O.P.I Alice Through the Looking Glass Swatches

Kaunista huomenta kansalaiset! Tänään esittelyssä on varsin eksklusiivinen kokoelma OPI:lta, sillä tämä joukkio on Suomessa myynnissä vain CesarsShopista ja sieltä sainkin kokoelman esiteltäväksi. OPI julkaisee vuosittain sekä Soft Shades – että Brights-kokoelman, ja tänä vuonna Brights-kokoelmaa edustaa tämä spesiaali Alice Through the Looking Glass, joka samalla promoaa uutta Liisa Ihmemaassa -elokuvaa. Oliko tarpeeksi polveilevasti selitetty? :D Selkokielisyys ei näytä multa taipuvan, joten ehkä siirrytään suoraan lakkakuvien pariin. Kaikissa swatcheissa on käytetty alus- ja päällyslakkaa, kuten aina.

Hello my nail polish loving friends! Today I’m showing you Alice Through the Looking Glass Collection by OPI. I got it for review from CesarsShop. All my swatches include base and top coat. 

.
.
OPI I'm Gown for Anything!
OPI I’m Gown for Anything!

I’m Gown for Anything! on mun suosikki kokoelmasta. Äärettömän elegantti ja kaunis harmahtavan lila creme täydellisellä koostumuksella. Lakka peittää käytännössä yhdellä kerroksella, mutta lakkasin kuitenkin kaksi mahdollisimman tasaisen tuloksen saamiseksi. I’m Gown for Anything on netin vertailukuvien perusteella hyvin lähellä takavuosien Rumple’s Wigginiä, joka on oikea harvinaisuus nykypäivänä ja siinä on hirvittävän huono koostumus. Jos siis missasit Rumple’s Wigginin tai et kestä sen laatua, nappaa tämä itsellesi.

I’m Gown for Anything! is a muted lilac creme. It has the perfect formula and it’s basicly an OCW. I did two coats just to be sure. It glides on effortlessly and the shade is just so pretty I could cry. Hands down my favorite of this collection. It’s also really close to Rumple’s Wiggin but with better formula so if you missed out on that here’s your chance to get the same shade with better quality. 

OPI Oh My Majesty!
OPI Oh My Majesty!
.
.
.
.

Oh My Majesty! on harmahtavanvalkoinen lakka punertavalla shimmerhohteella. Erikoinen ja todella nätti, sopisi vaikkapa kesän morsiamen kynsiin! Raidoittuu melko helposti, mutta siitä huolimatta melko vaivaton lakata. Peittävän ja tasaisen tuloksen sain kolmella kerroksella.

Oh My Majesty! is a grey-ish white polish with a red shimmer sheen. It’s a bit streaky but nevertheless easy to apply. I used 3 coats for full opacity.

OPI A Mirror Escape
OPI A Mirror Escape
.
.

A Mirror Escape on kultainen lakka valkoisella ja hopeisella glitterrakeella. En oikeasti tiedä mitä tuo glitterrae on, sillä se on rouheampaa kuin mikroglitter muttei kuitenkaan tekstuurilakan tyyppistä. Lakka kuivuu epätasaisen rosoiseksi. Se näytti kummalliselta joten lisäsin päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa ja siten sain pinnasta täysin sileän, vaikka se kuvissa edelleen rosoiselta näyttääkin. Helppo koostumus. Kynsillä kolme kerrosta. En oikein tiedä mitä mieltä olen tästä. Outo tapaus.

A Mirror Escape is…weird. I dunno how to describe this. It has a golden base with white and silver glitter grains (?) that are bigger than micro glitter but although this dries down to a grainy finish, it’s clearly not a liquid sand polish. I used 3 coats and it needed all three. This looked really odd without a top coat so I added two coats to make it smooth. Very weird.

OPI Having a Big Head Day
OPI Having a Big Head Day

Having a Big Head Day on peruspunainen creme. OPI on julkaissut tällaisia lakkoja n+1, mutta tämä on koostumukseltaan jämäkämpi ja peittävämpi kuin monet punaiset. Aivan ensiluokkainen koostumus. Kuvissa kaksi kerrosta.

Having a Big Head Day is a red creme. We’ve seen reds like these a million times before but Having a Big Head Day has better and more opaque formula than most reds. Very easy to apply. 2 coats. 

OPI Mad for Madness Sake
OPI Mad for Madness Sake

Mad for Madness Sake on fuksia creme. Uskaltaisin sanoa, että tämä on varmaankin likimain dupe Hey Babylle ja Girls Love Poniesille. Erittäin hyvä koostumus. Kuvissa kaksi kerrosta.

Mad for Madness Sake is a fuchsia creme. It’s a probably a dupe for Hey Baby and Girls Love Ponies. Very good formula. This is 2 coats.

OPI What's the Hatter With You?
OPI What’s the Hatter With You?

What’s the Hatter With You? on luumunvioletti creme. Koostumus on jälleen aivan erinomainen. Kuvissa kaksi helppoa kerrosta.

What’s the Hatter With You? is a plum creme with excellent formula and coverage. I used 2 coats. 

OPI Fearlessly Alice
OPI Fearlessly Alice

Fearlessly Alice on kirkas turkoosi creme. Sävy on aivan ihana ja koostumus vallan täydellinen. Yksikin kerros peittää älyttömän hyvin, mutta tavoilleni uskollisena lakkasin toisenkin kerroksen. Lakka värjää todella hanakasti kynnet ja kuivat kynsinauhat, joten aluslakkaa ei todellakaan sovi unohtaa ja suosittelisin varmuuden vuoksi kahta aluslakkakerrosta.

Fearlessly Alice is a bright turquoise creme. The shade is beautiful and the formula is just friggin’ perfect. I used two coats but one was already pretty much opaque. This one stains like a mofo so don’t forget to add extra layer of base coat. 

OPI The I's Have It
OPI The I’s Have It

The I’s Have It on raikas vaaleansininen creme. Miellyttävä, joskin aavistuksen ohut koostumus. Kaksi kerrosta kuitenkin peittää täysin ja lakka tasoittuu hyvin itsekseen.

The I’s Have It is a fresh baby blue creme. Easy to apply and self-leveling. I used two coats.

Kokoelmaan kuuluu myös erikoispakattu Special Edition -sävy What Time Isn’t It?, joka on kuitenkin päässyt loppumaan kaikkialta ja siksi sitä ei nyt minunkaan kynsillä nähdä. Alice Through the Looking Glass on täynnä erinomaisella koostumuksella varustettuja ja kauniita sävyjä, mutta jotenkin odotin tämän teeman kokoelmalta enemmän säihkettä ja kimallusta. Varmaan sen takia, että takavuosien Alice-kokoelma oli sellaisia lakkoja pullollaan. Mulle tämä cremeosasto kuitenkin istuu paremmin, koska minähän olen sitä mieltä että hyviä cremejä on harvoin liikaa. Mutta mitäs te sanotte?

Kokoelma saatu CesarsShopista, jossa lakat ovat nyt myynnissä. Kokoelma on saatavilla rajoitetun ajan ja se ei tule kauppoihin myyntiin, joten toimikaa jos innostuitte :)

There you have it! I have to say I thought an Alice themed collection would be full of glitter and weird color combinations but I prefer good cremes over glitter any day of the week. OPI really nailed this one in terms of quality although the shades are pretty basic. What do you think?

This collection was provided for me as a pr-sample in exchange of my honest review. 

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. No jopas :) Hemppissävyt The I’s Have It, I’m Gown for Anything! ja Oh My Majesty! ovat todella kauniita ja omaa silmää miellyttäviä, mutta särtsikäs Fearlessly Alice houkuttaisi jotenkin eniten :3

  2. Nämä ovat upeita! Niin lakat kuin kuvatkin. En muista milloin olisin innostunut kynsilakoista näin. Erityisesti Oh My Majesty! ja Fearlessly Alice.

  3. Kivoja, ja innostuin kyllä siitäkin et uusi elokuva tulossa :D Aika perussävyjämonta, musta tuo A Mirror escape on aika kivan näkönen. :)
    ja oliko tuo special edition säärikarvalakka, miten semmonen voi olla loppu yhtään mistään..? :D

  4. Ma jo paniikissa ryntasin tsekkaamaan, etta tarviinko ma sen What Time Isn’t It’in, mutta hyh, siinahan on tikkuja! Saastyipa nekin rahat! Naista muista varmaan kotiutan jokusen.. :)

  5. The I’s Have It on mun suosikki tästä kokoelmasta kyllä. Samoin tuo sun suosikki I’m Gown for Anything! on upea. en nyt oikein teidä miten tän sanoisi, mutta tuo A Mirror Escape on kyllä aikaimoinen monsteri ;)

  6. Upeita ja hienot kuvat! Kaikki kylmät sävyt ovat erityisesti mun mieleen, mutta samalla lailla olin odottanut jotain suurempaa tältä kokoelmalta. Monet ”aika perus” vaikka hienoja ovatkin.

  7. Onhan tuossa taas muutama ihan kaunis lakka, mutta jotenkin olisin tällä teemalla odottanu tuonne sekaan jotain oikeasti sykähdyttävää!

Vastaa