Sable Collar ja muutama muu

Nyt on ollu semmonen tatti otsassa ja verenpaine taivaissa -päivä, että ei paremmasta väliä. Siis sellainen päivä että vaikka kaikki olisikin ihan hyvin, niin ärsytyskynnys on maailman matalin ja mikään ei suju ja koko maailma tuntuu vaan näyttävän keskisormea ihan v*ttuillakseen. Rikollista suorastaan että tämmönen päivä osuu lauantaille, joka on kuitenkin viikon parhauspäivä.

Taidan olla uhkarohkea, mutta ajattelin postauksen kirjoittamisen jälkeen lakata kynnet keskisormipäivästä huolimatta. Tulee varmaan olemaan ruusuista.

.
.

Teemaan sopien esittelen mielenipahoituskynnet. Idea oli hyvä, värit mieluisat ja lakat hyvälaatuisia, mutta yhdistelmä ei sitten ihan mielikuvaa vastannutkaan. Nimettömässä on Kikon 317, tosi hyvä peittävyys, juuri ja juuri tarvitsi toisen kerroksen. Muissa kynsissä Essien Sable Collar, joka on niin hieno että ei sitä voi edes tajuta. Pilasin lakan ihan totaalisesti noilla leimauksilla mutta katsokaa vaikka tätä kuvaa.

Essie Sable Collar
Essie Sable Collar

Hehkutin aikaisemmin Warm & Toasty Turtleneckin olevan Essien talvikokoelman hienoin lakka, mutta muutin mieltäni. Kyllä se Sable Collar on. Laatukin on ihastuttava ja lakka peittää kahdella kerroksella.

.
.

En keksinyt millään miten Sable Collarin voisi koristella, ja lopulta päädyin leimaamaan viininpunaisella Gina Tricotin Alexis-lakalla. Kehno idea sikäli, että leimaus a) peittää Sable Collarin shimmerin b) ei näy kunnolla. Yritin pelastaa kokonaisvaikutelmaa viininpunaisella ILNP:n glitterillä nimeltä A Nice Chianti. Se puolestaan a) peitti ohutta leimauskuviota liikaa b) ei näy kunnolla. ”:D”

.
.
Sable Collar, GT Alexis, Kiko 317, ILNP A Nice Chianti
Sable Collar, GT Alexis, Kiko 317, ILNP A Nice Chianti

(Valokuvauksen näkökulmasta tuo Essien neonvalkoinen korkki on muuten ihan tosi raskas tapaus! Korjaa siinä sitten valotusta kun korkki palaa puhki välittömästi..)

Jottei ihan valitusvirreksi menisi (…myöhäistä…), niin tykkäsin tämän lakkauksen värimaailmasta tosi paljon, oikeastaan ainoa miinus tässä on tuo leimaus joka ei oikein onnistunut. Tekisi mieli tehdä näistäkin do-over, koska ihastuin Sable Collariin niin kovin. Miten ihmeessä tuon vois koristella? Oisko kenelläkään kuningasideaa?

Translation: Essie Sable Collar is so gorgeous I can’t even deal! Greyed-out brown base color and bronze/red/pink shimmer running throughout is an unbelievable combination, it’s totally unique in my collection. I paired SB with Kiko 317 and they worked well together, however stamping over them with Gina Tricot Alexis wasn’t such a good idea. Stamping covered too much of the SB’s beautiful shimmer but still didn’t really show up on the nail either. Adding ILNP’s A Nice Chianti did little to salvage the situation. Nevertheless I liked the color scheme and all the polishes were excellent qualitywise :)

Kurkkasitko jo nämä?

7 kommenttia

  1. Voi sentään. Tänne näyttää vallan oivalliselta nämä kynnet. Toivottavasti tänään on paremmin kuin eilen:)

  2. Tännekin näyttää oikein kivalta :) Tuohon Sable Collariin tekisin ehkä vain pienet koristelut kärkiin tai tyviin ja jollain neutraalilla sävyllä. Mulla se on vielä mustassa laatikossa, saapa nähdä onnistunko itsekään koristelemaan sitä järkevästi :)

Vastaa