Grey matters

Joko olette kyllästyneet harmaaseen? Minä en, joten täältä pesee! Kynsillä tällä kertaa Misan Grey Matters, vaaleahko harmaa, jossa on seassa mustia nökkösiä.

misa grey matters

En muista milloin olisin viimeksi törmännyt näin hyvälaatuiseen lakkaan. Grey Matters levitti käytännössä itse itsensä, peitti täysin kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa, harvinaista! Kaiken lisäksi GM on mahdottoman sievä :)

Lähikuvassa näkyy vähän paremmin nuo mustat nökköset. Shimmeriä tuo ei ole, koska lakka ei ole ollenkaan kimalteleva. Sivistynyt, hillitty ja mielenkiintoinen se kyllä on. (Kaikkea mitä minä en ole :D)

Sulkaleimaukset on Konadin leimauslaatasta m77.

Nämä kynnet on valitettavasti historiaa, sillä tänään katkesi kaksi kynttä, toinen oikeasta ja toinen vasemmasta. Kuinkas muutenkaan…

Translation: Misa Grey Matters is one of the best polishes I own in terms of quality. And beauty. Feather design is from Konad stamping plate m77. …aaaaand I broke two of my nails today, BOO! *sob*

Kurkkasitko jo nämä?

7 kommenttia

  1. Oiih, nämä kynnet on aivan ihastuttava! Tosi nätit kaikessa yksinkertaisuudessaan ♥ (Ja voi parku sun kynsiparkojasi :( Koputtelen täällä puuta, kun omat on päässeet nyt mukavan pitkiksi…)

Vastaa