1. Aijaa :D Joo, sama kokemus koostumuksesta mulla oli kahden muun saamani multichromen kanssa, paksuilla kerroksilla hommasta ei kyl tuu mitään :) Veikkaan että voisivat hyötyä parista tipasta ohentajaa.

 3. Tuo on jotenkin todella kaunis lakka ja sitten toisaalta en tykkää yhtään. Kummallista, en osaa selittää. Päädyn nyt kuitenkin siihen, että kaunis se lakka on, ehkä johtuu tuosta ihanasta kokonaisuudesta! :)

  1. Joo! Olin tosi ihastunut siihen, en tykkää yhtään niistä sudinjäljistä lakoissa…tai no, kukapa niistä tykkäis :)

Vastaa