Candy Cane

Heippa, I’m back! Ranskan reissu oli ihana ja uusia lakkojakin yllättäen löytyi reilusti. Säät suosi, seura oli loistavaa ja Nizza kohteli meitä hyvin. Postausta on luvassa kyllä, mutta ensin haluan julkaista ennen matkaa tehdyt kynnet – näistä kun tykkäsin kovastikin, toisin kuin noista edellisistä skittleistä.

Candy Cane
Candy Cane

Tämän vuoden viimeisissä hääjuhlissa istumapaikat oli merkattu nimilapuilla, jotka oli kiinnitetty karkkikeppiin. IT-tuki tietysti mämmelsi omansa samantien, mutta minä sain karkkikepistä inspiksen näihin kynsiin ja maltoinpahan vielä säästää karkkikepin kuvausrekvisiitaksikin.

candy cane nail art
.

Punaiseksi lakaksi valkkasin Essien Olé Calienten, todella pigmenttinen ja hyvälaatuinen lakka, joka tosin värjäsi mun kynnet aika mojovasti. Veikkaan osasyyksi Orlyn Nailtritionia, se on aika ohut hoitolakka enkä sen päälle enää erikseen aluslakkaa laittanut. Olis vissiin kannattanut. Etusormessa ja pikkurillissä Olé Calientea kaksi kerrosta, keskarissa ja nimettömässä alla Essien Blanc ja sen päällä yksi kerros punaista.

KBShimmer Candy Cane Crush
KBShimmer Candy Cane Crush

KBShimmerin punavalkoinen mattaglitter Candy Cane Crush oli tietysti aivan itsestäänselvä valinta tähän lakkaukseen. Lakka tuoksuukin piparmintulta. Epäilin ensin että joudun myymään lakan pois tuoksun takia, koska yleisesti inhoan tuoksulakkoja ja kaikkea muutakin joihin on väkisin tungettu jotakin kulahtanutta tiimariparfyymia (kuten ne lapsuuden tuoksukumit, hyissstana). Candy Cane Crushin tuoksu on kuitenkin melko mieto ja tavallaan raikaskin, eikä häirinnyt mua yllättäen ollenkaan.

.
.

Keskarin ja nimettömän raitakuvio on tehty teippaamalla. Tuhersin valkoisten kynsien päälle kolme soiroa kynsiteippiä, lakkasin päälle Olé Calientella ja irrotin teipit samantien. Kuulostaa helpolta, mutta teippailu oli jälleen yhtä ärsyttävää sontaa kuin aina aikaisemminkin. Teippi on niin naurettavan ohutta ja olematonta, että sen käsittely nakkisormin aiheuttaa melko väkivaltaisen olon. Vaikka kuinka painelin teippiä tiiviisti kynnelle niin toki sieltä jostain löytyi pieniä ilmarakoja, joista punaista lakkaa valui raidan päälle. Korjailin raitoja valkoisella nail art -kynällä, in your face typerä teippi!

.
.

Epätasaisuutta ja tuhruja näkyy kyllä, mutta tyydyin siihen, sillä olin vaan helpottunut teippiäheltämisen päätyttyä. Nyt voinkin taas hyvällä omallatunnolla haudata kynsiteipit Helmerin perukoille ja unohtaa ne sinne puoleksi vuodeksi :)

Translation: KBShimmer Candy Cane Crush + actual candy cane = candy cane nails. I’m Miss Obvious. I hate nail art tape but this time I had to use it – all I have to say is that I’m glad it’s over now :D Despite the tape ordeal I really liked these nails and Candy Cane Crush is superb!

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

  1. Njam, ompas syötävän näköiset kynnet:oP Mä olen pari kertaa uskaltautunut kokeileen tota kynsiteippiä ja vois kuvitella et se olis helppoa, mut ei todellakaan ole!

    1. Joo, varsinkin kun nää myös tuoksui syötävälle :) Niinpä, se teippailu tuntuu ajatuksena niin yksinkertaiselta…

      1. Mun mielestä tuo kynsiteippailu oli kovinkin helppoa ja jälki oli ensiluokkaista. Suosittelenkin siis kurkkaamaan, kun todellinen ammattilainen laittaa homman kerralla tikkiin. Emma voisikin siirtää sen oikeastaan tutoriaaliosioon.

  2. Siis niiiiiin ihanat kynnet!! :) Tuo candy cane crush näyttää myös syötävän hyvälle. ;) (olen keksinyt, että tarvitsen vaalea pohjaisen glitterin ja nuo KBShimmerit vaikuttaa erityisesti kivoilta…)

  3. Nämä on kyllä hienot! Punainen saa ihan eri säväyksen valkoisen kanssa. Tätä voisin kokeilla itsekin, vaikka ei olekaan tuota glitteriä. :)

    1. Kiitos! Punainen ja valkoinen on kyllä raikas yhdistelmä :) OPIn Minnie Style vois olla helpommin saatavilla oleva punavalkoinen glitteri, mutta se ei ole mattaglitteri tosin.

Vastaa